Basia i Barni Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 noo jakie cudne wieści , ale Izunia wycierpiała :placz: zabić to mało tych gnojków :mad: widze ,że zaczynaja jej oczy błyszczeć , no i w końcu ma swoich porządnych właścicieli :multi: Quote
agatkia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Wraz ze zdjęciami dostałam na maila info, że Iza zwraca uwagę wielu ludzi. W lecznicy jakiś facet podarował na nią 50 zł... Dostała od weta karmę z dodatkiem łososia i leczniczy szampon- jak będzie słonecznie to iza zostanie wykąpana. Quote
iwona213 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jak tylko tu zaglądam to ryczę... ona tyle przeszła że aż w głowie mi sie nie mieści jak "człowiek" mógł zrobić coś takiego... kochana Izunia, dobrze że trafiła w dobre ręce... Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 agatkia napisał(a):Wraz ze zdjęciami dostałam na maila info, że Iza zwraca uwagę wielu ludzi. W lecznicy jakiś facet podarował na nią 50 zł... Dostała od weta karmę z dodatkiem łososia i leczniczy szampon- jak będzie słonecznie to iza zostanie wykąpana. no niektórzy to mają serce :multi: Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jakim fatalnym toć to prawdziwe wilczadło sie robi :loveu::multi: Quote
agatkia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Iza po kąpieli :loveu: Wiem, ze jest w fatalnym stanie, chuda taka.... ale ma w sobie coś pięknego, wyjątkowego... Quote
Ewa OTOZ Animals Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Ma bardzo mądre spojrzenie. Widać, że lubi współpracę z człowiekiem. Quote
Basia i Barni Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 całe szczęście ,że już bezpieczna ,bo normalnie ... A co z "właścicielami" ? zostana ukarani? Quote
Ewa OTOZ Animals Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Żyjemy w Polsce. Tu trzeba uzbroić się w cierpliwość. Sprawa została zgłoszona do prokuratury. Quote
Redpit Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ewa OTOZ Animals napisał(a):Iza czuje się znacznie lepiej, przywykła do tego, że jedzenia jej nie brakuje i nie rzuca już się na nie łapczywie. Czasem zdarza jej się nawet coś zostawić w misce. ... nie brakuje, ale co do reszty :-( ... - jak się patrzy jak je i co musiała przejść - to tylko :mad: :2gunfire: tych :stupid: Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ewa OTOZ Animals napisał(a):Żyjemy w Polsce. Tu trzeba uzbroić się w cierpliwość. Sprawa została zgłoszona do prokuratury. to najwazniejsze,wspaniale,ze w ogole cos sie robi w tej sparwie,zawsze troszke krwi sie napsuje "opiekunom". Ewa OTOZ Animals,jestem pełna podziwu dla Twojej pracy na rzecz zwierzat,dziekujemy za opieke nad Iza i za interwencje w jej sprawie.Zawsze szczerze podziwiam ludzi,ktorzy w takich ciezkich warunkach niosa pomoc bezbronnym zwierzakom. :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ewa OTOZ Animals napisał(a):Ma bardzo mądre spojrzenie. Widać, że lubi współpracę z człowiekiem. Rzeczywiście Iza ma takie mądre spojrzenie ,wiele złego przeżyła w życiu .... Ciekawe ,co powiedzieliby Izy byli właściciele ,gdyby wiedzieli , co skrzywdzona sunia o nich myśli ? Quote
