Tola Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 20 godzin temu, mar.gajko napisał: Prosiłam Murkę aby zarezerwowała miejsce i jak tylko się zwolni, by jaj TZ pojechał sunię zabrał. Ja się zdecydowałam, skoro o to prosiłam. Kiedy będzie jeskies miejsce? Nie wiem. Może jutro ktoś znajdzie dom, może za tydzień? Bo chyba na tym polega zwalnianie miejsc w hotelu. Jak się zgodzą zarezerwować "na dlużej" to byłoby cudnie, to nie mały puchaty 5 kg psinek, po którego stoją kolejki. Więc może się uda. Byłam dzisiaj w schronie, suczka zarezerwowana i czeka na początek tego lepszego życia. Quote
Tola Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Beka - sunieczka ma ok. 1.5 roku, jest bardzo zainteresowana kontaktem z człowiekiem. Quote
Tola Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 W 2011 zabraliśmy podobną sunię OH z zamojskiego schroniska - Afrę - była w hoteliku u Murki, zamieszkała u Marlena :) 1 Quote
Tola Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 O 7.03.2016o10:08, beka napisał: Jaka piękna sunia. Marta coś o niej wiadomo? Quote
Tola Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Morel życzy Cioteczkom wszzystkiego najlepszego Quote
mar.gajko Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Czysto w tym schronie macie. To aż zadziwiające, bo psy przecież nie wychodzą na spacery 3 x dziennie, a zero goowien w boksach. Quote
terra Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 12 godzin temu, mar.gajko napisał: Czysto w tym schronie macie. To aż zadziwiające, bo psy przecież nie wychodzą na spacery 3 x dziennie, a zero goowien w boksach. Chyba niedługo po sprzątaniu foto zrobione, bo jeszcze ściany boksów podmoknięte. Co z tą białą kicią, ma już domek? Quote
Tola Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Tak, Alicja już ww domku w Zamościu :) Ale mamy kolejne koteczki no i Kalambura - jak się trochę uporządkuję ze szkolnymi zaleglościami to wstawię zdjęcia i poproszę o pomoc z ogłoszeniami. Czekoladka dopiero wczoraj miała sterylkę, wszystko ok Quote
terra Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Fajnie, że Alicja ma domek :) Czekam na foto. Quote
Tola Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 O 10.03.2016o17:37, terra napisał: Fajnie, że Alicja ma domek :) Czekam na foto. Przedstawiam Bajaderką - kotka została przywieziona z Krasnobrodu, ma ok. 5 - 6 mies. jest leczona (koci katar). Koteczka jest przesymatyczna, lubi głaskanie, energiczna. Jutro wrzuce zdjęcia kolejnej koteczki Quote
Tola Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Sunia Arielka - czeka w kolejce na poprawę losu Quote
Tola Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Czyli szczeniaczków już w schronisku nie ma ? Byłam 5 dni temu, to nie było, ale jak jest teraz to nie wiem... Quote
elik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 11 godzin temu, Tola napisał: Byłam 5 dni temu, to nie było, ale jak jest teraz to nie wiem... No tak, sytuacja w schroniskach zmienia się z dnia na dzień. Niestety psiaków przybywa :( Quote
Tola Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 37 minut temu, elik napisał: No tak, sytuacja w schroniskach zmienia się z dnia na dzień. Niestety psiaków przybywa :( Będę w tym tyg. w schronie, dam znać jak przedstawia się sytuacja. A to kolejna koteczka, dla ktorej szukamy domu. Wuzetka została znaleziona na jednej z podzamojksich wsi. ma ok. roku, została wysterylizowana. Koteczka potrfai korzystać z kuwety, uwielbia pieszczoty i przesiadywanie na kolanach. Quote
Tola Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Obie kotki - Bajaderka i Wuzetka przebywaja w domach tymczasowych. Wciaż czekam na zdjęcia Kalambura. Quote
elik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 21 minut temu, Tola napisał: Obie kotki - Bajaderka i Wuzetka przebywaja w domach tymczasowych. Wciaż czekam na zdjęcia Kalambura. To są zdjęcia jednej kotki - Wuzetki, a gdzie zdjęcia drugiej - Bajaderki :) ? Quote
Tola Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 8 minut temu, elik napisał: To są zdjęcia jednej kotki - Wuzetki, a gdzie zdjęcia drugiej - Bajaderki :) ? Na poprzedniej stronie ;) Quote
elik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 5 minut temu, Tola napisał: Na poprzedniej stronie ;) Faktycznie :) Obie koteczki są śliczne :) Quote
terra Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Obie kotusie już czarują w necie swoje domki. Wuzetka jest taka całuśna. Quote
Alaskan malamutte Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Alpinka po sterylizacji. Koteczka dobrze zniosła zabieg i pięknie dochodzi do siebie. W środę zdjęcie szwów. Alpinka to kwintesencja kota Quote
Alaskan malamutte Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Pozdrowienia od Maurycego Alpinka na niego nasyczała, naprychała i nawrzeszczała, więc strachulec znalazł sobie azyl w szafie! Za to Kazana zdzielił po nosie, bo za bardzo wpychał go na półkę, gdzie siedzi Maurycy!! Przez ostatnie 10 dni miałam delikatnie mówiąc 'rozrywkowo' Quote
Tola Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 NIedotykalski książe A Alpinka słodka! Dobrze jej w tym fartuszku terra - bardzo dziękuję za ogłoszenia koteczek, właśnie je aktywowałam! Quote
elik Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 JAKA WYNIOSŁA KSIĘŻNICZKA :) Maurycy też piękny kocurek :) Brawo Asiu :) Ale jesteś szczęściara !!! Quote
Recommended Posts