ewa36 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja też straciłam przyjaciela. Odeszła zaledwie parę godzin temu, 13 września. Moja ukochana Niedżwiedzica. Do końca wspaniała tak, jak 13 wspólnych lat. Znów jest niepokonana. Ale nie należy zapiekać się w bólu, tylko wypełnić testament kochanego psa i dać dom kolejnemu niekochanemu, który tego potrzebuje. Tyle ich czeka. Quote
Redpit Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 100% racji - Izunia odeszła, odstępując miejse 2 nowym staruszkom... - boli, ale zgadzam się - napewno chciałyby, by zastąpiły je inne biedaki :) Współczuję :( <*> Quote
ewa36 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Tak, na pewno, ponieważ psy są dobre. Musimy się trzymać - dla nich. I być jak te dobre psy. Do końca życia. Quote
gameta Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jejku, jak ten czas leci... Ale złe zdjęcie dałeś Redpit - dzięki Tobie Iza nie odchodziła taka, jak na tej fotce, tylko jako normalnych gabarytów szczęśliwy pies :) Izuniu, tak mi żal, że nie mogłaś dłużej cieszyć się domem u dobrych ludzi... Izuniu... Quote
brazowa1 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Wypelnić testament psa - pięknie powiedziane. Ewa36,to Twoje,własne? Quote
Redpit Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 :shake: jak ten czas płynie... - to już :candle: :candle: :candle: :candle: :-( :painting: i baw się z Sonią i Pikusiem. :bluepaw::dog: Quote
brazowa1 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 też nie mogę sie z tym pogodzić,że tak szybko odchodzą :( ledwo człowiek zdąży się przywiązać,a pies wrośnie całkowicie w jego zycie, a już czas sie żegnać Quote
Recommended Posts