Ewa OTOZ Animals Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Brazowa1, to ja pełna podziwu dla Twojej działalności na rzecz zwierząt ze schroniska w Sopocie! To dzięki Twojej ciężkiej pracy sopociaki znajdują domy. Zbierasz fundusze na sterylizację. Masz na prawdę ogromne serce dla zwierząt!!! Tak trzymać brazowa1 :klacz::klacz::klacz: No, a za interwencję i opiekę nad Izą należą się podziękowania osobie, która sprawę nam zgłosiła (na prawdę rzadko się zdarza, takie rzeczowe zgłoszenie, poparte zdjęciami i poprzedzone wywiadem środowiskowym), inspektorom, którzy pojechali na miejsce i Izę odebrali, pracownikom schroniska i wolontariuszom, którzy troskliwie się suńką opiekowali i przede wszystkim ludziom, którzy dali jej nowy dom!!! Quote
zula131 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Ewa OTOZ Animals']Brazowa1, to ja pełna podziwu dla Twojej działalności na rzecz zwierząt ze schroniska w Sopocie! To dzięki Twojej ciężkiej pracy sopociaki znajdują domy. Zbierasz fundusze na sterylizację. Masz na prawdę ogromne serce dla zwierząt!!! Tak trzymać brazowa1 :klacz::klacz::klacz:l dokładnie tak! A ty, Izuniu, szybko wracaj do zdrowia i przybieraj na wadze! Quote
Julie Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 śliczna psinko musisz szybko znaleźć kochający domek:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dziekuje za miłe słowa,ale prawda jest taka,ze od kogos musialam sie nauczyc dzialania na rzecz zwierzat,uporu i nie zrażania przeciwnosciami losu oraz wiary w to,ze mozna.Wiec teraz na forum skladam podziekowania :) :loveu::loveu::loveu: i bardzo prosze je przyjac:) Quote
Ewa OTOZ Animals Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 To bardzo miłe, brazowa1. Aż mi głupio :oops: Nie sądziłam, że masz o mnie tak dobre zdanie. Jeśli Ty nauczyłaś się czegoś ode mnie, to ja jeszcze więcej nauczyłam się od Ciebie. Własciwie to Ty wprowadziłaś mnie w działalność na rzecz zwierząt. I jestem Ci za to na prawdę wdzięczna. A teraz proponuję, żebyśmy wrócili do Izy. Ten wątek należy do na prawdę cudownych ludzi, ktorzy dali jej dom i to im należą się najserdeczniejsze podziękowania :loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 z góry przepraszam... Izunia już bezpieczna więc się nie powinna obrazić... prosze pomóżmy dziewczynie... uratowała psa, pies jednak potrzebuje leczenia, nogi ma zdarte do kości... nie podoła finansowo... http://www.dogomania.pl/forum/f28/prosimy-o-pomoc-w-leczeniu-pies-po-wypadku-kulawy-otwarta-rana-warszawa-138378/index6.html Quote
ewa36 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Miej się dobrze suczynko :loveu: Wracaj do sił i do zdrowia :loveu: Dobrze, że jesteś już bezpieczna :loveu: Quote
Redpit Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Iza bardzo dużo przeszła, ale ten psiak....:shake: Przy Nim Iza - to prawie (Pan) Pikuś :angryy: - człowieczeństwo wraca chyba do czasów średniowiecza albo kamienia łupanego... :mad: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/ wracaj do zdrowia psiaku :loveu: i zdrowiej jak IZA :) Quote
brazowa1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Widziałam fotki Izy.Kierowniczka z Przytuliska w Dabrówce spotkala swoja byłą podopieczna u weterynarza na rutynowej kontroli i porobiła Izie fotki.nie uwierzylibyście!!!30 kilo solidnego owczarka,odmłodniala o 5 lat. Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='brazowa1']Widziałam fotki Izy.Kierowniczka z Przytuliska w Dabrówce spotkala swoja byłą podopieczna u weterynarza na rutynowej kontroli i porobiła Izie fotki.nie uwierzylibyście!!!30 kilo solidnego owczarka,odmłodniala o 5 lat.[/QUOTE] A byloby dojscie do tych fotek? Zawsze by ucieszyly oko ;) Quote
brazowa1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 na pewno zdobęde fotki,obiecuje,to bedzie metamorfoza stulecia:) Quote
Recommended Posts