Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

funia napisał(a):
Oj ,Havanko nie strasz nas ....Czekamy tu na Ciebie jak nie wiem co ;)

jak ja ją od Was pozdrawiam,to od razu ryczy..... ale wie, że nie jest sama z tym cierpieniem.....
dziękuję Wam i od Niej, i od siebie, bo i ja czuję sie tak, jakbym z Nią tam była, jak wiadomości nie było - wpadłam w panikę, nie spalam cała noc.... no, ale to już minęło, już trochę lepiej, oby poprawa była szybka i trwała

Edited by mari23
Posted

Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr.

Posted

wolf122 napisał(a):
Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr.

Nie przepraszaj my tu wszyscy wiemy o co chodzi ;)
Musi byc dobrze i będzie !!!

Posted

mari23 napisał(a):
dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!!
z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-(
=
Havanko trzymaj sie.

Posted (edited)

Dopiero wróciłam z wyjazdu, nie miałam interentu.
Z Havanka miałam kontakt sms - owy; ostatnia wiadomość z soboty:(
Przesyłajmy dobre myśli, niech Opatrzność czuwa...
Musi być dobrze.
Wspierajmy Ją dobrymi myślami, słowami..........

Edited by Tola
Posted (edited)

:(
Nie żyje zamojska Kawa - sunia o pięknych bursztynowych oczach, które tak mnie urzekły w 2009...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/176621-Mała-puchata-i-czarna-jak-KAWA-ZNALAZŁA-WSPANIAŁY-DOM!

Kawa została zabrana ze schroniska w Zamościu do hoteliku u Murki. Była zalękniona, wycofana. Raz wróciła z adopcji.
A potem trafiła do cudownego domu do pawel1w25 - zdawało się, że jej szczeście będzie trwało wiecznie...

Żegnaj Śiczna

• Edited by Tola
    Posted

mari23 napisał(a):
    dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!!
    z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-(

Funia dzisiaj mi o tym powiedziała, jak byłam w pracy, że dzwoniłaś do niej z tą wiadomością, od tej pory o niczym innym nie myślę...Modlę się razem z Wami za zdrowie Havanki...:-( walcz Kochana Havanko, wiele masz jeszcze tu do zrobienia...Nie wygłupiaj się, tylko wracaj do nas!!!

Posted

handzia napisał(a):
    Tolu, a co się stało Kawie? Pamiętam jak szukałaś jej domu niedawno...Pewnie jest to na wątku, ale nie miałam czasu zajrzeć...

Kawa została adoptowana w grudniu 2010 roku, wiec to chyba nie o niej piszesz...
    Miała wspaniały dom.
    Odeszła nagle.
    A tak ogłaszala ją kiedyś Isadora7

Posted

Tola napisał(a):
    Kawa została adoptowana w grudniu 2010 roku, wiec to chyba nie o niej piszesz...
    Miała wspaniały dom.
    Odeszła nagle.
    A tak ogłaszala ją kiedyś Isadora7

Nie wiem, może jeszcze jakaś inna Kawa była? A może ten czas tak szybko leci...

Posted

dostałam info od Toli ,ze jest lepiej ufffffffffff.Ale nie znam szczegółow.
    Havaneczko kochana ,trzymaj sie tam bo nasze myśli i serduszka sa z Toba kochana :buzi: