handzia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ale biedactwo :( ale cóż ja mogę pomóc, tylko wzruszyć się i westchnąć...i mieć nadzieję, że spotka na swojej drodze ludzi z większymi możliwościami... Quote
mari23 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Havanka znów w szpitalu i znów kciuki potrzebne! to dalszy ciąg badań, tylko w innym szpitalu Quote
handzia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 mari23 napisał(a):Havanka znów w szpitalu i znów kciuki potrzebne! to dalszy ciąg badań, tylko w innym szpitalu Ojej, nie nacieszyłyśmy się długo jej obecnością... Oczywiście trzymamy z całych sił. :) Będzie dobrze :) Quote
funia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jaki sliczy słodki psinka ....Jaka miłosc w oczach ....Boze .... Trzeba na cito ogłoszenia i starać się choćby z tego miejsca go wyadoptowac . Czy ktoś zgłosił sie do zrobienia ogłoszeń? Quote
wolf122 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Fajny ma brzusio,taki pękaty haha.Widać,że mu dobrze po jedzonku:loveu: Zdrowka Havanko,do skutku:hand: Quote
malagos Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ależ on ma niezwykły kolor! dymny?....... Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 malagos napisał(a):Ależ on ma niezwykły kolor! dymny?....... Niebieski :) Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 To kocie cudeńko jeszcze szuka domu? A ja myślałam, że ustawia się za koteckiem kolejka chętnych... Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 A to kocurek, czy koteczka? podobny do Rosyjskiego Niebieskiego. Quote
mari23 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 handzia napisał(a):Ojej, nie nacieszyłyśmy się długo jej obecnością... Oczywiście trzymamy z całych sił. :) Będzie dobrze :) M&S napisał(a):I tu też zdrowia, zdrowia! Havanka serdecznie dziękuje i pozdrawia! Bardzo tęskni za Wami i psiakami z dogo! Trzymajmy mocno kciuki za szybki powrót zdrowej Havanki do domu!!! Quote
handzia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mari23 napisał(a):Havanka serdecznie dziękuje i pozdrawia! Bardzo tęskni za Wami i psiakami z dogo! Trzymajmy mocno kciuki za szybki powrót zdrowej Havanki do domu!!! Teraz już na dłużej, mam nadzieję :), Marysiu, pozdrów Havankę :) Powiedz jej, że mamy dużo nowych zdjęć i potrzebujemy jej do ogłoszeń :) Niech się więc kuruje i wraca do nas na dobre :) Quote
Tola Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='mari23']Havanka serdecznie dziękuje i pozdrawia! Bardzo tęskni za Wami i psiakami z dogo! Trzymajmy mocno kciuki za szybki powrót zdrowej Havanki do domu!!! Trzymamy bardzo mocno! My tez tęsknimy za Havanką. Wczoraj z Nią rozmawiałam - ma nadzieję, że pobyt w szpitalu potrwa parę dni. Mam dobrą wiadomość - dzięki staraniom Lans Hero juz dzisiaj grzeje dupcię w domciu:) Co prawda na razie to chyba tylko DT, ale trzymajcie kciuki, zeby podbij na zawsze serca domowników. Quote
handzia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Tola']Trzymamy bardzo mocno! My tez tęsknimy za Havanką. Wczoraj z Nią rozmawiałam - ma nadzieję, że pobyt w szpitalu potrwa parę dni. Mam dobrą wiadomość - dzięki staraniom Lans Hero juz dzisiaj grzeje dupcię w domciu:) Co prawda na razie to chyba tylko DT, ale trzymajcie kciuki, zeby podbij na zawsze serca domowników. Cudownie :multi: oczywiście trzymamy :) Chyba długo to nie potrwa ;) Quote
funia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 malagos napisał(a):Ależ on ma niezwykły kolor! dymny?....... Kurcze dla mnie to jakis taki platynowo -szary .To kotecka .:evil_lol: Znaleziona jako noworodek w mrozy pod krzakiem ,chora,głodna ,płacząca.....Ledwo ja wykarmiłam . Nie wiem czy ją oddam.....Chociaż u mnie nadto zwiarząt ...ale kochamy ja bardzo a ona nas .....Nie wiem ,na razie jeszcze trwa leczenie ....Zoabaczę jak bedzie w pełni zdrowa. Quote
funia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']A to kocurek, czy koteczka? podobny do Rosyjskiego Niebieskiego. Szukałam w necie kota jej wyglądu i znalazłam tylko cos takiego .... Ale zaraz zobacze tą rase co mi podałeś . Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Tola']Trzymamy bardzo mocno! My tez tęsknimy za Havanką. Wczoraj z Nią rozmawiałam - ma nadzieję, że pobyt w szpitalu potrwa parę dni. Mam dobrą wiadomość - dzięki staraniom Lans Hero juz dzisiaj grzeje dupcię w domciu:) Co prawda na razie to chyba tylko DT, ale trzymajcie kciuki, zeby podbij na zawsze serca domowników. Cieszę sie bo ogromnie mnie zmartwił biedaczysko .... Quote
mari23 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 handzia napisał(a):Teraz już na dłużej, mam nadzieję :), Marysiu, pozdrów Havankę :) Powiedz jej, że mamy dużo nowych zdjęć i potrzebujemy jej do ogłoszeń :) Niech się więc kuruje i wraca do nas na dobre :) ja Jej to cały czas powtarzam ;) i mam nadzieję, że wkrótce do nas wróci i znów będzie radosna "imprezka" na cześć i za zdrowie Hawanki... Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='funia']Szukałam w necie kota jej wyglądu i znalazłam tylko cos takiego .... Ale zaraz zobacze tą rase co mi podałeś . Uploaded with ImageShack.us Ten, to jest długowłosy brytyjczyk. Quote
funia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Fajnie wiedzieć ,dzieki ;) Rosyjski ,faktycznie podobny . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Niestety znowu wylazło coś nowego ....Grzybica wyrosła ....Mysłałam ,ze koniec wydatków i bedzie zdrowa to teraz dwa miesiące leczenia....No i trzeba uważać .A ona tylko w łózku by leżała .... Edited February 8, 2013 by funia Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A jakiego koloru ma oczy? Rosyjskie mają piękne zielone:) Quote
funia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 M&S napisał(a):A jakiego koloru ma oczy? Rosyjskie mają piękne zielone:) Wiesz ,wcześniej były takie szaro-niebieskie teraz robia się w odcieniu żółtym . Quote
Recommended Posts