Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Havanka zdrowia.. Wznoszone jogurtem.. A was nienawidze.. foch;)[/QUOTE]
I tak wiem, że nas kochasz :eviltong: jogurcik też jest pycha :evil_lol:

Posted

To ja zanim padnę na twarz z tego goszczenia w pijackim zwidzie żegnam towarzycho czule :evil_lol:I jak mawiała moja śp.sąsiadka zasypiam z nadzieją ,ze moze dzisiaj nie zobaczę skrzydeł anioła znad telewizora :evil_lol:
WIdziała je po kazdej wiekszej imprezce .Fajna babka była kochała zwierzeta ...ale nałóg plus choroba ...żle się konczy .

PS .Havanko jutro się widzimy ;)

Posted

Kochani, jestem juz z Wami !!! Nie wierzyłam, że można tak bardzo tęsknić za Wami, za psiakami. Może nie uwierzycie, ale fakt, ze ktoś,gdzieś na drugim końcu Polski, trzyma kciuki, myśli i życzy zdrowia, daje niesamowitą siłę. Cały czas myślałam o szczeniakach Handzi, o Abi, Emi, Gumisiu, o Funi - jak się zaaklimatyzowała w nowym domu Joli, o Puchatku, czy ktoś zadzwonił z ogłoszenia (w poprzedni piątek wydrukowali go w GW) o Talii, Mojrze, Daszce, Roxi i wielu innych psiakach, które poznałam i chciałam pomóc.
Byłam prawie na bieżąco dzięki Toli i Mari23. Godzinami wisiałam na telefonie i słuchałam postów, które mi czytała Mari23.
Za ciepłe słowa, myśli, za wszystko bardzo Wam dziękuję !!!
Wolf, fajnie, ze jesteś znów z nami !!!

Posted

[quote name='malagos']To super, ze jestes w domku! I ze z nami! Wszystko już ok?[/QUOTE]
Niestety nie. Oko wciąż nie widzi i przyczyny brak. Za to odkryli przy okazji jeszcze coś. Znów czeka mnie pobyt w szpitalu tylko na innym oddziale.

Posted

Havanko kochana witaj :loveu: bardzo si cieszę, że jesteś już z nami :)
Chciałam Ci przekazać, że jutro ostatnie szczeniaczki jadą do Warszawy do wspaniałych domów :) Ostatnia sunieczka przeszła dosłownie drogę krzyżową z tymi ogłoszeniami ( ona nieświadomie, raczej to ja przeszłam :evil_lol:) było w jej sprawie może 20 telefonów, ale w końcu wczoraj zadzwonił TEN telefon...wiedziałam, że ta sunia po prostu czeka na specjalny dom :) Państwo mieszkają na Mokotowie w swoim domku z ogródkiem :) Wyobrażasz sobie? Na razie nie chcę bardzo zapeszać, ale czuję, że będzie dobrze :) Przypomnę ją :)

Ten braciszek jedzie razem z nią :) Też na Mokotów do bardzo fajnych ludzi :)