Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastyczna wiadomość :multi::multi:
Tak niedawno oglądaliśmy szokujące zdjęcia zagłodzonej ,biednej Izy..
Dzisiaj Iza ma już domek ! :loveu: Dziękuję Domku :loveu:
Pragnę aby Iza była tam kochana tak , jak powinien być psiak po tragicznych przejsciach ,tak , jak każdy kochany piesek na to zasługuje:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

zachary napisał(a):
A jak się miewa obecnie Iza, jak jej zdrowie, waga, ogólna kondycja?

..no właśnie, będziemy coś wiedzieli?:razz: a może foteczka choćby jedna ...maaaluutka;)

Posted

nie wiem do czego jeszcze zdolny jest człowiek...aż strach pomyśleć ale na szczęście bidulce się poszczęściło...
3maj się malutka w nowym domku i bądź szczęśliwa.

Posted

Czekamy na wieści z nowego domku i na nowe bazarki dla niuni :multi:
Tak szybko znalazła nowy Domek :loveu:
Jednak Pan Bóg czuwa ........

Posted

Izunia chyba jeszcze nie pojechała do nowego domku. Czeka na nowy kojec.

agatkia napisał(a):
A ja mam dobrą wiadomość :) Iza w przeciągu 2, 3 tygodni pojedzie do nowego domku :multi::multi: Domek sprawdzony, już parę tygodni temu uratował nam psa, który miał jmieć dom w niemczech, ale z racji depresji mógł go nie doczekać... (lepszej rekomendacji być nie mogło :razz:). Będzie jej tam dobrze- daję sobie głowę uciąć. Teraz tylko trzeba wybudować kojec- to chwilkę zajmie. Jestem spokojna o jej dalsze losy, w końcu będzie żyła tak, jak na to zasłużyła :multi::multi:

Posted

troszke szkoda,ze do kojca,aczkolwiek to musza byc cudowni ludzie,skoro specjalnie dla izy buduja boks.Izunia nie nadaje sie juz moze do mieszkania w domu,może tak byc.......

Posted

Brązowa, dlaczego Iza nie nadaje się do mieszkania w domu ? Czy ona ma jakieś ograniczenia ruchowe (poza wyniszzceniem i zanikiem mięśni) czy też miałaś na uwadze inne kwestie ?
A do czasu wyjazdu do domku rozumiem, że w szpitaliku jest ?
W każdym razie domek Izy może liczyć na wsparcie :multi:
Pamiętamy i czekamy na następny bazarek dla małej :p

Posted

Patrząc na nasze kundle muszę powiedzieć, że kojce wcale nie są złym rozwiązaniem. Jeśli są solidne, dające należytą ochronę, budy ocieplone i wyłozone słomą, jeśli teren jest suchy (wody opadowe nie zalegają i nie podtapiają gruntu) to ONki dobrze znosza takie warunki bytowe. Nawet bardzo dobrze. Moja Leda, od szczenia wychowana w domu i śpiąca za mną z łbem obok na poduszce nie chce wracać z Dębogóry do domu !
Jak wsadziłam ją do samochodu to mało szyby nie wybiła :diabloti: Tak chciała wracać do natury :cool1:
ale u nas jest ogromny teren ze stawem i kundle to uwielbiają :cool3:

Posted

miło mi poinformować ze z bazarków na Izę uzbierało się ponad 50 zł :multi::loveu:
(uzbierało się ponad 100zł z tym, że bazarki były współdzielone ze zwierzakami Dorothy)

Posted

Właśnie przelałam na Izę 235zł, które wpłacili kupujący na moim bazarku.
Jeśli mogę prosić o potwierdzenie, że przelew dotarł, to będę wdzięczna :)