Poker Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Szkoda ,że wtedy nie dało się jej złapać. Quote
b-b Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 6 godzin temu, Poker napisał: Szkoda ,że wtedy nie dało się jej złapać. Ano szkoda. Dobrze,że udało się je zlokalizować. Quote
Bgra Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Maluch Oluś chce przekazać,że czuje się dobrze :) na Mikołajki dostał od Skarpety Plaskatych 200 zł . 12 grudnia ma konsultację kardiologiczną,czeka na okulistę,może uda się wbić szybciej. Ogólnie nie jest najgorzej,na to drugie oczko widzi :) Jest przekochany,jest zainteresowanie adopcją ,co wcale mnie nie dziwi :) dom oczywiście jak wszystkie,będzie dobrany do psa :) i porządnie zlustrowany :) 4 Quote
seramarias Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Jaki puchaty przystojniak ;) Bardzo w typie rasy nic dziwnego, że zainteresowanie duże, niestety dla psiaka bo sporo delikatnie mówiąc " nie tych " domków będzie dzwonić. Quote
Bgra Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 5 minut temu, seramarias napisał: Jaki puchaty przystojniak ;) Bardzo w typie rasy nic dziwnego, że zainteresowanie duże, niestety dla psiaka bo sporo delikatnie mówiąc " nie tych " domków będzie dzwonić. Nie tak prosto zaadoptować psa z Plaskatego Azylu ;) młody,piękny,zresztą czy ja znam brzydkie psy ,nieee :) 1 Quote
seramarias Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Bo brzydkich psów przecież nie ma ;) 3 Quote
elik Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Dnia 5.12.2017 o 10:04, Figunia napisał: Kocham Murke! To witaj w Klubie Fanów Murków :) 1 Quote
Anula Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Aby nie sprawiać kłopotu Marcie,TZ-owi i Asi,zakupiłyśmy obróżki,szelki,smycze dla naszych psiaków,które mam nadzieję,że trafią pod naszą opiekę. Martuniu,paczuszka będzie wysłana w tym tygodniu,jeżeli wyrazisz zgodę na przechowanie tych akcesoriów. W paczuszce: 5szt. szelki+smycz;5szt.szelki;4szt.obroża+smycz;16szt.obroże;8szt.smycze. 2 Quote
Anula Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 godzinę temu, Bgra napisał: Maluch Oluś chce przekazać,że czuje się dobrze :) na Mikołajki dostał od Skarpety Plaskatych 200 zł . 12 grudnia ma konsultację kardiologiczną,czeka na okulistę,może uda się wbić szybciej. Ogólnie nie jest najgorzej,na to drugie oczko widzi :) Jest przekochany,jest zainteresowanie adopcją ,co wcale mnie nie dziwi :) dom oczywiście jak wszystkie,będzie dobrany do psa :) i porządnie zlustrowany :) Dobrze by było aby konsultacja okulistyczna była jak najszybciej skoro wypływa zielona ropa.W późniejszym terminie także ważna kastracja. Quote
Tola Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 5 godzin temu, Bgra napisał: Maluch Oluś chce przekazać,że czuje się dobrze :) na Mikołajki dostał od Skarpety Plaskatych 200 zł . 12 grudnia ma konsultację kardiologiczną,czeka na okulistę,może uda się wbić szybciej. Ogólnie nie jest najgorzej,na to drugie oczko widzi :) Jest przekochany,jest zainteresowanie adopcją ,co wcale mnie nie dziwi :) dom oczywiście jak wszystkie,będzie dobrany do psa :) i porządnie zlustrowany :) Cudny jest, niech mu się już zawsze wiedzie jak najlepiej:) Trzymam kciuki za konsultacje, teraz jak Olo zaczął nowe życie to nie może chorować! 4 godziny temu, Anula napisał: Aby nie sprawiać kłopotu Marcie,TZ-owi i Asi,zakupiłyśmy obróżki,szelki,smycze dla naszych psiaków,które mam nadzieję,że trafią pod naszą opiekę. Martuniu,paczuszka będzie wysłana w tym tygodniu,jeżeli wyrazisz zgodę na przechowanie tych akcesorji. W paczuszce: 5szt. szelki+smycz;5szt.szelki;4szt.obroża+smycz;16szt.obroże;8szt.smycze. Anuś - nie ma problemu, przechowam i z ogromną radością będziemy ubierać w nie kolejnych szczęśliwców:) Quote
