handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Funia ;) no co Ty przecież masz remont, i tak jest dobrze :) kicia Pusia po prostu cudeńko :loveu: Quote
Havanka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Handzia zrobię tej pięknocie trochę ogłoszeń. Edited January 13, 2013 by Havanka Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Havanka napisał(a):Handzia zrobię tej pięknocie trochę ogłoszeń. Dzięki kochana :) Podam Ci jeszcze jeden nr tel. Można podać go jako pierwszy. 515 822 565 Quote
Havanka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 handzia napisał(a):Dzięki kochana :) Podam Ci jeszcze jeden nr tel. Można podać go jako pierwszy. 515 822 565 Podałam ten: 504 327 255. Czy mam zmienić? Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Można podać dwa. 515 822 565 ten jako pierwszy :) bo tam jest pies i ta osoba może najwięcej powiedzieć o psiaku. Quote
Havanka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 handzia napisał(a):Można podać dwa. 515 822 565 ten jako pierwszy :) bo tam jest pies i ta osoba może najwięcej powiedzieć o psiaku. Ok, ale w razie czego Aniu pomożesz Pani w sprawdzeniu domu? Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Tak, oczywiście. Już są poinstruowane :) Będę z nimi w ciągłym kontakcie. Dzięki jeszcze raz :) Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Teraz wstawię zdjęcia szczeniaczków, ktore zrobiłyśmy wczoraj. Na początek sunia, mamusia. Jest bardzo kochana i troskliwa. Nosi co tylko znajdzie swoim dzieciom ;) Jej też będziemy szukać domku, ale najpierw maluchy, no i jeszcze trzeba ją wysterylizować. Uploaded with ImageShack.us Zostały dwie suczki i trzy pieski. Sunia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 13, 2013 by handzia Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Piesek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Piesek Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Piesek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 13, 2013 by handzia Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Sunia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Umieściłam w jednym miejscu wszystkie zdjęcia. Quote
wtatara Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 podałam informacje o Mice, tej drugiej i czarno białej Quote
Tola Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 wtatara napisał(a):podałam informacje o Mice, tej drugiej i czarno białej Dzięki:) Moze coś z tego będzie... Quote
handzia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Havanko, jest mi strasznie głupio Cię prosić ciągle o te ogłoszenia. Spróbowałam sama robić szczeniakom i coś mi się pousuwało, straszą mnie, że zrobiłam coś niezgodnie z zasadami. Przyjęło mi ze dwa ogłoszenia, resztę wywaliło :( Tyle osób dzwoni z Łodzi, ale jak mówię, że dowiozę im do Warszawy, to nikt nie chce :( Lepiej by było zrobić na Lublin, albo na Warszawę. Czy moglabyś kilka cyknąć, tylko już nie na gumtree, bo tam namieszałam :oops: Quote
Havanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 handzia napisał(a):Havanko, jest mi strasznie głupio Cię prosić ciągle o te ogłoszenia. Spróbowałam sama robić szczeniakom i coś mi się pousuwało, straszą mnie, że zrobiłam coś niezgodnie z zasadami. Przyjęło mi ze dwa ogłoszenia, resztę wywaliło :( Tyle osób dzwoni z Łodzi, ale jak mówię, że dowiozę im do Warszawy, to nikt nie chce :( Lepiej by było zrobić na Lublin, albo na Warszawę. Czy moglabyś kilka cyknąć, tylko już nie na gumtree, bo tam namieszałam :oops: Handzia, szczeniaczki mają ogłoszenia; Nie dodawaj, bo i mnie usuną te same. Ogłaszam teraz nową metodą, tzn. wrzucam na Tablicę i Gumtree i pilnuję, żeby nie spadały z pierwszej strony. Co jakiś czas będę zmieniać też województwo. Z Łodzi zrezygnowałam. Przed chwilką skończyłam wrzucać je znów na pierwszą stronę. Quote
handzia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Havanka napisał(a):Handzia, szczeniaczki mają ogłoszenia; Nie dodawaj, bo i mnie usuną te same. Ogłaszam teraz nową metodą, tzn. wrzucam na Tablicę i Gumtree i pilnuję, żeby nie spadały z pierwszej strony. Co jakiś czas będę zmieniać też województwo. Z Łodzi zrezygnowałam. Przed chwilką skończyłam wrzucać je znów na pierwszą stronę. Ojej...mam nadzieję, że nie usuną. Jakby co to ja usunę swoje. Na jakie miasto zrobiłaś? Najlepiej było by gdzieś blisko nas, Lublin, Warszawa. Quote
Havanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='handzia']Ojej...mam nadzieję, że nie usuną. Jakby co to ja usunę swoje. Na jakie miasto zrobiłaś? Najlepiej było by gdzieś blisko nas, Lublin, Warszawa. Aktualnie są "zrobione" na Lublin. Będę pamiętać, że Lublin lub Warszawa. http://tablica.pl/oferta/skonczyly-szczesc-tygodni-zycia-i-czekaja-na-dobre-domy-ID27iHz.html Quote
zadra Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Havanka napisał(a):Handzia, szczeniaczki mają ogłoszenia; Nie dodawaj, bo i mnie usuną te same. Ogłaszam teraz nową metodą, tzn. wrzucam na Tablicę i Gumtree i pilnuję, żeby nie spadały z pierwszej strony. Co jakiś czas będę zmieniać też województwo. Z Łodzi zrezygnowałam. Przed chwilką skończyłam wrzucać je znów na pierwszą stronę. Havanko! jesteś niezastąpiona!! Quote
Havanka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 zadra napisał(a):Havanko! jesteś niezastąpiona!! Bardzo mi zależy, żeby znalazły swoje domy... Quote
funia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zapraszam na mój bazarek .Link w podpisie ;) Quote
handzia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Havanka napisał(a):Bardzo mi zależy, żeby znalazły swoje domy... Dzisiaj już dzwonił do mnie bardzo fajny pan z.... Zamościa ;) Nareszcie z bliska :loveu: jutro umówiłam się z nim, że pojadę po szczeniorka i przy okazji zrobię adopcyjną :) Pan bardzo fajny, taki świadomy wydawał mi się :) Zobaczymy jutro, bo ja już tyle razy się zawiodłam, że nie chcę zapeszać...;) Quote
agusiazet Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zapraszam na książkowy bazarek dla zamojskiej Iwy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238680-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-hotel-dla-Iwy-do-29-stycznia-do-22-00-%29 Quote
zadra Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 handzia napisał(a):Dzisiaj już dzwonił do mnie bardzo fajny pan z.... Zamościa ;) Nareszcie z bliska :loveu: jutro umówiłam się z nim, że pojadę po szczeniorka i przy okazji zrobię adopcyjną :) Pan bardzo fajny, taki świadomy wydawał mi się :) Zobaczymy jutro, bo ja już tyle razy się zawiodłam, że nie chcę zapeszać...;) Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts