elik Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ja zamówiłam ogłoszenia dla tygryska na wielu portalach, ale prosiłam o linki aktywacyjne na Twój Martusiu telefon, bo równocześnie zamówiłam jeszcze 3 inne ogłoszenia, które muszę aktywować w tym dla Caniska. Wczoraj przez cały dzień nie udało mi się usiąść do kompa. Dzisiaj nadrabiam zaległości :) 1 Quote
Tola Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 13 godzin temu, b-b napisał: Tak cudownie trzymane łapusie muszą pomóc;) 2 godziny temu, elik napisał: Ja zamówiłam ogłoszenia dla tygryska na wielu portalach, ale prosiłam o linki aktywacyjne na Twój Martusiu telefon, bo równocześnie zamówiłam jeszcze 3 inne ogłoszenia, które muszę aktywować w tym dla Caniska. Wczoraj przez cały dzień nie udało mi się usiąść do kompa. Dzisiaj nadrabiam zaległości :) Dzięki Elu - a ja wczoraj zastanawiałam się, kto jest tą pracowitą Mróweczką, bo ogłoszeń jest naprawdę bardzo dużo ;) To jeszcze raz dziękuję i Tobie i Havanka za ogłoszenie dla Pucusia Chłopak bardzo wrażliwy, ten zwrot z adopcji bardzo przeżył, przydałby się własny domek już na zawsze. Mam nadzieję, ze przzy takiej ilosci ogłoszeń ktoś malca zauważy! Ode mnie ma jeszcze OLX na Warszawę - ale tez cisza. Quote
elik Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 2 godziny temu, Tola napisał: Tak cudownie trzymane łapusie muszą pomóc;) Dzięki Elu - a ja wczoraj zastanawiałam się, kto jest tą pracowitą Mróweczką, bo ogłoszeń jest naprawdę bardzo dużo ;) To jeszcze raz dziękuję i Tobie i Havanka za ogłoszenie dla Pucusia Chłopak bardzo wrażliwy, ten zwrot z adopcji bardzo przeżył, przydałby się własny domek już na zawsze. Mam nadzieję, ze przzy takiej ilosci ogłoszeń ktoś malca zauważy! Ode mnie ma jeszcze OLX na Warszawę - ale tez cisza. Ogłoszeń jest dużo więcej. Do Ciebie dotarły tylko te, które trzeba było aktywować :) Oby wreszcie zauważył Pucusia ten Ktoś właściwy i ostateczny :) Quote
Tola Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 3 godziny temu, elik napisał: Ogłoszeń jest dużo więcej. Do Ciebie dotarły tylko te, które trzeba było aktywować :) Oby wreszcie zauważył Pucusia ten Ktoś właściwy i ostateczny :) Ooo, tym bardziej dziękuję, wszystko aktywowałam:) Quote
elik Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 7 minut temu, Tola napisał: Ooo, tym bardziej dziękuję, wszystko aktywowałam:) Prosiłam o linki do ogłoszeń. Jak dostane to wstawię. Quote
Tola Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Kochane - szukam ratunku dla tej małej suczki - suczka przebywa na podzamojskiej wsi, podobno od wiosny jest bezdomna Trzyma się osiedla domów jednorodzinnych, a przeżyła dzięki tylko rodzinie, która ją dokarmia. Ludzie ci jednak nie chcą suczki zabrać do siebie i przetrzymac chociaż na czas sterylizacji Sunia jest bardzo łagodna, uległa, jednak lękliwa wobec nieznanych osób; do kobiety, która ją dokarmia bardzo lgnie, daje się nosić na rekach, przytulać. Czy ktoś może pomóc? Suczka jest wielkości mojej Florki, wygląda na 7 - 8 kg Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Cudna malutka....Tylko gdzie ją umieścić?? A może ogłaszać?? Jak się zgłosi jakiś sensowny domek, to wtedy wysterylizować....Nie wiem, tak tylko głośno myślę.... Quote
elik Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Cudna malutka....Tylko gdzie ją umieścić?? A może ogłaszać?? Jak się zgłosi jakiś sensowny domek, to wtedy wysterylizować....Nie wiem, tak tylko głośno myślę.... I dobrze myślisz. A ja jeszcze myślę, że sterylka na wczoraj potrzebna. Bo jak ona od wiosny bezdomna, to jak nic zaraz rójka będzie. Quote
Gabi79 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Biedna sunieczka, niestety nie mam pomysłu, jak pomóc Quote
Tola Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 20 minut temu, elik napisał: I dobrze myślisz. A ja jeszcze myślę, że sterylka na wczoraj potrzebna. Bo jak ona od wiosny bezdomna, to jak nic zaraz rójka będzie. Sunia już 2 razy miała podobno szczeniaki - jak pojawiła się we wsi była już w zaawansowanej ciąży Quote
Figunia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Boziu, jak szkoda sunieczki. Pomoglabym z radoscia, ale 17 wylatuje z kraju... Quote
helli Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Od Moli@ Ptyś wyjeżdża, pisała, że w najbliższym czasie nie oferuje dt dla dużych psów/ suk. A dla małych? Quote
Anula Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Może ulokować sunię u szafirki.Zbliża się zima a sunia ma króciutką sierść. Quote
