mar.gajko Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Niesamowite :) i to północniak. Cudne. 1 Quote
Tianku Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 a przyszłam sobie na dużym ekranie jeszcze popatrzeć na Jasia i Szamana :) 1 Quote
Tola Posted November 16, 2017 Author Posted November 16, 2017 Dzisiaj Jaś zakumplował się z rezydentka Inką, a właściwie to Inka zakumplowała się wreszcie z Jasiem;) Szamana niezbyt to zainteresowało;) 5 Quote
Havanka Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Po prostu Inka potrzebowała trochę więcej czasu, żeby przekonać się do nowego mieszkańca. W takiej zgranej paczce, nikt nie będzie się nudził ! Quote
Bogusik Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Takie adopcje,to miód na serce! :) Cudowne trzy zwierzaczki,w których jak widać jest tyle przyjaznych uczuć...:) Quote
Tyśka) Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Wow, błyskawicznie kotka zaakceptowała Jasia! :) U mnie to trwało miesiąc, a w sumie dopiero po roku czasem spały na jednym łóżku (ale i ta daleko od siebei) Quote
elik Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Jak przepięknie, niesamowicie wyglądają te zwierzaki. Nie chce się oderwać od nich wzroku :) A koteczki są prześliczne Quote
mari23 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pozdrawiam Was serdecznie od szczęśliwej Cytrynki! Pamiętacie ją jeszcze? To teraz prawdziwy auto-alarm w samochodzie ;) od sąsiadów zza ściany Cytrynki przypadkiem wiem, że ona wciąż płacze zostawiona sama w domu, ale sąsiedzi nie narzekają - są wyrozumiali, więc nie tylko państwo, ale i sąsiedzi Cytrynki są super :) pan Cytrynki pracuje za kierownicą i dość często podrzuca mi tu różne znalezione w rowie czy w lesie biedy, wrażliwy chłopak 1 Quote
Jo37 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pamiętam Cytrynkę. A może jakieś jej zdjęcie byśmy dostali. Quote
Tyśka) Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Nieśmiało zapraszam... na wąte starego, ślepego psa w typie podhalana... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 12 godzin temu, mari23 napisał: Pozdrawiam Was serdecznie od szczęśliwej Cytrynki! Pamiętacie ją jeszcze? To teraz prawdziwy auto-alarm w samochodzie ;) od sąsiadów zza ściany Cytrynki przypadkiem wiem, że ona wciąż płacze zostawiona sama w domu, ale sąsiedzi nie narzekają - są wyrozumiali, więc nie tylko państwo, ale i sąsiedzi Cytrynki są super :) pan Cytrynki pracuje za kierownicą i dość często podrzuca mi tu różne znalezione w rowie czy w lesie biedy, wrażliwy chłopak Pamiętam Cytrynkę, takich suczek się nie zapomina... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów Quote
Tyśka) Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów I ma, ma :) Oby więcej takich adopcji! Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Pani Ania pisze do mnie codziennie, a pisze bardzo ciepło o Jasiu, dzwoni, przysyła zdjęcia. Pokazuję tylko niewielką ich część;). Wczoraj dostałam sms, ze to wielki zaszczyt mieć takiego członka rodziny:) Inka nigdy nie nawiązała takiej więzi z Szamanem, trzyma się zazwyczaj na dystans, a tu dwa adoptowane bezdomniaki odnalazły się w tym świecie!:) 1 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Jeszcze troszkę Jasia i jego nowego przyjaciela:) Może i polubię tego nowego... 2 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Dawno nie było zdjęć zamojskich schroniskowych, trzeba chyba odwiedzić schronisko, może przed zimą uda się chociaż jednemu biedakowi... Quote
Tianku Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 24 minuty temu, Tola napisał: Ostatnio dużo Jasia na zamojskim, ale niech maluszek tez ma swoich fanów Jasia nigdy za duzo:) oby innym Zamojszczakom tak sie poszczescilo Quote
Alaskan malamutte Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Zdjęcia Jasia i Szamana są cudne!! Mój malamut aż tak nie przytula Maurycego, ale nie ma problemów z akceptacją. Śpią razem, przytuleni pleckami....Stąd wniosek, że nie wszystkie północniaki to "kociożercy", dużo zależy od człowieka... Quote
Bogusik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 4 godziny temu, Tola napisał: Dawno nie było zdjęć zamojskich schroniskowych, trzeba chyba odwiedzić schronisko, może przed zimą uda się chociaż jednemu biedakowi... Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek.... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 22 minuty temu, Bogusik napisał: Martuniu,właśnie miałam Was prosić o wizytę w schronisku.Isia może pakować walizki i jechać do swojego nowego domku :) więc tym samym zwalnia miejsce dla kolejnej/nych bidulek.... Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:) Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro... Quote
Bogusik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 15 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze Isia będzie miała swój własny domek:) Do schroniska wybierzemy się w takim razie jak najszybciej, może nawet jutro... Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach... Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 4 godziny temu, Bogusik napisał: Będziemy czekać na zdjęcia i może jakieś info o psiakach... Jestem z Alaskan umówiona wstępnie na jutro na 11 1 Quote
Tola Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Havanka - mam nowe zdjęcia Marcysi - można dorzucić do OLX Quote
Havanka Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dzięki Tolu. Podmienię na OLX, ale dopiero po południu. Quote
Recommended Posts