Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa, ale sprawa pilna i bolesna :(

Lusia już znalazła swoje miejsce w sercach Ludzi i w ich domu, a ja wypatrzyłam kolejne, potrzebujące pomocy stworzenia płacz 4.gif

Serdecznie zapraszam na wątek dwóch maleństw przebywających w zimnym kojcu za kratami.

Gorąco proszę o pomoc dla tych dzieciaków  gif  proszący.gif  Nawet kilkanaście złociszów uratuje te biedne stworzenia przed zamarznięciem.

Posted
2 godziny temu, konfirm31 napisał:

A czy ten transport dla starej  ONki w najbliższy piątek  z Warszawy do Serocka,  jest już definitywnie przekreślony? Bo jak nie,  to w tym przypadku,  mogę coś zacząć kombinować.  I jak ten pierwszy etap z Zamościa będzie przebiegać? 

Transport jest, ale onka moze jechać pod warunkiem, ze ktos w Warszawie przetrzyma ją do następnego tygodnia.

Posted
7 minut temu, Sara2011 napisał:

A co z tą plaskatą sunią? Nie można jej zabrać?

Pekineczki nie ma w Schronisku,adoptowała ją znajoma Kierownika.Bardzo się cieszę,że pekineczka opuściła schron.

Posted
4 godziny temu, Sara2011 napisał:

Tola, a ten psiak kudłaty duży jest? W jakim wieku? Można prosić o więcej informacji na jego temat ?

Sara2011 - piesek jest młody, ma ok. 3 lat; bardzo ładny, chociaż sierść w fatalnym stanie, co widać na zdjęciach.

Nie jest agresywny, nie panikował wyprowadzony na smyczy; trochę nakręca się w boksie, jak psy zaczynają szczekać.

P1260583.JPG

P1260584.JPG

P1260585.JPG

P1260586.JPG

P1260587.JPG

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Transport jest, ale onka moze jechać pod warunkiem, ze ktos w Warszawie przetrzyma ją do następnego tygodnia.

Niestety, tego nie dam rady zorganizować. Udało mi się namówić TZta na piątkowy odbiór ONki w Wesołej i zawiezienie jej do Serocka, ale jak widać, za późno......:(

Posted

A tutaj moje dzisiejsze odkrycie - bardzo sympatyczy psiak, usilnie próbował się przedostać do moich rąk, odpychany przez te silniejsze psy

P1260569.JPG

P1260570.JPG

P1260571.JPG

P1260574.JPG

P1260575.JPG

Posted
10 minut temu, konfirm31 napisał:

Niestety, tego nie dam rady zorganizować. Udało mi się namówić TZta na piątkowy odbiór ONki w Wesołej i zawiezienie jej do Serocka, ale jak widać, za późno......:(

No niestety Iwona nie przyjmie oneczki w piątek. płacz 4.gif

Posted

Szron dzisiaj

P1260573.JPG

2 stare onki - w tym boksie jest duży pies (ten ciemny po lewej stronie), dzisiaj atakował jednego ze staruszków; stary onek nie miał gdzie się schować

P1260590.JPG

P1260591.JPG

tutaj ten atakowany onek staruszek płacz 4.gif

Ja juz dzisiaj mam noc z głowy

P1260579.JPG

P1260580.JPG

P1260581.JPG

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ten stary Onek, ten krzywołepek, strasznie to dołujące :(

2 stare onki, ten broniacy tego pierwszego to tez staruszek :(

Posted

Ten jeden onek jest w tragicznym stanie :(

Przez łzy dzielę się kolejna radosną informacją - do szafirki jedzie też foksik!!!

Anula, Bogusik - - dziękuję!!!

P1260569.JPG

• Upvote 1
Posted
26 minut temu, Sara2011 napisał:

Ile ten piesek może ważyć?

Boziu i ten piesek też potrzebuje pomocy,widać,że marznie,pysio czerwone ma z zimna.Ja już wymiękam.

Posted

Nie wiem czy na coś się to przyda czy nie, ale w sobotę (28.01) TZ jedzie pod Częstochowę (prawdopodobnie będzie jechał przez Kraków). W tamtą stronę jedzie na pusto (chyba tylko kotek będzie jechał), wraca z psiakiem.