Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z ogromną radością informuję, ze wczoraj do domu pod Warszawą, po wielu adopcyjnych perypetiach)  pojechał Pucek (to on wrócił z adopcji z Legionowa z powodu alergii dziecka).

Mam nadzieję nadzieję, że tym razem się uda.

Pucuś w swoim nowym domciu

20171212_183115.jpg

20171213_122014.jpg

V__6CFD.jpg

V__301A.jpg

V__602E.jpg

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, konfirm31 napisał:

Tolu, Alaskan, taka prośba o pomoc dla bezdomnej suki -  karmiącej? na fb. Przedmieścia Zamościa

2 godziny temu, konfirm31 napisał:

Pani Kozak, która szuka dla niej pomocy, to znajoma Krysi K., od Baldo. Może możliwy będzie z Nią kontakt telefoniczny przez Krysię? 

Bardzo dobrze znamy się z  Kasią, rozmawiałyśmy  parę dni temu, jakby co to kontakt mamy.

Tam na FB jest silna grupa pomagająca zwierzętom, ale problem jest  zawsze ten sam - gdzie suczkę zabrać...

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, jeśli Tygrysek to Pucuś, to nie jest już do adopcji. Pucuś w swoim domku, szczęśliwy, Tola napisała kilka postów wyżej. 

Ooooo cieszę się, bo bardzo fajne zdjęcia Pucusia i wygląda na to, że koteczek będzie szczęśliwy w tamtym domu. Nie wiedziałam, że ten,którego ogłaszam to Pucuś :) Jak zaczęłam go ogłaszać nie miał imienia i u mnie nadal był tygryskiem, jak nazwałam go na potrzeby ogłoszenia.

EDIT

To odpiszę, żeby skontaktowała się telefonicznie i może Tola zaproponuje jej inne kotki.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ooooo cieszę się, bo bardzo fajne zdjęcia Pucusia i wygląda na to, że koteczek będzie szczęśliwy w tamtym domu. Nie wiedziałam, że ten,którego ogłaszam to Pucuś :) Jak zaczęłam go ogłaszać nie miał imienia i u mnie nadal był tygryskiem, jak nazwałam go na potrzeby ogłoszenia.

Elu, daj link do ogłoszenia, ja sprawdzę. Pucusia ja znalazłam, więc poznam...

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

W takim razie już piszę, żeby się skontaktowała telefonicznie.

Dziękuję Eluś, oby zadzwoniła, bo i Marcysia i Kreska już sporo czasu czekają w dt.

A jest jeszcze Szafranek, czarny, przytulaśny  kocurek...

Posted

Odpisałam, że ja tylko grzecznościowo dałam ogłoszenie, a w sprawie adopcji powinna się kontaktować na podany w ogłoszeniu nr telefonu. W ogłoszeniu podałam Twój nr tel i Twoje imię jako osoby do kontaktu.

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Odpisałam, że ja tylko grzecznościowo dałam ogłoszenie, a w sprawie adopcji powinna się kontaktować na podany w ogłoszeniu nr telefonu. W ogłoszeniu podałam Twój nr tel i Twoje imię jako osoby do kontaktu.

Na razie nikt nie dzwoni

Posted
40 minut temu, Tola napisał:

Na razie nikt nie dzwoni

Niestety nie pierwszy i pewnie nie ostatni taki przypadek, albo jeszcze zadzwoni :)