b-b Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 23 godziny temu, Bgra napisał: Maluch Oluś chce przekazać,że czuje się dobrze :) na Mikołajki dostał od Skarpety Plaskatych 200 zł . 12 grudnia ma konsultację kardiologiczną,czeka na okulistę,może uda się wbić szybciej. Oby wizyty u lekarzy nie przyniosły negatywnych wieści. 23 godziny temu, Bgra napisał: Nie tak prosto zaadoptować psa z Plaskatego Azylu ;) I tak powinno być! :) 22 godziny temu, Anula napisał: Aby nie sprawiać kłopotu Marcie,TZ-owi i Asi,zakupiłyśmy obróżki,szelki,smycze dla naszych psiaków,które mam nadzieję,że trafią pod naszą opiekę. Ciocie sklepik napadły :D Śliczne :) Quote
Anula Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 28 minut temu, b-b napisał: Ciocie sklepik napadły :D Śliczne :) Może nie napadły ale wykupiły wszystkie nadające się dla naszych psiaków.Przynajmniej na szybkiego odpadnie kupowanie akcesoriów i zawracanie głowy bo tak przeważnie było.Trochę Bogusik,trochę ja i zapas jest. Quote
b-b Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 27 minut temu, Anula napisał: Może nie napadły ale wykupiły wszystkie nadające się dla naszych psiaków.Przynajmniej na szybkiego odpadnie kupowanie akcesoriów i zawracanie głowy bo tak przeważnie było.Trochę Bogusik,trochę ja i zapas jest. Czyli muszę i jak się rozejrzeć choć dla jednego psiaczka :) Mam nadzieję, że Teo nie doprowadzi mnie do bankructwa i będę mogła pomóc kolejnej biedulce. Quote
Jo37 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Zapraszam na bazarek imienny dla psiej rodzinki Quote
Bogusik Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Dnia 7.12.2017 o 13:57, b-b napisał: Czyli muszę i jak się rozejrzeć choć dla jednego psiaczka :) Mam nadzieję, że Teo nie doprowadzi mnie do bankructwa i będę mogła pomóc kolejnej biedulce. Jak będzie jeden kolejny, to dostanie wyposażenie od nas w gratisie...:) Teraz aby te psiaki co jeszcze mamy wyekspediować do dobrych domeczków! :) 1 Quote
b-b Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Jak będzie jeden kolejny, to dostanie wyposażenie od nas w gratisie...:) Teraz aby te psiaki co jeszcze mamy wyekspediować do dobrych domeczków! :) Dzięki Bogusiu :D Nie mogę wciąż na Was kochane pasożytować :) Zobaczymy jak t z tymi domkami będzie. Quote
Anula Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Dnia 7.12.2017 o 13:57, b-b napisał: Czyli muszę i jak się rozejrzeć choć dla jednego psiaczka :) Mam nadzieję, że Teo nie doprowadzi mnie do bankructwa i będę mogła pomóc kolejnej biedulce. Niekorzystne są pierwsze dni,jest sporo na raz zobowiązań finansowych,jak to się ogarnie to pozostaje opłata hoteliku,że nie jest już tragicznie.Opłaty zrobione.Teoś musi jeszcze przytyć jest jeszcze wychudzony.Nie pozwolimy Cię doprowadzić do bankructwa,ponieważ Ty jesteś szansą na zabranie ze schronu następnej jakiejś bidy. 1 Quote
b-b Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 10 minut temu, Anula napisał: ...Nie pozwolimy Cię doprowadzić do bankructwa,ponieważ Ty jesteś szansą na zabranie ze schronu następnej jakiejś bidy. Dziękuję Aniu! Do puki jeszcze moje żebranie przynosi efekty w postaci jakiś fantów to nie zbankrutuję. Niestety moja pensja nie daje dużych możliwości w niesieniu pomocy ale zabranemu, zaopiekowanemu psiaczkowi nie pozwolę na zmarnowanie. Quote
Tola Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 b- b - nie jesteś sama, wspólnie damy radę, nie martw się - Teoś jest ważny dla wielu osób;) 1 Quote
b-b Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 26 minut temu, Tola napisał: b- b - nie jesteś sama, wspólnie damy radę, nie martw się - Teoś jest ważny dla wielu osób;) Wiem Tolu i to jest wspaniałe, że nie jesteśmy osamotnieni w ich ratowaniu :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Piękny Bellissimo, znaleziony przez TZ Toli ponad rok temu, pozdrawia z cudownego domku!!! Quote
b-b Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Piękny Bellissimo, znaleziony przez TZ Toli ponad rok temu, pozdrawia z cudownego domku!!! Piękny z niego tygrysek :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 A to Lolek, adoptowany przez moich rodziców ok rok temu kotek. Miał nie spać w łóżeczku....ta.... Quote
Recommended Posts