Alaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Redpit, nie obwiniaj sie, dzieki za to co dla suni zrobiles, za to ze byles w tej ostatniej chwili:-( Izuniu spij spokojnie Aniolku:-( Quote
Nadziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :candle:Izuniu i ja ciebie pozegnam ...Redpit - Izunia miala u ciebie dobro i radosc zycia na te wszystkie dnie i noce , czeka tam za Mostem Teczowem teraz ...na tych , co pozostali tu ..na tej Ziemi okrutnej , ktora czlowiek niszczy Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Redpit napisał(a):............................... tyle, że zwierzętom należy się to co im dajemy - są dużo lepsze niż wielu "ludzi" Bobtailica <*> :( To prawda, zwierzęta są często bardziej ludzkie od ludzi.... Redpit, nie obwiniaj się, to nie ma sensu. Iza była zadbana, kochana, odeszła wiedząc o tym. Byłeś przy Niej, to Ty dałeś Jej miłość, poczucie bezpieczeństwa, to wszystko, czego nie zaznała wcześniej. Gdyby nie lata zaniedbań, Iza miałaby jeszcze szansę... Zawsze post factum zastanawiamy się, co by było, gdyby, tylko, jaki to ma sens ? Quote
gonia66 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Redpit..bardzo dziękuje, że zawiadomiłeś mnie o odejściu Izuni...:(:( NAwet przez myśl mi nie przyszło, że Jej czas tak szybko się skończy...na szczęscie miała domek, miała Ciebie..miała Was do końca... Jej metamorfoza mogłaby być wzorem na dogomanii..i gdyby nie Wy- dawno skończyłaby w cierpieniu i nędzy:(:(DAliście Jej cudne miesiące życia w miłości i bezpieczeństwie...na pewno była bardzo szczęśliwa... Strasznie mi przykro i łączę się z Tobą w bólu, po stracie przyjaciela... IZUNIU.... Quote
zula131 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Redpit, rozumiem Cię doskonale :-(. Dwa lata temu też przez to przechodziłam... I wtedy wetka powiedziała mi na pocieszenie coś bardzo mądrego - że pies jest szczęśliwy, kiedy może odejść przed swoim człowiekiem. Bo do końca jest kochany i bezpieczny. Trzymaj się. Śpij spokojnie, Izuniu... Quote
wilczek007 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dziekuje wam za wiadomosc...Izuniu biegaj szczesliwie za TM...:(... [*] Quote
Ajula Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 wspólczuję serdecznie :( jednak los dla tej biednej psiny i tak okazał się łaskawy, że chociaż ostatnie miesiące życia miała dzięi Wam szczęsliwe Quote
nescca Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Redpit,,,,dobrze że mnie powiadomiles. Bardzo wspolczuje wszystkim ktorzy pomagali suni. Izuniu....bądż szczęsliwa za TM. (*)(*)(*) Quote
Cockermaniaczka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :-( strasznie przykro:-( wspolczuje:-( Quote
sybil Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Redpit, dzięki za powiadomienie. Jest mi bardzo, bardzo przykro, że Izunia odeszła, serdecznie współczuję :-(. Odwiedzałam Jej wątek i cieszyłam się, że została uratowana z rąk zwyrodnialców. Dałeś Jej na koniec życia dom, ciepło i miłość, których wcześniej nie zaznała i za to będzie Ci wiecznie wdzięczna. Pozdrawiam i życzę Ci ukojenia żalu. Quote
diana79 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Redbit ja również dziękuję bardzo za powiadomienie. Bardzo mi przykro :-(:-(:-( [*] ale nie możesz się obwiniać za jej śmierć :shake: dzięki Tobie dostała najpiękniejsze chwile w swoim życiu i była szczęśliwa, to nie Twoja wina :shake: Quote
Ewa OTOZ Animals Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Izuni! Redpit serdecznie dziękuję za to, że Iza miała kochający dom, że byliście z nią do końca!!! Tak wiele psów odchodzi nikomu nie potrzebnych i nikt ich nie opłakuje... Iza miała prawdziwe szczęscie, że trafiła do Was!!! Quote
mru Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Redpit, dzięki za wiadomość :( biedna Iza... :( zgadza się - tyle zwierzaków codziennie anonimowo odchodzi... Quote
Julie Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Redipt dziękuję za smutną wiadomość.Doskonale wiem jak się teraz czujecie ponieważ w grudniu odszedł mój 14-sto letni piesek...:( Quote
brazowa1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie,no każdy musi kiedys odejść. Najgorsze,gdy pies odchodzi tak,jak te schroniskowe lub uwiązane na łańcuchach. Iza odeszła godnie. Quote
Redpit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :candle: :candle: :candle: tydzień temu ... :( Quote
LILUtosi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Redpit napisał(a)::candle: :candle: :candle: tydzień temu ... :( Redpit, pisałam Ci tydzień temu że mojej Once udało się pomóc i biega szczęśliwa i zdrowa. Dziś w nocy niespodziewanie odeszła, sama, w budzie bez moich dłoni i kolan. To jest jakiś koszmar, ten ból jest dla mnie nie do zniesienia. Nawet nie widziałam że mój tz wypuścił ją na ogród. Myślałam że śpi na dole na wersalce - a ona w nocy walczyła z ogromnym bólem aby w męczarniach poskręcana odejść sama, zesztywnieć w odgłosach wiatru. Taki okrutny los zgotowałam swojemu szczęściu. Quote
Redpit Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 :-( To już miesiąc - ten sam dzień tygodnia i 19 :( Izuniu :candle: :candle: :candle: Quote
brazowa1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 kilka bolesnych odejśc w tym miesiącu było......źle nam sie wiosna zaczyna:( Quote
Recommended Posts