Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.06.2022 o 22:07, Poker napisał:

Gdy pojawiają się prośby o pomoc tutaj, a pies ma już założony wątek, to robi się chaos.

Piszę wszędzie, by uzbierać dla Rudego deklaracje, niektórzy nie zaglądają na nowe wątki, a na zamojski tak ...

Jak tylko ktoś deklaruje pomoc tutaj, to natychmiast zapisuję na właściwym wątku. Jestem na bieżąco, po prostu chcę zwiększyć szanse  piesia ... 

• Like 1
Posted

Dzisiaj ze schroniska Aska7 zabierała Rudego, udało się zrobić parę zdjęć innym psom.                                        Rudy jeszcze w na wybiegu, za parę minut będzie wolny

IMG-20220617-WA0049.jpg

IMG-20220617-WA0055.jpg

IMG-20220617-WA0054.jpg

IMG-20220617-WA0048.jpg

IMG-20220617-WA0045.jpg

Posted

Czy ja coś deklarowałam na Rudego od lipca? Jeżeli tak to proszę mi przypomnieć bo starość nie radość i pamięć już nie ta. Jeżeli tak to proszę o konto.

Posted
Dnia 17.06.2022 o 21:54, Tola napisał:

Dzisiaj ze schroniska Aska7 zabierała Rudego, udało się zrobić parę zdjęć innym psom.                                        Rudy jeszcze w na wybiegu, za parę minut będzie wolny

To jest złota kobieta 😇 

Pojechała i nie ma czasu poprosić o pomoc dla dawniej Wikarego. Może tutaj ktoś dyszle dołoży

https://www.dogomania.com/forum/topic/356410-11-letnia-ciapa-8-lat-w-schronie-brakuje-40000-zł-to-już-ostatni-raz-bo-ja-naprawdę-nie-wiem-jak-wyrobię-szóstego-psa-a-on-jak-każdy-zasługuje-na-miłość-proszę/

• Like 2
Posted
Dnia 17.06.2022 o 22:05, dwbem napisał:

Czy ja coś deklarowałam na Rudego od lipca? Jeżeli tak to proszę mi przypomnieć bo starość nie radość i pamięć już nie ta. Jeżeli tak to proszę o konto.

Tak, dałaś Rudemu 10 zł stałej deklaracji 🙂 

Przed chwila wysłałam numer konta. Jeszcze raz dziękuję za pomoc 🌼 

Posted
Dnia 20.06.2022 o 11:49, Ewa Marta napisał:

Czy cokolwiek wiadomo o tej suni? Jakiej jest wielkości, ile czasu jest w schronie? 

W schronie jest bardzo krótko, bo jak poprzednio robiłam zdjęcia, to jej nie było, prawdopodobnie była zamknięta po sterylizacji. Jest bardzo przestraszona, uciekała przed pracownikiem do budy,(próbował założyć jej smycz), ale nie gryzie. Sunia jest niewielka, drobna, bardzo wychudzona, długie łapki. Nowa w boksie jest też ta jasna suczka.

Posted
On 6/20/2022 at 2:15 PM, Tola said:

W schronie jest bardzo krótko, bo jak poprzednio robiłam zdjęcia, to jej nie było, prawdopodobnie była zamknięta po sterylizacji. Jest bardzo przestraszona, uciekała przed pracownikiem do budy,(próbował założyć jej smycz), ale nie gryzie. Sunia jest niewielka, drobna, bardzo wychudzona, długie łapki. Nowa w boksie jest też ta jasna suczka.

Gdyby ktoś coś to 50 zl stałej dla malutkiej.

• Like 5
Posted

Na koncie fundacji jest wpłata z bazarku Jo37 BAZAREK - 88 zł (17.06.), bardzo dziękuję. serce-ruchomy-obrazek-0641.gif

Całą kwotę przeznaczam na opłatę faktury z lecznicy Vita Wet w Zamościu  za leczenie 9 kociaków, o których tu pisałam 

(2 kocurki nadal są w trakcie leczenia).

Posted
Dnia 21.06.2022 o 16:38, Tola napisał:

Na koncie fundacji jest wpłata z bazarku Jo37 BAZAREK - 88 zł (17.06.), bardzo dziękuję. serce-ruchomy-obrazek-0641.gif

Całą kwotę przeznaczam na opłatę faktury z lecznicy Vita Wet w Zamościu  za leczenie 9 kociaków, o których tu pisałam 

(2 kocurki nadal są w trakcie leczenia).

A jaki dług jeezcze pozostał do spłacenia?

Posted
Dnia 21.06.2022 o 17:47, kado napisał:

A jaki dług jeezcze pozostał do spłacenia?

Nie mamy  faktury z lecznicy, w ubiegłym tyg. był jeszcze na wizycie maluszek od Alaskan. Faktury dostajemy na koniec miesiąca, więc na pewno lada dzień będzie całościowa za te wszystkie wizyty i  leczenie kociaków.  

Posted

Przyszła paczka od elik i Jej koleżanki z karmą dla kotów, bardzo dziękuję w imieniu naszych 2 chorych kociaków w zamojskim DT.♥️🌹♥️

IMG-20220622-WA0003.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 22.06.2022 o 13:51, Tola napisał:

Nie mamy  faktury z lecznicy, w ubiegłym tyg. był jeszcze na wizycie maluszek od Alaskan. Faktury dostajemy na koniec miesiąca, więc na pewno lada dzień będzie całościowa za te wszystkie wizyty i  leczenie kociaków.  

Pytam,bo chciałabym zapłacić za leczenie Frugo. Jak będzie faktura,to proszę o kwotę, jaką mam przekazać za naszego diablo😈

• Tola changed the title to PILNIE POTRZEBNE MIEJSCE DLA SUNI ZE SZCZENIAKIEM! Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted

Ja wiem, że teraz trudny czas i potrzeba ogromnego wysiłku, żeby pomóc kolejnemu psu, ale może gdzieś znajdzie się jakiś kąt🙏😢

Sunia ze swoim psim maluszkiem została sama po śmierci właściciela. Kilka dni i nocy chodziła po wsi w poszukiwaniu pana, przecież nie rozumie dlaczego do niej nie wraca 😞

Wiemy o niej, że ma na imię Saba, ma ok 3 lata, waży ok 15 kg. Jest przyjazna, trochę wystraszona. Życie jej nie rozpieszczało😢 często głodowała, jadła co znalazła, czasami nawet gazety 😞

Szczeniak to ok 2 miesięczny chłopczyk. Miał jeszcze dwójkę rodzeństwa, niestety nikt nie wie co się z nimi stało 😞 😥

Psiaki są bardzo zapchlone, pewnie również zarobaczone 😞

Saba i maluszek są dokarmiani przez sąsiadów, ale to nie wystarczy 🙏🙏🙏

FB_IMG_1655971316874.jpg

FB_IMG_1655971314202.jpg

FB_IMG_1655971308761.jpg

FB_IMG_1655971306157.jpg

FB_IMG_1655971303256.jpg

FB_IMG_1655971311686.jpg