elik Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 12 godzin temu, Tola napisał: Sunia już 2 razy miała podobno szczeniaki - jak pojawiła się we wsi była już w zaawansowanej ciąży Nawet nie pytam, co ze szczeniakami 12 godzin temu, Figunia napisał: Boziu, jak szkoda sunieczki. Pomoglabym z radoscia, ale 17 wylatuje z kraju... Oj Figuniu, będzie Ciebie bardzo brakowało :( A kiedy wracasz ? 11 godzin temu, Anula napisał: Może ulokować sunię u szafirki.Zbliża się zima a sunia ma króciutką sierść. Bardzo dobry pomysł. Przecież sunia nie przeżyje zimy bez schronienia. Quote
Alaskan malamutte Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Zapraszam na wątek malutkiej suni z zamojskiego schroniska Quote
Figunia Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 11 godzin temu, elik napisał: Oj Figuniu, będzie Ciebie bardzo brakowało :( A kiedy wracasz ? Najwcześniej z końcem marca, Eliczku... Quote
elik Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 3 godziny temu, Figunia napisał: Najwcześniej z końcem marca, Eliczku... Łaaaaaałłłł, to będziemy długo i bardzo tęsknić za Tobą Figuniu Ale rozumiem, że na dogo będziesz się pojawiała ? 1 Quote
Figunia Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Bardzo Eliczku miła z Ciebie Osoba☺❤ Jasne, ze będę wchodzić na Dogomanie, czytac, przezywac tak smutki jak i radosci razem z Wami. Tak jest od lat. Nie zawsze się odzywam ale czytam wątki na bieżąco. Kiedy zaś mogę pomóc, to się zgłaszam. To wszystko. Quote
elik Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 2 godziny temu, Figunia napisał: Bardzo Eliczku miła z Ciebie Osoba☺❤ Jasne, ze będę wchodzić na Dogomanie, czytac, przezywac tak smutki jak i radosci razem z Wami. Tak jest od lat. Nie zawsze się odzywam ale czytam wątki na bieżąco. Kiedy zaś mogę pomóc, to się zgłaszam. To wszystko. Eeee tam, powiedziałam tylko szczerze co czuję :) Dobrze wiedzieć, że choć duchem będziesz z nami :) Powodzenia i wracaj szczęśliwie Quote
Tola Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Dnia 5.11.2017 o 19:37, Alaskan malamutte napisał: Cudna malutka....Tylko gdzie ją umieścić?? A może ogłaszać?? Jak się zgłosi jakiś sensowny domek, to wtedy wysterylizować....Nie wiem, tak tylko głośno myślę.... Dnia 5.11.2017 o 19:57, Gabi79 napisał: Biedna sunieczka, niestety nie mam pomysłu, jak pomóc Dnia 5.11.2017 o 20:11, Figunia napisał: Boziu, jak szkoda sunieczki. Pomoglabym z radoscia, ale 17 wylatuje z kraju... Dnia 5.11.2017 o 21:01, b-b napisał: Szkoda małej :( Dnia 5.11.2017 o 21:09, helli napisał: Od Moli@ Ptyś wyjeżdża, pisała, że w najbliższym czasie nie oferuje dt dla dużych psów/ suk. A dla małych? Dnia 5.11.2017 o 21:23, Anula napisał: Może ulokować sunię u szafirki.Zbliża się zima a sunia ma króciutką sierść. Ja tez na razie nie mam pomysłu, co dalej z sunią, a robi się coraz zimniej:( Postaram się podjechać tam i porozmawiać z ludźmi, ale czarno to widzę. Jak do tej pory nie zabrali suni, to teraz tez nie zechcą. DT na razie nie mam, szafirka daleko i wyjazd jednego psa to spory koszt. Gdyby chociaż Teo znalazł dom, to byłaby nadzieja, ze damy radę:( Quote
Tola Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 23 godziny temu, elik napisał: Łaaaaaałłłł, to będziemy długo i bardzo tęsknić za Tobą Figuniu Ale rozumiem, że na dogo będziesz się pojawiała ? 12 godzin temu, Figunia napisał: Bardzo Eliczku miła z Ciebie Osoba☺❤ Jasne, ze będę wchodzić na Dogomanie, czytac, przezywac tak smutki jak i radosci razem z Wami. Tak jest od lat. Nie zawsze się odzywam ale czytam wątki na bieżąco. Kiedy zaś mogę pomóc, to się zgłaszam. To wszystko. To my tu tez na zamojskim wątku będziemy tęsknić za Figunią i czekać... I psy i my. 1 Quote
Tola Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Mam nowe informacje o zwierzakach, zacznę od tych złych: Z adopcji do Poznania wrócił mały rudy piesek, znaleziony w lesie Maluch nie jadł, nie pił i do tego nie dał się do siebie zbliżyć, tylko gryzł Mały przytulak, jakim był u Ewy zamienił się w gryzące, szalejące z rozpaczy stworzenie. Ewa nie wytrzymała tego psychicznie, pani również. Quote
Tola Posted November 7, 2017 Author Posted November 7, 2017 Dobra wiadomość dotyczy rudego Rysia - wizyta Jo7 wypadła bardzo dobrze i Rysiu 12.11. jedzie do swojego nowego domu (teraz czeka na kastrację). Bardzo dziękuję Jo37 za wizytę :) 1 Quote
Recommended Posts