Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniałe wieści :multi:
Kot ma przepiękny ogon i całe umaszczene, nie dziwię się że tyle telefonów w jego sprawie było :) Taljusia też jest prześliczna :)
Szczęścia dla zwierzaczków w nowych domach :)

Posted

Hej, nie szukacie / nie planujecie może transportu do Wawy, albo wyżej? Ja szukam do Torunia i jeśli jakiś psiak miałby jechać z południa w górę, koszta paliwa by się rozłożyły. Jeśli coś wiecie, dajcie prosze znać ;)

Posted (edited)

handzia napisał(a):
Teraz już na dłużej, mam nadzieję :), Marysiu, pozdrów Havankę :) Powiedz jej, że mamy dużo nowych zdjęć i potrzebujemy jej do ogłoszeń :) Niech się więc kuruje i wraca do nas na dobre :)

Havanka miała dzisiaj operację, więc conajmniej kilka dni nie będzie wieści od Niej, ale bardzo, bardzo Was proszę - o modlitwy, dobre myśli, kciuki - co kto może....
bądźmy przy niej !!!!!!

edytuję, bo właśnie ryczę z radości - krótką wiadomość dostałam tylko, że Havaneczka już z powrotem na sali, słaba bardzo po zabiegu, ale teraz juz będzie tylko lepiej.... uffff......

Edited by mari23
Posted

mari23 napisał(a):
Havanka miała dzisiaj operację, więc conajmniej kilka dni nie będzie wieści od Niej, ale bardzo, bardzo Was proszę - o modlitwy, dobre myśli, kciuki - co kto może....
bądźmy przy niej !!!!!!

edytuję, bo właśnie ryczę z radości - krótką wiadomość dostałam tylko, że Havaneczka już z powrotem na sali, słaba bardzo po zabiegu, ale teraz juz będzie tylko lepiej.... uffff......

O Jezu Havanko !!!!!!trzymaj się ,zdrowiej i nie strasz nas !
Zaraz bedziemy znowu pic tu na zdrowie .;)

Posted

funia napisał(a):
O Jezu Havanko !!!!!!trzymaj się ,zdrowiej i nie strasz nas !
Zaraz bedziemy znowu pic tu na zdrowie .;)

ja sie modle, a Wy pijcie - wszystko jedno, byle skutecznie i dla zdrowia Havanki!

Posted

mari23 napisał(a):
ja sie modle, a Wy pijcie - wszystko jedno, byle skutecznie i dla zdrowia Havanki!

Marysiu jedno drugiego nie wyklucza :cool3:
Ja też szepnę do góry dla Havanki .Jest mi bliska pomimo,ze wirtualna ta nasza znajomośc .Dobrych ludzi wyczuwam zza klawiatury zawsze;)

Posted (edited)

[quote name='funia']Marysiu jedno drugiego nie wyklucza :cool3:
Ja też szepnę do góry dla Havanki .Jest mi bliska pomimo,ze wirtualna ta nasza znajomośc .Dobrych ludzi wyczuwam zza klawiatury zawsze;)

[quote name='haliza']A ja się dziwiłam, że nie ma walentynkowego bazarku :roll:, myślę, że świąteczny już będzie :p, dużo zdrówka Elu :loveu::loveu::loveu:

wczoraj dostałam sms od Eli - dziękuję wszystkim i pozdrawia serdecznie!
Kiedy budziła się z narkozy, to widziała jakiegoś dużego psa..... tak myślę, jakiego - chyba była u Was taka duża ruda sunia - Iwa albo podobnie...
dzisiaj nie ma wieści od Havanki i bardzo się martwię :( :( :(

wciąż myslę o Havance....
znalazłam sunię, o którą sie martwiła - Iwa - może to ją widziała przy wybudzaniu...

Edited by mari23
Posted

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Bardzo!!!!!!!!Szanuję OSOBY KOCHAJĄCE ZWIERZĘTA a Zamojszczyzna jest mi szczególnie bliska.Pozdrawiam i .....BĘDZIE OK :bye::Dog_run:

Posted

malagos napisał(a):
Myślami jestem z Havanką, ściskam wirtualnie......

lika1771 napisał(a):
Havanko jestesmy z Toba,trzymamy kciuki.

wolf122 napisał(a):
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Bardzo!!!!!!!!Szanuję OSOBY KOCHAJĄCE ZWIERZĘTA a Zamojszczyzna jest mi szczególnie bliska.Pozdrawiam i .....BĘDZIE OK :bye::Dog_run:

handzia napisał(a):
Havanko kochana, trzymaj się....czekamy tu na Ciebie.

M&S napisał(a):
Zdrowia Havanko!!!!!

Havanka miała trochę ciężkich przejść, ale już dziś pomoc nadeszła i powinno być lepiej...

Havanka z całego serca dziękuje i pozdrawia Was serdecznie, tęskni i bardzo chce jak najszybciej tu wrócić, pomagać.....
planowany powrót ze szpitala to połowa przyszłego tygodnia i oby ten termin się nie przesunął ani o dzień !
i ja Wam dziękuję, że jesteście z Elą w trudnych chwilach !!!!!!