Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 51 minut temu, Tyś(ka) napisał: Tolu, Alaskan... Mam prośbę... proszę, jak będziecie w schronisku to rozejrzyjcie się za tą sunią... Dzisiaj się dowiedziałam, że trafiła do schroniska :(https://www.olx.pl/oferta/terierkowata-sunia-marzy-o-domku-na-swieta-CID103-IDqDfux.html W schronisku będziemy dopiero po świętach....być może nawet po Nowym roku...rozejrzymy się, oczywiście... Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: W schronisku będziemy dopiero po świętach....być może nawet po Nowym roku...rozejrzymy się, oczywiście... Bardzo dziękuję... sunia przed sterylką, więc pewnie po Nowym Roku jeszcze będzie... jeśli faktycznie tam trafiła (bo dostałam sprzeczne informacje) Quote
Alaskan malamutte Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: sunia przed sterylką, więc pewnie po Nowym Roku jeszcze będzie... jeśli faktycznie tam trafiła (bo dostałam sprzeczne informacje) Jeśli trafiła na dniach, to spokojnie,. 14 dni kwarantanna, potem sterylka (nie od razu), po sterylizacji 10 dni i dopiero do wydania. Ja na Tosię miesiąc czekałam.... Quote
Tola Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 22 godziny temu, terra napisał: Ależ piękna ta Marcysia Piękna, a ani jednego zapytania:( 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tolu, Alaskan... Mam prośbę... proszę, jak będziecie w schronisku to rozejrzyjcie się za tą sunią... Dzisiaj się dowiedziałam, że trafiła do schroniska :(https://www.olx.pl/oferta/terierkowata-sunia-marzy-o-domku-na-swieta-CID103-IDqDfux.html Tk jak napisała Alaskan - w schronie będziemy prawdopodobnie tuż po świętach Quote
Tyśka) Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Bardzo dziękuję, bede wdzieczna jak będziecie o niej pamiętać... Podobno bardzo fajna sunia. Tylko uciekinierka straszna. Quote
Tola Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: Bardzo dziękuję, bede wdzieczna jak będziecie o niej pamiętać... Podobno bardzo fajna sunia. Tylko uciekinierka straszna. Suni na razie prawdopodobnie nie zobaczymy, bo będzie na kwarantannie Quote
Tola Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Dnia 17.12.2017 o 11:17, Alaskan malamutte napisał: Tak, to mój Pucuś!!! Dobry pomysł z tym kontaktem tel. Może Marcysia, albo Kreska...Jest chyba jeszcze Rysio.... Rysio już jakiś czas w domu w Warszawie, wizytę zrobiła Jo37;) Dzisiaj dostałam zdjęcie kocurka, jakby czuł, ze o nim tu mowa;) Quote
Alaskan malamutte Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 5 minut temu, Tola napisał: Rysio już jakiś czas w domu w Krakowie, wizytę zrobiła Jo37;) Jo37 robi też wizyty w Krakowie, dobrze wiedzieć A Rysio cudny!!! Quote
b-b Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Jo37 robi też wizyty w Krakowie, dobrze wiedzieć A Rysio cudny!!! Jo37 jest wszechobecna :D Przecudny! :) Quote
elik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Dnia 17.12.2017 o 22:08, Tyś(ka) napisał: Tolu, Alaskan... Mam prośbę... proszę, jak będziecie w schronisku to rozejrzyjcie się za tą sunią... Dzisiaj się dowiedziałam, że trafiła do schroniska :(https://www.olx.pl/oferta/terierkowata-sunia-marzy-o-domku-na-swieta-CID103-IDqDfux.html Na OLX to ogłoszenie jest jako archiwalne. Czy wycofałaś go Tysiu ? Quote
elik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 2 godziny temu, Tola napisał: Rysio już jakiś czas w domu w Warszawie, wizytę zrobiła Jo37;) . . . 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Jo37 robi też wizyty w Krakowie, dobrze wiedzieć A Rysio cudny!!! Cytat Rysio już jakiś czas w domu w Krakowie, wizytę zrobiła Jo37;) Skąd się Asiu w Twoim cytacie znalazł Kraków, skoro Tola pisze o Warszawie ;) Quote
Alaskan malamutte Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 10 godzin temu, elik napisał: Skąd się Asiu w Twoim cytacie znalazł Kraków, skoro Tola pisze o Warszawie ;) Chochlik pewnie, eliku... Quote
elik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Chochlik pewnie, eliku... No tak :) Dobry humor jest bardzo wskazany :) Quote
