mari23 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) funia napisał(a):Oj ,Havanko nie strasz nas ....Czekamy tu na Ciebie jak nie wiem co ;) jak ja ją od Was pozdrawiam,to od razu ryczy..... ale wie, że nie jest sama z tym cierpieniem..... dziękuję Wam i od Niej, i od siebie, bo i ja czuję sie tak, jakbym z Nią tam była, jak wiadomości nie było - wpadłam w panikę, nie spalam cała noc.... no, ale to już minęło, już trochę lepiej, oby poprawa była szybka i trwała Edited February 16, 2013 by mari23 Quote
wolf122 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr. Quote
funia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 wolf122 napisał(a):Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr. Nie przepraszaj my tu wszyscy wiemy o co chodzi ;) Musi byc dobrze i będzie !!! Quote
agusiazet Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 handzia napisał(a):Znacie może kogoś od haszczaków? Pocahontas:) Quote
handzia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 agusiazet napisał(a):Pocahontas:) Super, dzięki :) Quote
mari23 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!! z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-( Quote
lika1771 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mari23 napisał(a):dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!! z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-(= Havanko trzymaj sie. Quote
agusiazet Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 O kurczę....., bardzo mocno wspieram chorą,oby jej się poprawiło!!! Quote
funia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Havanko proszę Cie ,walcz !!!!!!!!!!!!!!Boze pomóz jej ! Quote
Tola Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 (edited) Dopiero wróciłam z wyjazdu, nie miałam interentu. Z Havanka miałam kontakt sms - owy; ostatnia wiadomość z soboty:( Przesyłajmy dobre myśli, niech Opatrzność czuwa... Musi być dobrze. Wspierajmy Ją dobrymi myślami, słowami.......... Edited February 19, 2013 by Tola Quote
Tola Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 (edited) :( Nie żyje zamojska Kawa - sunia o pięknych bursztynowych oczach, które tak mnie urzekły w 2009... http://www.dogomania.pl/forum/threads/176621-Mała-puchata-i-czarna-jak-KAWA-ZNALAZŁA-WSPANIAŁY-DOM! Kawa została zabrana ze schroniska w Zamościu do hoteliku u Murki. Była zalękniona, wycofana. Raz wróciła z adopcji. A potem trafiła do cudownego domu do pawel1w25 - zdawało się, że jej szczeście będzie trwało wiecznie... Żegnaj Śiczna Edited February 20, 2013 by Tola Quote
handzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mari23 napisał(a):dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!! z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-( Funia dzisiaj mi o tym powiedziała, jak byłam w pracy, że dzwoniłaś do niej z tą wiadomością, od tej pory o niczym innym nie myślę...Modlę się razem z Wami za zdrowie Havanki...:-( walcz Kochana Havanko, wiele masz jeszcze tu do zrobienia...Nie wygłupiaj się, tylko wracaj do nas!!! Quote
Tola Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Havanko - walcz.............................. Quote
handzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Tolu, a co się stało Kawie? Pamiętam jak szukałaś jej domu niedawno...Pewnie jest to na wątku, ale nie miałam czasu zajrzeć... Quote
Tola Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 handzia napisał(a):Tolu, a co się stało Kawie? Pamiętam jak szukałaś jej domu niedawno...Pewnie jest to na wątku, ale nie miałam czasu zajrzeć... Kawa została adoptowana w grudniu 2010 roku, wiec to chyba nie o niej piszesz... Miała wspaniały dom. Odeszła nagle. A tak ogłaszala ją kiedyś Isadora7 Quote
malagos Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Havanko, trzymaj sie dzielnie, nie poddawaj! Czekamy tu na Ciebie!! Quote
funia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Zadzwonię do Marysi zapytam o Havanke ! Quote
Tola Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 funia napisał(a):Zadzwonię do Marysi zapytam o Havanke ! Weszłam w nadziei na dobre wieści o Havance....... Quote
wolf122 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Zaglądam i dalej wysyłam wsparcie .... Quote
handzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Tola napisał(a):Kawa została adoptowana w grudniu 2010 roku, wiec to chyba nie o niej piszesz... Miała wspaniały dom. Odeszła nagle. A tak ogłaszala ją kiedyś Isadora7 Nie wiem, może jeszcze jakaś inna Kawa była? A może ten czas tak szybko leci... Quote
malagos Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 funia napisał(a):Zadzwonię do Marysi zapytam o Havanke ! Pytałaś?........ Jak sytuacja? Quote
funia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 dostałam info od Toli ,ze jest lepiej ufffffffffff.Ale nie znam szczegółow. Havaneczko kochana ,trzymaj sie tam bo nasze myśli i serduszka sa z Toba kochana :buzi: Quote
Recommended Posts