Bogusik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Tolu,ten kudłaczek nie daje mi spokoju,bo widzę,że jest bardzo smutny,a może nawet zrezygnowany... Po ustaleniach z Anulą chciałybyśmy właśnie jemu pomóc.Rambi dzisiaj pojechał do swojego domku,a po Effi najpóźniej do 2 tygodni przyjedzie jej przyszła Pani.Tylko jak zawsze problem będzie z transportem,choć zdaje mi się,że chyba Pan Maciek będzie jechał? 2 Quote
Havanka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 No i moje przeczucie mnie nie zmyliło ! Bogusik, Anula - Quote
mar.gajko Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Kaśka będzie wolna już w poniedziałek/wtorek. Zapraszam na jej watek. 1 Quote
Anula Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 5 minut temu, Havanka napisał: No i moje przeczucie mnie nie zmyliło ! Bogusik, Anula - Te piękne kwiaty to raczej Bogusik się należą.A ja już z nią nie mam siły walczyć no i jest jak jest.Zobaczymy czy uda się transport jakiś załatwić i co powie Tola. 1 Quote
Gabi79 Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 3 minuty temu, Anula napisał: Te piękne kwiaty to raczej Bogusik się należą.A ja już z nią nie mam siły walczyć no i jest jak jest.Zobaczymy czy uda się transport jakiś załatwić i co powie Tola. Anulko, Bogusiu, jesteście cudowne!!! Ja nie mogę przestać myśleć o tym piesku, biedny, podgryzany przez współtowarzyszy niedoli. 1 Quote
Bogusik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 5 minut temu, Havanka napisał: No i moje przeczucie mnie nie zmyliło ! Bogusik, Anula - Ano nie myliło Havanko :) Nie wiem ile razy tu wchodziłam i oglądałam te zdjęcia.Myślałam,że to staruszek ale Tola sprawdziła i okazało się,że ma ok.4 lat.Bidusio przyklejony do tego krawężnika i taki niesamowicie smutny....Mam nadzieję,że jego los wkrótce się odmieni... 1 Quote
Anecik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 17 minut temu, Bogusik napisał: Ano nie myliło Havanko :) Nie wiem ile razy tu wchodziłam i oglądałam te zdjęcia.Myślałam,że to staruszek ale Tola sprawdziła i okazało się,że ma ok.4 lat.Bidusio przyklejony do tego krawężnika i taki niesamowicie smutny....Mam nadzieję,że jego los wkrótce się odmieni... Bardzo się cieszę. Bo już myślałam czy by Panu z Zabrza nie wcisnąć czwartego psiaka do auta :D Może Czekoladka szybko znajdzie domek i on by został na tymczasie. 1 Quote
Bogusik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 21 minut temu, Gabi79 napisał: Ja nie mogę przestać myśleć o tym piesku, biedny, podgryzany przez współtowarzyszy niedoli. Tak właśnie Gabrysiu,jeszcze to podgryzanie i dlatego taki bidulek smutny i zrezygnowany...:( Quote
Bogusik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Znalazłam Pana Maćka z taką oferta transportu: Oferuję transport 508456040: 30.03.16 EŁK-> Warszawa --> Zielona Góra 04.04.16 Zielona Góra--> Warszawa-> EŁK Mogę pomóc w przetransportowaniu zwierzaka lub dostarczeniu przesyłki Quote
Bogusik Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 8 minut temu, agat21 napisał: Skąd i dokąd transport potrzebny? Na całej trasie,to z Zamościa do Nowej Soli Quote
Anula Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 7 godzin temu, agat21 napisał: Skąd i dokąd transport potrzebny? Pan Maciek,który nam już transportował psiaka jedzie do Zielonej Góry 30.03.16 przez Warszawę.W tym układzie potrzebny byłby transport z Zamościa do Warszawy.Poczekamy na Tolę może ogarnie jeżeli się uda jakoś wszystko logistycznie.Gdyby się udało to byłby fantastyczny układ.A ogólnie to jak Bogusik napisała Zamość - Nowa Sól (woj.lubuskie) Quote
