Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:candle:Izuniu i ja ciebie pozegnam ...Redpit - Izunia miala u ciebie dobro i radosc zycia na te wszystkie dnie i noce , czeka tam za Mostem Teczowem teraz ...na tych , co pozostali tu ..na tej Ziemi okrutnej , ktora czlowiek niszczy

Posted

Redpit napisał(a):
............................... tyle, że zwierzętom należy się to co im dajemy - są dużo lepsze niż wielu "ludzi"
Bobtailica <*> :(

To prawda, zwierzęta są często bardziej ludzkie od ludzi....
Redpit, nie obwiniaj się, to nie ma sensu.
Iza
  • była zadbana, kochana, odeszła wiedząc o tym.
    Byłeś przy Niej, to Ty dałeś Jej miłość, poczucie bezpieczeństwa,
    to wszystko, czego nie zaznała wcześniej.
    Gdyby nie lata zaniedbań, Iza miałaby jeszcze szansę...
    Zawsze post factum zastanawiamy się, co by było, gdyby, tylko, jaki to ma sens ?

• Posted

Redpit..bardzo dziękuje, że zawiadomiłeś mnie o odejściu Izuni...:(:(
    NAwet przez myśl mi nie przyszło, że Jej czas tak szybko się skończy...na szczęscie miała domek, miała Ciebie..miała Was do końca...
    Jej metamorfoza mogłaby być wzorem na dogomanii..i gdyby nie Wy- dawno skończyłaby w cierpieniu i nędzy:(:(DAliście Jej cudne miesiące życia w miłości i bezpieczeństwie...na pewno była bardzo szczęśliwa...
    Strasznie mi przykro i łączę się z Tobą w bólu, po stracie przyjaciela...
    IZUNIU....

• Posted

Redpit, rozumiem Cię doskonale :-(. Dwa lata temu też przez to przechodziłam...
    I wtedy wetka powiedziała mi na pocieszenie coś bardzo mądrego - że pies jest szczęśliwy, kiedy może odejść przed swoim człowiekiem. Bo do końca jest kochany i bezpieczny.
    Trzymaj się.
    Śpij spokojnie, Izuniu...

Posted

Redpit, dzięki za powiadomienie. Jest mi bardzo, bardzo przykro, że Izunia odeszła, serdecznie współczuję :-(. Odwiedzałam Jej wątek i cieszyłam się, że została uratowana z rąk zwyrodnialców. Dałeś Jej na koniec życia dom, ciepło i miłość, których wcześniej nie zaznała i za to będzie Ci wiecznie wdzięczna. Pozdrawiam i życzę Ci ukojenia żalu.

Posted

Redbit ja również dziękuję bardzo za powiadomienie. Bardzo mi przykro :-(:-(:-(
    [*]
    ale nie możesz się obwiniać za jej śmierć :shake: dzięki Tobie dostała najpiękniejsze chwile w swoim życiu i była szczęśliwa, to nie Twoja wina :shake:

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Izuni!
    Redpit serdecznie dziękuję za to, że Iza miała kochający dom, że byliście z nią do końca!!!

Tak wiele psów odchodzi nikomu nie potrzebnych i nikt ich nie opłakuje...

Iza miała prawdziwe szczęscie, że trafiła do Was!!!

Posted

Redpit napisał(a):
    :candle: :candle: :candle:

tydzień temu ... :(

Redpit, pisałam Ci tydzień temu że mojej Once udało się pomóc i biega szczęśliwa i zdrowa. Dziś w nocy niespodziewanie odeszła, sama, w budzie bez moich dłoni i kolan. To jest jakiś koszmar, ten ból jest dla mnie nie do zniesienia. Nawet nie widziałam że mój tz wypuścił ją na ogród. Myślałam że śpi na dole na wersalce - a ona w nocy walczyła z ogromnym bólem aby w męczarniach poskręcana odejść sama, zesztywnieć w odgłosach wiatru. Taki okrutny los zgotowałam swojemu szczęściu.

• 3 weeks later...