Tola Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Pomoc dla psa podobno zorganizowała Krystyna Pomarańska... Quote
Tyśka) Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Do zamojskiego?? Tak. Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Tak. Już namierzyli właściciela.... Quote
Tyśka) Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Już namierzyli właściciela.... I psiak będzie do adopcji, a wobec właściciela wycągnięte konsekwencje? Coś wiadomo? Quote
elik Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: I psiak będzie do adopcji, a wobec właściciela wycągnięte konsekwencje? Coś wiadomo? O jakim psiaku mówicie ? Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 3 minuty temu, elik napisał: O jakim psiaku mówicie ? O tym Quote
Tola Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Już namierzyli właściciela.... Piszesz chyba o psie shar pei Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Piszesz chyba o psie shar pei Tak, wrzuciłam info post wyżej Quote
elik Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Biedaczek :( Nie wiadomo czemu on ma tak nienaturalnie wygięty grzbiet ? Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Ale chodzi chyba o innego psa.... Tolu, ja odpowiadam na info od Tyśka, str 666 wątku Quote
Tola Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Tolu, ja odpowiadam na info od Tyśka Rozumiem, mnie wcięło posty, mam tylko Twoja odpowiedz:( Quote
elik Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Ale chodzi chyba o innego psa.... Chodzi o dwa psy :) Tego chudego i shar peia. Quote
Alaskan malamutte Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Rozumiem, mnie wcięło posty, mam tylko Twoja odpowiedz:( Na stronie 666 wątku Tyśka napisała o przywiązanym do bramy schroniska psie.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Zapraszam na wątek malutkich suczek z zamojskiego schroniska Quote
Havanka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 A ja zapraszam do kandydowania na Matkę Chrzestną: Quote
Jo37 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Tola nic nie napisała ale dzisiaj była wizyta PA dla Lucka. Wypadła bardzo dobrze. Mam nadzieję, że Lucek niedługo zasili szeregi warszawskich kotów. Imię chyba zostanie. Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Dnia 8.10.2017 o 21:55, Jo37 napisał: Tola nic nie napisała ale dzisiaj była wizyta PA dla Lucka. Wypadła bardzo dobrze. Mam nadzieję, że Lucek niedługo zasili szeregi warszawskich kotów. Imię chyba zostanie. Dzięki Jo za przekazanie tej radosnej informacji na wątku, a przede wszystkim wielkie podziękowanie za przeprowadzoną wizytę:) Luckowi szykuje się wspaniały dom i kochająca rodzina, do nowego domu w Warszawie kocurek wyruszy w niedzielę:) Havanka - dziękuję bardzo za pomoc w ogłaszaniu malucha:) Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Mam też dobre wiadomości w sprawie Pucka - kocurek na razie nie wraca; rodzina spróbuje powalczyć z problemem, ponowi badania córci, poobserwuje, jest tez umówiona wizyta u kolejnego lekarza. Prosimy o kciuki, bo szkoda, a by maluch po raz kolejny szuka domu... Jestem z rodzina w stałym kontakcie. Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 I jeszcze jedna dobra wiadomość - Jaśminek jest po tygodniowej kuracji, pani przysłała zdjęcie i napisała, ze oczko wygląda lepiej, a pozostały jeszcze 2 tyg leczenia... Ja na zdjęciu nie bardzo widzę poprawę, ale być może ta błona na gałce ocznej na zdjęciu wychodzi inaczej. Najważniejsze, ze Jaśmnek vel Jaś ma szansę odzyskać wzrok:) 1 Quote
Tola Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Dnia 5.10.2017 o 20:59, Tola napisał: Nie wiem, jaka jest prawda, ale rodzina wydawała się odpowiedzialna, bardzo czekali na Pucka:( No i kolejna psia tragedia Szczeniak suczka znaleziona dzisiaj w lesie - sama, głodna, z mnóstwem kleszczy, opuszki łapek poranione Teraz jest po wizycie u weta, wykąpana, najedzona. Bardzo boi się wychodzenia na zewnątrz, w domu cichutka Malutka ma zapewniona opiekę tylko na parę dni, bo w domu są już 2 suczki Malutka z lasu już we własnym domku w Zwierzyńcu 2 Quote
Gabi79 Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Tyle dobrych wieści!!! Bardzo się cieszę!!! 1 Quote
Bogusik Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Tak dobre wiadomości o uratowanych zwierzaczkach :) Zaopiekowanych i szczęśliwych w swoich domkach, dodają nam sił i wiarę w to,że warto pomagać! Nawet jedna uratowana bida znaczy dużo więcej niż tylko liczebnik .To kolejne uratowane życie....:) 6 Quote
Recommended Posts