Bgra Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: O raaaany.... :( Pan, który wiózł Promyczka na trasie Lublin->Warszawa mówił mi, że w razie "w" może przewieźć małe psiaczki w transporterkach... jeździ tirem, nie chce ani grosza... jak będzie trzeba to odszukam kontakt. Z Lublina to ja mam dwa gratis do Warszawy :) w niedzielę , tylko jakoś nie mogę zgrać z Zamościa do Lublina :( Na teraz tylko ten za 0,65 /km z Zamościa do Warszawy też niedziela 520 km X 0,65 gr =338 zł Jeszcze mamy trochę czasu. Biedny maluch :( Quote
Tola Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 6 godzin temu, Bgra napisał: Z Lublina to ja mam dwa gratis do Warszawy :) w niedzielę , tylko jakoś nie mogę zgrać z Zamościa do Lublina :( Na teraz tylko ten za 0,65 /km z Zamościa do Warszawy też niedziela 520 km X 0,65 gr =338 zł Jeszcze mamy trochę czasu. Biedny maluch :( Kochana - z Zamościa do Lublina dogrywam dzisiaj transport, będę do Ciebie dzwoniła, na pewno się uda! Maluszek od wczoraj spotyka wspaniałych ludzi, nawet nie musi czekać biedak w gabinecie! Wieczorem napiszę wszystko, bo pędzę do pracy 2 Quote
Bgra Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Kochana - z Zamościa do Lublina dogrywam dzisiaj transport, będę do Ciebie dzwoniła, na pewno się uda! Maluszek od wczoraj spotyka wspaniałych ludzi, nawet nie musi czekać biedak w gabinecie! Wieczorem napiszę wszystko, bo pędzę do pracy Cudowna wiadomość :) cieszę się bardzo ,że maluch już bezpieczny :) to czekam na telefon :) Quote
elik Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Dnia 28.11.2017 o 07:27, Tola napisał: Kochana - z Zamościa do Lublina dogrywam dzisiaj transport, będę do Ciebie dzwoniła, na pewno się uda! Maluszek od wczoraj spotyka wspaniałych ludzi, nawet nie musi czekać biedak w gabinecie! Wieczorem napiszę wszystko, bo pędzę do pracy Biedny bardzo maluszek :( :( I nie napisałaś :) Co u maluszka ? Quote
elik Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Maurycy..... Ale dobrze się ma ten Twój Maurycy :) Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Dnia 29.11.2017 o 20:27, elik napisał: I nie napisałaś :) Co u maluszka ? Również czekam na wieści... Takie ładne zdjęcia zrobił pan w schronisku: Na zdjęcie załapał się ten Dziadeczek, ktory tak długo tkwi w schronisku :( Wygląda coraz gorzej :((( Quote
b-b Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Wygląda coraz gorzej :((( Ile on ma lat? Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 25 minut temu, b-b napisał: Ile on ma lat? Tola kiedyś o nim pisała... :( Pewnie z około 12stu:( Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Na tym zdjęciu jest Teoś....To chyba nie w piątek pan robił.... Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Na zdjęcie załapał się ten Dziadeczek, ktory tak długo tkwi w schronisku :( Wygląda coraz gorzej :((( No i tego dziadeczka ostatnio nie widziałyśmy w schronisku...... Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Nigdzie nie jest napisane, że to było tego samego dnia - zresztą podejrzewam, że pan Artur potrzebował chwili by podszlifować zdjęcia i je wysłać. Całkiem możliwe, że to było z tydzień-dwa temu. Nie mów, że dziadeczka nie było :( Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nie mów, że dziadeczka nie było :( Napisałam, że nie widziałyśmy... Quote
Bogusik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info.... Quote
b-b Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Na tym zdjęciu jest Teoś....To chyba nie w piątek pan robił.... To raczej nie było zrobione w dniu trójki odbioru. 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: No i tego dziadeczka ostatnio nie widziałyśmy w schronisku...... ...moze biedak nie miął już sił wyjść...bo chyba nie...? Quote
Bgra Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 3 godziny temu, Bogusik napisał: Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info.... Pekinek jedzie jutro do Plaskatego Azylu, miejsce odbicia znamy,wieczorem będzie na miejscu. Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Miałam przyjemność poznać pekińczyka, nazwanego przez panią Olo. cudny!!!! Mega przyjazny, spokojny, chciał koniecznie zapoznać się z Tosią. Wyczesany, pachnący, śliczny!!! 1 Quote
Tyśka) Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Cudownie, że otrzymał pomoc! :) Cudny! 1 Quote
Figunia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Olo, jestes cudny! Obys zycie mial tez juz tylko takie! 1 Quote
Anula Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom. Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 godzinę temu, Anula napisał: Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom. Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać psu dom w takim stanie ? Quote
Anula Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 godzinę temu, Bgra napisał: Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać psu dom w takim stanie ? Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc..... Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 8 minut temu, Anula napisał: Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc..... Anulko, Olo ma jedno oko usunięte. Na drugie widzi albo i nie...weci tutaj nie umieli stwierdzić, dlatego wymaga specjalistycznej konsultacji okulistycznej...Mam zdjęcie tego drugiego oka, ono jest takie dziwne, .. 1 Quote
Recommended Posts