Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.01.2023 o 21:06, mari23 napisał:

"naumiałam się" to robić i przypominajkę też mam. Niestety Zooexpress, w którym kupuję karmę ( a sporo tego !) nie należy do FaniMani, muszę poszukać innego, bo naprawdę duże kwoty u mnie idą na "wyżywienie". Akurat Zooexpress ma konto w tym samym banku, co ja, więc szybko mam dostawę, ale jednak przy tak dużych "obrotach" szkoda, żeby z tego jakiś procent nie pomagał zwierzakom.... Podpowiedzcie, gdzie zamawiać 🙂

Mari. Ja jestem bardzo zadowolona z Fera.pl

• Like 1
Posted

Skoro jesteście w temacie zamawiania karmy, to ja tak nieśmiało się pochwalę swoją stronką, jeśli można 🙂 (jeśli nie - dajcie znać, usunę)

Zrobiłam niedawno porównywarkę cen karmy, przeszukuje na razie 30 sklepów, ale będę jeszcze dodawać nowe.

Stronę robiłam sama, bez tabunu testerów, więc będę wdzięczna za uwagi i zgłoszenia ewentualnych błędów 🙂

https://felicana.pl/

• Like 3
  • Upvote 3
Posted
Dnia 29.01.2023 o 11:12, feryenne napisał:

Skoro jesteście w temacie zamawiania karmy, to ja tak nieśmiało się pochwalę swoją stronką, jeśli można 🙂 (jeśli nie - dajcie znać, usunę)

Zrobiłam niedawno porównywarkę cen karmy, przeszukuje na razie 30 sklepów, ale będę jeszcze dodawać nowe.

Stronę robiłam sama, bez tabunu testerów, więc będę wdzięczna za uwagi i zgłoszenia ewentualnych błędów 🙂

https://felicana.pl/

Ale się napracowałaś. Wysłałam PW.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 29.01.2023 o 14:57, Poker napisał:

Chyba Sisi, ale najważniejsze, że wspiera Orkiestrę.

No pewnie że Sisi, ale to już wina telefonu i pośpiechu;).

Najpierw telefon wybrał mi Fisi, a potem jak poprawiłam na Sisi, zadecydował, ze ma być Fifi😉

A ja nie sprawdziłam.

Już poprawiam.

Posted

❗Jutro około 9.00, dzięki wspaniałej  Aska7 ♥️ z  zamojskiego schroniska wyjedzie kolejnych 4 szczęśliwców, by dzięki pomocy dogomaniaczek rozpocząć nowe życie. Prosimy o kciuki i ciepłe myśli dla kierowcy i pasażerów. Trasa długa, a zapowiadają opady śniegu...

• Like 7
Posted

Dnia 1.02.2023 o 22:33, Tola napisał:

❗Jutro około 9.00, dzięki wspaniałej  Aska7 ♥️ z  zamojskiego schroniska wyjedzie kolejnych 4 szczęśliwców, by dzięki pomocy dogomaniaczek rozpocząć nowe życie. Prosimy o kciuki i ciepłe myśli dla kierowcy i pasażerów. Trasa długa, a zapowiadają opady śniegu...

Dnia 1.02.2023 o 22:44, agat21 napisał:

Ogromne kciuki za udaną i bezpieczną podróż. Jutro wielki dzień dla kolejnych psiaków. 

❤️🍀🍀🍀🍀

Posted

Jadą króliczki moje i nie moje!!❤️ Pomoc Asi nieoceniona❤️❤️, ja utrzymuje psy sama więc bez takiego transportu to nawet bym nie mogła marzyć o zabraniu dwoch psiakow.. Jedzcie szczęśliwie i do zobaczenia w Krk! 

• Like 1
Posted
Dnia 2.02.2023 o 11:24, agat21 napisał:

A Zoran? Też pojechał? 😶

Tak, wrzuciłam już zdjęcia na jego wątek. Ale nasz rację, tutaj też pokaże jego i Kodę.

IMG-20230202-WA0013.jpg

IMG-20230202-WA0012.jpg

IMG-20230202-WA0008.jpg

IMG-20230202-WA0009.jpg

IMG-20230202-WA0011.jpg

IMG-20230202-WA0000.jpg

• Like 2