gameta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Matko, to aż nie możliwe - dziś cały eanek myslałam o Izie i o tobie Redpit, a teraz tu piszesz, że dziś rocznica. Niesamowite, ktoś mnie ściągnął myślami... Izuniu, jak widzisz nieustająco pamiętam... Quote
Redpit Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dla Izy: [video=youtube;CaD9DSt9jio]http://www.youtube.com/watch?v=CaD9DSt9jio[/video] Quote
Olga7 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Chociaż na ostatnie m-ce swego życia sunia miala dom szczesliwy dom i dobrych ludzi... Napiszę jednak: mam żal do sąsiadów /i innych pobliskich mieszkańców/tych sadystów ,że dużo wcześniej nie reagowali skuteczniej by ratować tę sunię,zanim pies zostal aż tak bardzo zaglodzony. Takie wyniszczenie psa nie nastąpiło w ciągu kilku m-cy ale trwalo prawie 3 lata .Wiem,że dokarmiali sunię ,poki mogli.Jednak cierpienie tego psa trwało w sumie ok.3 lat chyba.Wlaściciele -sadyści winni być dużo wcześniej ukarani wyrokiem sądu za okrucieństwo i znęcanie się na tym psem.Zanim minęło aż prawie 3 lata.Winnymi cierpienia tej suni są nie tylko jej okrutni wlaściele-sadyści ,ale także i w pewnym sensie ci ,ktorzy nie pomogli psa dużo wcześniej uratować z rąk oprawców. Pies juz nie żyje,ale może ktoś przeczyta ten wątek jeszcze kiedyś i w podobnej sytuacji ludzie będą wcześniej zglaszać takie przypadki okrucieństwa wobec zwierząt-nie tylko psów i kotów. A tych oprawców suni-trzeba by tak potraktować ,jak oni tego psa.Powinni umrzeć śmiercią glodową,uwiązani do ogrodzenia swego ladnego domu. Quote
Redpit Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 brazowa1 napisał(a):jakim ona była pieskiem? ???? ;) - pieskiem - wspaniałą suczką :( Quote
Redpit Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 16....:( szmat czasu, ale dalej smutno :( Izuniu :candle: Quote
ewa36 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Do tej pory wisi w sypialni drewniany anioł, kupiony na jej bazarku. Ilekroc na niego patrzę myślę o suni. Quote
Olga7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wspominam i ja sunię ,ktora tyle wycierpiala z powodu okruciucieństwa swych wlaścicieli -podlych ludzi ......Biegaj tam za TM suniu szczęsliwa ..Choć na koniec życia bylaś szczęśliwa, kochana i bezpieczna . Quote
brazowa1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Redpit,a jak tam piesek K9? ma jakies widoki na pozostanie u Was? Quote
brazowa1 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 pamietamy-zreszta nie tylko my,którzy pisza na tym wątku. i ten moment,kiedy Natala powiedziala,ze to była Iza,wtedy u Ciebie na smyczy Quote
gameta Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Izuniu... Ja też pamiętam ten entuzjazm i niedowierzaie Brązowej, gdy opowiadała mi, że widziała Izę - ogromną, szczęśliwą, grubą Izę! Redpit, to było możliwe dzięki Tobie! Quote
brazowa1 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 6 tygodni temu zagineła suczka adoptowana ze schroniska,błąkała sie przez ten czas po osiedlu. Jak w przypadku każdego myslacego psa,bardzo sie poprawila na osiedlowym wikcie-tu jadla cos wysypane dla kotów,tam kanapki spod szkoły,a zakąszała sernikiem wygrzebanym ze smietnika.Nie zartuje-na gigancie dostała pieknej,błyszczacej sierci i przytyła,mimo tego,że ciagle była w ucieczce i stresie. Te psie szkielety to sa zawsze psy przywiązane na łańcuchu,które nawet nie maja możliwości pogrzebania w smietniku ani upolowania czegokolwiek. I to jest najgorszy żywot dla psa.Bo jest skazany tylko na ludzkie miłosierdzie. To takie refleksje po tym,jak kolejnego zwłoka odwiązano z łańcucha,juz na łapach nie mogl biedak ustać ;( Quote
Nadziejka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 :modla::candle::candle::candle:..Izuniu - pamietamy na wieki kochana cudna Quote
Redpit Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 :( :( :( :candle: :candle: :candle: Iza była naprawdę cudna :( Quote
Redpit Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czas mija... zaraz wiosna - a to już 2 latka Izuniu... jak sobie :painting: :angel: :-( :bluepaw: Iza. Quote
gameta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 to jest nie do uwierzenia, jak ten czas leci... Quote
brazowa1 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 też w to nie moge uwierzyć-dwa lata.... Quote
Redpit Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Czas mija, ale pamięc zostaje :( :bluepaw: Izuniu Quote
Recommended Posts