Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

A to Lolek, adoptowany przez moich rodziców ok rok temu kotek. Miał nie spać w łóżeczku....ta....k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

U nas było tak samo smiech-ruchomy-obrazek-0003

Posted

Pani, która adoptowała trójłapka Jasia wciąż przysyła mi jego zdjęcia, kociakowi trafił się nie tylko super domek, ale i super przyjaciel:)

Zobaczcie sami:)

V__6DA6.jpg

V__6FCB.jpg

V__8B5E.jpg

• Upvote 3
Posted

A to Pralinka - koteczka, która wykarmiła u nas swoje kociaki i 2 mioty osieroconych bezdomniaków.

Znaleziona bardzo zaniedbana, wystraszona, nieufna - teraz taka z niej warszawska dama;)

IMG_0017.JPG

IMG_0012.JPG

• Upvote 1
Posted

Zajrzyjcie proszę na bazarek imienny dla maluchów i ich mamusi - jeszcze chwilę temu nie miały nic;  podarujmy im imiona, aby z czymś swoim zaczęły to nowe życie

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Zdjęcia Jasia z przyjacielem są rozbrajające   5a2c2f39d6465_serce8.gif.a8ed28ee7d777858ff359d9482b1c979.gif

To prawda :)

1 godzinę temu, Tola napisał:

A to Pralinka - koteczka, która wykarmiła u nas swoje kociaki i 2 mioty osieroconych bezdomniaków.

Znaleziona bardzo zaniedbana, wystraszona, nieufna - teraz taka z niej warszawska dama;)

IMG_0017.JPG

Świetna jest! :)

• Upvote 1
Posted

3 godziny temu, Tola napisał:

IMG_0017.JPG

5a2c5bfca3e53_miech2.gif.ddfa7509cb95a4e13aa2ea682abee51d.gif

• Upvote 2
Posted
Dnia 10/12/2017 o 12:39, helli napisał:

Damy się tak nie rozkraczają, ale kotki chyba lubią

Chwileczke...Koteczka lapka skromnie zaslonila swe "wdzieki".

Po' spojerzeniu widac, ze zostala niecnie przylapana podczas intymnej toalety i w ostatniej chwili ratuje sie, jak moze... Jest mocno niezadowolona, wrecz zla. Kazda z nas czulaby sie podobnie ;)

• Upvote 6
Posted

Pralinka to wyjątkowa koteczka z wyjątkową historią to i pozy przybiera wyjątkowe;).

Domek też ma wyjątkowy - pani zadzwoniła i poprosiła o kota, który najdłużej czeka na dom i któryjest najbardziej wycofany.

No i tak Pralinka znalazła swoja rodzinę:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 6.12.2017 o 14:56, Anula napisał:

Aby nie sprawiać kłopotu Marcie,TZ-owi i Asi,zakupiłyśmy obróżki,szelki,smycze dla naszych psiaków,które mam nadzieję,że trafią pod naszą opiekę.

Martuniu,paczuszka będzie wysłana w tym tygodniu,jeżeli wyrazisz zgodę na przechowanie tych akcesoriów. 

W paczuszce: 5szt. szelki+smycz;5szt.szelki;4szt.obroża+smycz;16szt.obroże;8szt.smycze.

IMG_0624.JPG

Dzisiaj przyszła paczka, wszystko piękne, solidne - jeszcze raz bardzo dziękujemy:)

Teraz tylko czekamy na kolejnych szczęśliwców.

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

Pralinka to wyjątkowa koteczka z wyjątkową historią to i pozy przybiera wyjątkowe;).

Domek też ma wyjątkowy - pani zadzwoniła i poprosiła o kota, który najdłużej czeka na dom i któryjest najbardziej wycofany.

No i tak Pralinka znalazła swoja rodzinę:)

Ja też tak zrobię. Na razie mam stareńkiego Boryska, nie chcę mu zrobić kłopotu nowym kotem, ale kiedyś...wezmę dwa najmniej adopcyjne :)

• Upvote 1
Posted

Trzymajcie kciuki :) mały plaskaty Oluś ma szansę na domek :)

Rozwydrzył się maluch,nawet pogadać nie pozwolił tak się wtrącał szczekaniem do rozmowy :) to już nie taki cichutki piesełek,poczuł się pewniej to i rządzić czasami chce :)

Słodziak ma problemy z serduszkiem,na razie bez leków,musi być pod kontrolą kardiologa.Resztki z tego usuniętego oczka trzeba usnąć,drugim widzi kątem,trzeba powalczyć o poprawę  wzroku.Jest wychudzony,trzeba go podtuczyć i dopiero dobrać mu się do klejnotów.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Bgra napisał:

Rozwydrzył się maluch,nawet pogadać nie pozwolił tak się wtrącał szczekaniem do rozmowy :) to już nie taki cichutki piesełek,poczuł się pewniej to i rządzić czasami chce :)

Słodziak ma problemy z serduszkiem,na razie bez leków,musi być pod kontrolą kardiologa.Resztki z tego usuniętego oczka trzeba usnąć,drugim widzi kątem,trzeba powalczyć o poprawę  wzroku.Jest wychudzony,trzeba go podtuczyć i dopiero dobrać mu się do klejnotów.

Dziękuję za informacje o Olusiu.A jeżeli chodzi o rządzenie i rozmowę to one wszystkie chyba takie są.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Dziękuję za informacje o Olusiu.A jeżeli chodzi o rządzenie i rozmowę to one wszystkie chyba takie są.

Sama mam dwie plaskate :)  U mnie Hańcia nie pyskuje ale potrafi rzucić fochem ;) adopciaki nigdy :) Natomiast Zycior nauczył Hańcię szczekać ;) do czasu kiedy się wprowadziła były podejrzenia,że jest niema ;) nie nadużywają jednak głosu haha

Posted
4 godziny temu, Bgra napisał:

Bardzo się cieszę, ze Oluś już niedługo może mieć swoją rodzinę, trzymam mocno kciuki.

Skradł serca nas wszystkich, niech mus ie wreszcie wiedze w tym psim życiu.

• Upvote 2
Posted

Przyszły pozdrowienia od Baldo - pamiętacie przystojniaka?

W sierpniu minął rok, jak zamieszkał w ZŁotowie.

Pani Ewelina pisze min. :

Przesyłamy kilka zdjęć Baldusia
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Bubuś, bo tak pieszczotliwie go nazywany, jest zdrowy radosny i szczęśliwy, a dzięki temu my też.
Jeszcze raz dziękujemy za to że  możemy z Baldo tworzyć rodzinę.

Przesyłamy gorące pozdrowienia  od Baldo Eweliny Michała i już niedługo małej Juleczki

20170731_202308.jpg

20171016_100553.jpg

20171209_151122.jpg

20171211_223219.jpg

IMG-20171119-WA0008.jpg

• Upvote 3
Posted
9 godzin temu, Bgra napisał:

Sama mam dwie plaskate :)  U mnie Hańcia nie pyskuje ale potrafi rzucić fochem ;) adopciaki nigdy :) Natomiast Zycior nauczył Hańcię szczekać ;) do czasu kiedy się wprowadziła były podejrzenia,że jest niema ;) nie nadużywają jednak głosu haha

A mój Miki rozmawia z nami przez szczekanie.Doskonale się porozumiewamy.

• Upvote 1