Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

O raaaany.... :(

Pan, który wiózł Promyczka na trasie Lublin->Warszawa mówił mi, że w razie "w" może przewieźć małe psiaczki w  transporterkach... jeździ tirem, nie chce ani grosza... jak będzie trzeba to odszukam kontakt.

Z Lublina to ja mam dwa gratis do Warszawy :) w niedzielę , tylko  jakoś nie mogę zgrać  z Zamościa do Lublina :(

Na teraz tylko ten za 0,65 /km z Zamościa do Warszawy też niedziela 520 km X 0,65 gr =338 zł

Jeszcze mamy trochę czasu.

Biedny maluch :(

Posted
6 godzin temu, Bgra napisał:

Z Lublina to ja mam dwa gratis do Warszawy :) w niedzielę , tylko  jakoś nie mogę zgrać  z Zamościa do Lublina :(

Na teraz tylko ten za 0,65 /km z Zamościa do Warszawy też niedziela 520 km X 0,65 gr =338 zł

Jeszcze mamy trochę czasu.

Biedny maluch :(

Kochana - z Zamościa do Lublina dogrywam dzisiaj transport, będę do Ciebie dzwoniła, na pewno się uda!

Maluszek od wczoraj spotyka  wspaniałych ludzi, nawet nie musi czekać biedak  w gabinecie!

Wieczorem napiszę wszystko, bo pędzę do pracy

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Kochana - z Zamościa do Lublina dogrywam dzisiaj transport, będę do Ciebie dzwoniła, na pewno się uda!

Maluszek od wczoraj spotyka  wspaniałych ludzi, nawet nie musi czekać biedak  w gabinecie!

Cudowna wiadomość :) cieszę się bardzo ,że maluch już bezpieczny :) to czekam na telefon :)

Posted
Dnia 28.11.2017 o 07:27, Tola napisał:

Biedny bardzo maluszek :( :(

I nie napisałaś :)  Co u maluszka ?

Posted
Dnia 29.11.2017 o 20:27, elik napisał:

I nie napisałaś :)  Co u maluszka ?

Również czekam na wieści...

Takie ładne zdjęcia zrobił pan w schronisku:

Na zdjęcie załapał się ten Dziadeczek, ktory tak długo tkwi w schronisku :(
Wygląda coraz gorzej :(((
bff5b311f2b5c304med.jpg

Posted

Nigdzie nie jest napisane, że to było tego samego dnia - zresztą podejrzewam, że pan Artur potrzebował chwili by podszlifować zdjęcia i je wysłać. Całkiem możliwe, że to było z tydzień-dwa temu.

Nie mów, że dziadeczka nie było :(

Posted

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

24174358_1501818573270488_4649989442063904030_n.jpg?oh=800c0eab8278ae816337190c70bfe4ea&oe=5A9E8A71

Na tym zdjęciu jest Teoś....To chyba nie w piątek pan robił....

To raczej nie było zrobione w dniu trójki odbioru.

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

No i tego dziadeczka ostatnio nie widziałyśmy w schronisku......

...moze biedak nie miął już sił wyjść...bo chyba nie...?

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Czy wiadomo coś o Pekinku? Nie ma żadnych info....

Pekinek jedzie jutro do Plaskatego Azylu, miejsce odbicia znamy,wieczorem będzie na miejscu.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Bardzo szkoda,że nie udało się dla Olo znaleźć domku w Zamościu.Musiał jechać do Fundacji.Mam nadzieję,że szybko znajdzie dom.

Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej  to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać  psu dom w takim stanie ?

Posted
1 godzinę temu, Bgra napisał:

Aniu malec wymaga konsultacji okulistycznej,podejrzewam,że jedną z najlepszych ten ślepy chłopczyk znajdzie właśnie w Warszawie :) Na dzień dzisiejszy azyl Strzeleckiej  to najlepsze co mogło mu się trafić :) Kto podjąłby się dać  psu dom w takim stanie ?

Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc.....

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

Olo wymaga konsultacji okulistycznej?Tola napisała,że oko zostało usunięte.Może nie fachowo ale usunięte.Rozumiem,że nikt już nie przywróci jemu oka,a więc.....

Anulko, Olo ma jedno oko usunięte. Na drugie widzi albo i nie...weci tutaj nie umieli stwierdzić, dlatego wymaga specjalistycznej konsultacji okulistycznej...Mam zdjęcie tego drugiego oka, ono jest takie dziwne, ..

IMG_20171203_131556.jpg

• Upvote 1