terra Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Zrobiłam kilka ogłoszeń Marcysi u mnie jest Marcelina. Linki aktywacyjne na mailu u Toli. Gdzie można znaleźć zdjęcia Kreski i czarnego kocurka?, też im dorobię ogłoszęń. Quote
Tola Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 1 godzinę temu, terra napisał: Zrobiłam kilka ogłoszeń Marcysi u mnie jest Marcelina. Linki aktywacyjne na mailu u Toli. Gdzie można znaleźć zdjęcia Kreski i czarnego kocurka?, też im dorobię ogłoszęń. Terra - ogromnie dziękuję, już aktywowałam linki:) Wrzucam zdjęcia Kreski (ma OLX ode mnie i od Havanki) Koteczka bardzo przytulaśna, spokojna, ma ok. 4.5 - 5 mies. , korzysta z kuwety, jest kotka niewychodzącą Quote
Tola Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 A to Szafranek ( ten znaleziony przez malagos i jje znajomych jeszcze w lipcu); tez ma OLX ode mnie i od Havanki Kocurek po ciężkich przejściach, teraz tez wielki przytulak, energiczny, lubi zabawy. Szafran jest wykastrowany, korzysta z kuwety, jest kotem niewychodzącym; ma ok. 6 mies. wolny od FIV+FeLv . Nie mam niestety dobrych zdjęć, nie mam kiedy podjechać, karmę i żwirek wozi TZ... Quote
terra Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Szafranek całkiem jak mój Wrzaskun Dzisiaj postaram się zrobić ogłoszenia Quote
Tyśka) Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Dnia 19.12.2017 o 00:49, elik napisał: Na OLX to ogłoszenie jest jako archiwalne. Czy wycofałaś go Tysiu ? Zmieniłam na archiwalne, jak dowiedziałam sie, że sunia adoptowana - ale już właśnie aktywuję z powrotem, skoro jednak jest w schronisku... a Gosia, która wiozła Fantę chce sunię wyciągnąc ze schroniska... więc oby była tam i czekała... Quote
elik Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam na archiwalne, jak dowiedziałam sie, że sunia adoptowana - ale już właśnie aktywuję z powrotem, skoro jednak jest w schronisku... a Gosia, która wiozła Fantę chce sunię wyciągnąc ze schroniska... więc oby była tam i czekała... Szczerze Tobiei i jej tego życzę :) Quote
Tyśka) Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 5 minut temu, elik napisał: Szczerze Tobiei i jej tego życzę :) Tylko, że najgorzej, że będzie przez święta i Nowy Rok w schronisku. Sunia podobno nieraz uciekła z gminnego kojca: wdrapywała się na siatkę, rozplątywała ją... to dlatego chyba pierwsza opuściła kojce i trafiła do schroniska... :( Gosia nie ma na nią pomysłu jeszcze, ale wie, że musi znaleźć jej jakiś blokowy DT i ją wyciągnie ze schroniska. Ogłaszamy intensywnie sunię, może ktoś sie znajdzie... w końcu to czas cudów. Quote
elik Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Tylko, że najgorzej, że będzie przez święta i Nowy Rok w schronisku. Sunia podobno nieraz uciekła z gminnego kojca: wdrapywała się na siatkę, rozplątywała ją... to dlatego chyba pierwsza opuściła kojce i trafiła do schroniska... :( Gosia nie ma na nią pomysłu jeszcze, ale wie, że musi znaleźć jej jakiś blokowy DT. Ogłaszamy intensywnie sunię, może ktoś sie znajdzie... w końcu to czas cudów. Tam, to czas cudów więc może i suni się cudnie ułoży i do domku zaraz po Nowym Roku pojedzie :) Quote
terra Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ogłoszenia do aktywacji u Toli. Kreska jest Błyskotką a Szafran Onyksem. Cała trójka ma też olx, co miejmy nadzieję zwiększa szanse na domki. Quote
Tola Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 1 godzinę temu, terra napisał: Ogłoszenia do aktywacji u Toli. Kreska jest Błyskotką a Szafran Onyksem. Cała trójka ma też olx, co miejmy nadzieję zwiększa szanse na domki. Aktywowane:) Jeszcze raz bardzo dziękuję:) Najbardziej oczekiwany poszukiwany domek dla Szafranka, bo on od lipca biedak tak czeka Quote
terra Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 13 godzin temu, Tola napisał: Aktywowane:) Jeszcze raz bardzo dziękuję:) Najbardziej oczekiwany poszukiwany domek dla Szafranka, bo on od lipca biedak tak czeka Wyróżniłam Onyksowi ogłoszenie na olx i mocno trzymam kciuki za domek. Quote
Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. Quote
Recommended Posts