Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brak słów:angryy: Ja teraz będę się modlić o surową karę dla tych...tych właścicieli. Boże ,gdyby wpadli w moje ręce.. nie byłabym rozsądna.

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
przypominam się z bazarkami na Izę

bazarek by gameta:
Anioły: http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-misie-diably-sznaucery-inne-rasy-psow-na-zaglodzona-ize-do-05-05-a-136468/

bazarki* by 3 x

Biżuteria: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bi...2-00-a-136485/
Ksiązki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ks...2-00-a-136464/
Rozmaitości: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ro...2-00-a-136467/

*połowa kwoty z moich bazarków przeznacza jest na Izę, druga dla zwierzaków Dorothy

Posted

o boże! nigdy nie widziałam aż tak zagłodzonego psa!
niewyobrażalne jest cierpienie przez jakie ta bidulka musiała przechodzić :-(

mam tylko nadzieję, że tym skurwysynom nie ujdzie to płazem!!! :angryy:

gdyby tylko można było to przywiązałabym ich do tej budy, postawiła talerz ze schabowym 3 metry od nich a ich samych przypięłam na metrowym łańcuchu i tak trzymała 3 lata!!!

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy: Niestety ludzkie okrucieństwo nie ma granic skoro skazują zwierze na śmierć głodową.:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Ewa OTOZ Animals napisał(a):
Spokojnie, spokojnie.

Nie poprzestaliśmy na odebraniu psa.
Jego poprzednia właścicielka również wzbudziła nasze zainteresowanie :diabloti:

Ewo , też o tym myślałam ...
Dlaczego oddała sunię ? :shake:
Jak mogła nie zainteresować się później psem , którego miała tak długo... :shake:
Nie zapytała , co dzieje się z sunią....
Ile jeszcze takich biedactw gdzieś cierpi ? :-(:-(

Dobrze , że działacie w sprawie Izy dalej :Rose:

Posted

A ja Wam Cioteczki mówię że takich jak oni ręka sprawiedliwosci naprawdę dosięgnie wcześniej albo póżniej ........ I ta ludzka wcale nie jest bardziej złowroga .......... Jest sprawiedliwosć także i na tym świeice tylko chwilę trzeb na nią poczekać ........

Posted

Myślę Ewo , że masz rację , sprawiedliwość jest , musi być , wierzę w to głęboko !
Nie umiem się pogodzić z bezkarnością podłości i okrucieństwa , kara powinna nastąpić i dobrze , że OTOZ działa w tym kierunku !:loveu:

Iza jest bezpieczna i to jest najważniejsze , oby było jej jeszcze dane zaznać wiele dobroci , miłości i czułości opieki dobrych ludzi :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Napiszcie coś o suni - jak ona się czuje, czy dochodzi do siebie?

Uważajcie, żeby nie przedobrzyć z jedzeniem - nie mozna od razu dawać dużo jedzenia choćby się bardzo chciało. Posiłki muszą być dawkowane bardzo małymi porcjami ale często... ale to chyba wiecie...

Posted

To prawda Dano, nie sposób pogodzić się z bezkarnością w przypadku takiego okrucieństwa ......
Okrucieństwa świadomego, zamierzonego i kontynuowanego .....

Czekamy na wieści o suczynce

Iza w górę po lepsze życie :multi:

Posted

A ja mam dobrą wiadomość :) Iza w przeciągu 2, 3 tygodni pojedzie do nowego domku :multi::multi: Domek sprawdzony, już parę tygodni temu uratował nam psa, który miał jmieć dom w niemczech, ale z racji depresji mógł go nie doczekać... (lepszej rekomendacji być nie mogło :razz:). Będzie jej tam dobrze- daję sobie głowę uciąć. Teraz tylko trzeba wybudować kojec- to chwilkę zajmie. Jestem spokojna o jej dalsze losy, w końcu będzie żyła tak, jak na to zasłużyła :multi::multi:

Posted

O mój Boże więcej takich wiadomości :multi::loveu::loveu::loveu:
Warto jeszcze wierzyć w ludzi .....
Mimo wszystko :lol:
Izunia w górę :multi:

Posted

Cudne wiadomosci:loveu::loveu::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs:trzymamyyy caly czas za niunie :loveu:zeby wszysciutenko sie udalo :loveu::multi::multi:

Posted

Dopiero co trafiłam na ten szokujący wątek :placz: ale całe szczęście już mogę przeczytać dobre wieści, że na Izunie czeka już domek. :multi::loveu:

Chciałabym wykorzystać te zdjęcia do akcji "Siwa Mordka". Kogo mam prosić o zgodę?