Figunia Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Badz juz kochany I szczesliwy Olinku! Quote
Tola Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Z ogromną radością informuję, ze wczoraj do domu pod Warszawą, po wielu adopcyjnych perypetiach) pojechał Pucek (to on wrócił z adopcji z Legionowa z powodu alergii dziecka). Mam nadzieję nadzieję, że tym razem się uda. Pucuś w swoim nowym domciu 2 Quote
Alaskan malamutte Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Kochany Pucuś!! Szczęścia w nowym domku!!! Quote
elik Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Ale ma fajnie, nawet psiego współlokatora ma :) Super :) Quote
konfirm31 Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Tolu, Alaskan, taka prośba o pomoc dla bezdomnej suki - karmiącej? na fb. Przedmieścia Zamościa Quote
konfirm31 Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Pani Kozak, która szuka dla niej pomocy, to znajoma Krysi K., od Baldo. Może możliwy będzie z Nią kontakt telefoniczny przez Krysię? Quote
Tola Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Tolu, Alaskan, taka prośba o pomoc dla bezdomnej suki - karmiącej? na fb. Przedmieścia Zamościa 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Pani Kozak, która szuka dla niej pomocy, to znajoma Krysi K., od Baldo. Może możliwy będzie z Nią kontakt telefoniczny przez Krysię? Bardzo dobrze znamy się z Kasią, rozmawiałyśmy parę dni temu, jakby co to kontakt mamy. Tam na FB jest silna grupa pomagająca zwierzętom, ale problem jest zawsze ten sam - gdzie suczkę zabrać... Quote
konfirm31 Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 To super, że się znacie i jesteście w kontakcie :). Wiem, że zawsze najtrudniej znaleźć miejsce dla psa :(. Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Tolu czy tygrysek nadal jest do adopcji ? Jeśli tak,to podam Ci na PW pełny adres e-mail. Quote
Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 8 minut temu, elik napisał: Tolu czy tygrysek nadal jest do adopcji ? Elu, jeśli Tygrysek to Pucuś, to nie jest już do adopcji. Pucuś w swoim domku, szczęśliwy, Tola napisała kilka postów wyżej. Quote
Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Do adopcji jest na pewno Marcysia i Kreska. Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, jeśli Tygrysek to Pucuś, to nie jest już do adopcji. Pucuś w swoim domku, szczęśliwy, Tola napisała kilka postów wyżej. Ooooo cieszę się, bo bardzo fajne zdjęcia Pucusia i wygląda na to, że koteczek będzie szczęśliwy w tamtym domu. Nie wiedziałam, że ten,którego ogłaszam to Pucuś :) Jak zaczęłam go ogłaszać nie miał imienia i u mnie nadal był tygryskiem, jak nazwałam go na potrzeby ogłoszenia. EDIT To odpiszę, żeby skontaktowała się telefonicznie i może Tola zaproponuje jej inne kotki. Quote
Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Ooooo cieszę się, bo bardzo fajne zdjęcia Pucusia i wygląda na to, że koteczek będzie szczęśliwy w tamtym domu. Nie wiedziałam, że ten,którego ogłaszam to Pucuś :) Jak zaczęłam go ogłaszać nie miał imienia i u mnie nadal był tygryskiem, jak nazwałam go na potrzeby ogłoszenia. Elu, daj link do ogłoszenia, ja sprawdzę. Pucusia ja znalazłam, więc poznam... Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, daj link do ogłoszenia, ja sprawdzę. Pucusia ja znalazłam, więc poznam... Bardzo proszę :) https://www.gumtree.pl/a-koty/krakow/3-miesieczny-tygrysek-marzy-o-adopcji/1002058298120910489582609 Quote
Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Bardzo proszę :) Tak, to mój Pucuś!!! Dobry pomysł z tym kontaktem tel. Może Marcysia, albo Kreska...Jest chyba jeszcze Rysio.... Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 W takim razie już piszę, żeby się skontaktowała telefonicznie. Quote
Tola Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 7 godzin temu, elik napisał: W takim razie już piszę, żeby się skontaktowała telefonicznie. Dziękuję Eluś, oby zadzwoniła, bo i Marcysia i Kreska już sporo czasu czekają w dt. A jest jeszcze Szafranek, czarny, przytulaśny kocurek... Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Odpisałam, że ja tylko grzecznościowo dałam ogłoszenie, a w sprawie adopcji powinna się kontaktować na podany w ogłoszeniu nr telefonu. W ogłoszeniu podałam Twój nr tel i Twoje imię jako osoby do kontaktu. Quote
Tola Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 6 minut temu, elik napisał: Odpisałam, że ja tylko grzecznościowo dałam ogłoszenie, a w sprawie adopcji powinna się kontaktować na podany w ogłoszeniu nr telefonu. W ogłoszeniu podałam Twój nr tel i Twoje imię jako osoby do kontaktu. Na razie nikt nie dzwoni Quote
elik Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 40 minut temu, Tola napisał: Na razie nikt nie dzwoni Niestety nie pierwszy i pewnie nie ostatni taki przypadek, albo jeszcze zadzwoni :) Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Tolu, Alaskan... Mam prośbę... proszę, jak będziecie w schronisku to rozejrzyjcie się za tą sunią... Dzisiaj się dowiedziałam, że trafiła do schroniska :(https://www.olx.pl/oferta/terierkowata-sunia-marzy-o-domku-na-swieta-CID103-IDqDfux.html Quote
Recommended Posts