Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Jaś  zakumplował się z rezydentka Inką, a właściwie to Inka zakumplowała się wreszcie z Jasiem;)

Szamana niezbyt to zainteresowało;)

V__5A6B.jpg

V__7C4C.jpg

• Upvote 5
Posted

Pozdrawiam Was serdecznie od szczęśliwej Cytrynki! Pamiętacie ją jeszcze?

To teraz prawdziwy auto-alarm w samochodzie ;) od sąsiadów zza ściany Cytrynki przypadkiem wiem, że ona wciąż płacze zostawiona sama w domu, ale sąsiedzi nie narzekają - są wyrozumiali, więc nie tylko państwo, ale i sąsiedzi Cytrynki są super :)

pan Cytrynki pracuje za kierownicą i dość często podrzuca mi tu różne znalezione w rowie czy w lesie biedy, wrażliwy chłopak

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, mari23 napisał:

Pozdrawiam Was serdecznie od szczęśliwej Cytrynki! Pamiętacie ją jeszcze?

To teraz prawdziwy auto-alarm w samochodzie ;) od sąsiadów zza ściany Cytrynki przypadkiem wiem, że ona wciąż płacze zostawiona sama w domu, ale sąsiedzi nie narzekają - są wyrozumiali, więc nie tylko państwo, ale i sąsiedzi Cytrynki są super :)

pan Cytrynki pracuje za kierownicą i dość często podrzuca mi tu różne znalezione w rowie czy w lesie biedy, wrażliwy chłopak

Pamiętam Cytrynkę, takich suczek się nie zapomina...

Posted

Pani Ania pisze do mnie codziennie, a pisze bardzo ciepło o Jasiu, dzwoni, przysyła zdjęcia. 

Pokazuję tylko niewielką ich część;). 

Wczoraj dostałam sms, ze  to wielki zaszczyt mieć takiego członka rodziny:)

Inka nigdy nie nawiązała takiej więzi z Szamanem, trzyma się zazwyczaj na dystans, a tu dwa adoptowane bezdomniaki odnalazły się w tym świecie!:)

• Upvote 1
Posted
24 minuty temu, Tola napisał:

Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanówserduchooo7.gif

Jasia nigdy za duzo:)  oby innym Zamojszczakom tak sie poszczescilo 

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Dawno nie było zdjęć zamojskich schroniskowych, trzeba chyba odwiedzić schronisko, może przed zimą uda się chociaż jednemu biedakowi...

Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek....

Posted
22 minuty temu, Bogusik napisał:

Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek....

Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:)

Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro...

Posted
15 minut temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:)

Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro...

Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach...

Posted
4 godziny temu, Bogusik napisał:

Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach...

Jestem z Alaskan umówiona wstępnie na  jutro na 11

• Upvote 1