elik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Zapraszam na wątek Czekoladki A ja na wątek suni z tartaku. Pusto u niej i wiatr hula... Quote
agat21 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja będę jechać w środę z Rzeszowa do Warszawy Quote
Tola Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 18 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu,ten kudłaczek nie daje mi spokoju,bo widzę,że jest bardzo smutny,a może nawet zrezygnowany... Po ustaleniach z Anulą chciałybyśmy właśnie jemu pomóc.Rambi dzisiaj pojechał do swojego domku,a po Effi najpóźniej do 2 tygodni przyjedzie jej przyszła Pani.Tylko jak zawsze problem będzie z transportem,choć zdaje mi się,że chyba Pan Maciek będzie jechał? 17 godzin temu, Gabi79 napisał: Anulko, Bogusiu, jesteście cudowne!!! Ja nie mogę przestać myśleć o tym piesku, biedny, podgryzany przez współtowarzyszy niedoli. Cudowne! Kolejny biduś zacznie nowe życie! A tak miedzy nami, to jakoś nie daje mi spokoju mysl, ze ten psiak na zdjęciu i ten, którego widziałam w piątek w schronie w boksie i prosiłam o zczytanie to dwa różne psy... Może tam jest dwa podobne psiaki.... 17 godzin temu, Bogusik napisał: Ano nie myliło Havanko :) Nie wiem ile razy tu wchodziłam i oglądałam te zdjęcia.Myślałam,że to staruszek ale Tola sprawdziła i okazało się,że ma ok.4 lat.Bidusio przyklejony do tego krawężnika i taki niesamowicie smutny....Mam nadzieję,że jego los wkrótce się odmieni... Tylko wg mnie ten piesio jest starszy...Jutro jeszcze raz poproszę o zczytanie... 17 godzin temu, Bogusik napisał: Znalazłam Pana Maćka z taką oferta transportu: Oferuję transport 508456040: 30.03.16 EŁK-> Warszawa --> Zielona Góra 04.04.16 Zielona Góra--> Warszawa-> EŁK Mogę pomóc w przetransportowaniu zwierzaka lub dostarczeniu przesyłki To jest dzień pracy i trudno mi będzie znalezc transport, ale już szukam! Quote
Bogusik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Tolu dobrze że będziesz mogła jeszcze raz sprawdzić,czy rzeczywiście o tego pieska chodzi ze zdjęcia skoro coś jednak nie daje Tobie spokoju...My opieramy się tylko na tym co tu napiszesz i zdjęciach jakie wstawiasz.Dla nas te informacje są bardzo istotne i na ich podstawie podejmujemy decyzję,czy jesteśmy w stanie pomóc,czy też nie.Czekamy zatem na info.:) Quote
elik Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nie, jednak nie da się opróżnić tego schroniska :( 1 Quote
Tola Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 22 godzin temu, Bogusik napisał: Tolu dobrze że będziesz mogła jeszcze raz sprawdzić,czy rzeczywiście o tego pieska chodzi ze zdjęcia skoro coś jednak nie daje Tobie spokoju...My opieramy się tylko na tym co tu napiszesz i zdjęciach jakie wstawiasz.Dla nas te informacje są bardzo istotne i na ich podstawie podejmujemy decyzję,czy jesteśmy w stanie pomóc,czy też nie.Czekamy zatem na info.:) Pracownik mówi, ze jest tylko jeden jeden piesek, ale dzisiaj siedział wewnątrz boksu. Dzisiaj było zamieszanie z pakowaniem suczek do anecik, wiec podjadę we wtorek, jak będzie wyjeżdzała Kaska do Murki i jeszcze raz poproszę o sprawdzenie w książeczce, w jakim jest wieku. Cały czas myślę, jak zorganizować ten transport do Warszawy, na razie tyle się dzieje :) Na razie TZ zarezerwował psiaka. Na zdjęciach anecik jest jeszcze Effi, Beza - jak to dobrze, ze to juz przeszłość, a sunie wolne - Beza w nowym domciu, Efii juz wkrótce też pojedzie :) Quote
Tola Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Przedstawiam Kalambura - kocurek został przywieziony ze Zwierzyńca - ma 8- 9 mies. jest bardzo zabawowy. Niedawno miał kastrację i teraz czeka na własny domek w gabinecie weterynaryjnym. Quote
Recommended Posts