Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.12.2022 o 11:38, Tyśka) napisał:

Elik, deklaracja po Miłeczku czy Michu?

Dziękuję! 

Nie po Michu, bo Agnieszka nie wpłacała deklaracji dla Micha i nie po Miłeczku, bo Miłeczek nadal jest w hotelu, ale Miłeczkową  🙂 
Część pieniędzy - 20,00 zł - które przysyła Agnieszka przeznaczam dla Miłeczka, ale sunia bardziej potrzebuje wsparcia, niż Miłeczek. On ma pełne pokrycie kosztów hotelu i potrzebuje tylko od czasu do czasu na karmę, ale to mogę zapewnić mu bazarkami. 

Posted
Dnia 16.12.2022 o 13:44, elik napisał:

Nie po Michu, bo Agnieszka nie wpłacała deklaracji dla Micha i nie po Miłeczku, bo Miłeczek nadal jest w hotelu, ale Miłeczkową  🙂 
Część pieniędzy - 20,00 zł - które przysyła Agnieszka przeznaczam dla Miłeczka, ale sunia bardziej potrzebuje wsparcia, niż Miłeczek. On ma pełne pokrycie kosztów hotelu i potrzebuje tylko od czasu do czasu na karmę, ale to mogę zapewnić mu bazarkami. 

To już zrozumiałam. Dziękuję! Wystraszyłam się, bałam się zerknąć na wątek Miłeczka.
Dziękuję!

Posted
Dnia 16.12.2022 o 13:48, Tyśka) napisał:

To już zrozumiałam. Dziękuję! Wystraszyłam się, bałam się zerknąć na wątek Miłeczka.
Dziękuję!

🙂                         

Posted
Dnia 16.12.2022 o 19:10, Gabi79 napisał:

Już to gdzieś pisałam. Szkoda, że nie mogę mieć trzech psów, sunia w 100 procentach w moim typie. Uwzglednię ją w najbliższym bazarku

Dziękuję! 

Czy ktoś jeszcze może poratować stałą? Nie dam rady wykładać większej sumy na Hotelik. 

Posted
Dnia 16.12.2022 o 19:12, Tyśka) napisał:

Zapytam jak mi mała zaśnie. Ciężko mi wyrobić na zakrętach ostatnio.

Co prawda mała ma właśnie wstała, ale napisałam. 😉

Posted
Dnia 16.12.2022 o 20:10, Nesiowata napisał:

To w takim  razie poproszę o nr konta. 10 zł stałej

Dziekuje. Już zapisuję. Nr konta podam może dopiero jak mała wyjedzie? Nie chce zapeszać. 

Posted
Dnia 17.12.2022 o 09:53, Kamila Proc napisał:

to spokojnie czekamy

🙂

Dnia 17.12.2022 o 11:17, Onaa napisał:

Łatka.. w typie Łatusia , biedna mała 😔.

Tak, są dość podobni tylko Łatek trochę większy. Dziękuję, że jesteś.

Posted
Dnia 17.12.2022 o 20:43, Jo37 napisał:

Nie znam. byłabym bardzo ostrożna z przekazywaniem psa w nieznane ręce.

Jestem, dopytuję czy ktoś zna.  Mało której organizacji prozwierzęcej ufam.

Posted

Ja należę do tej nieprawomyślnej mniejszości, która NIE uważa, że dogomaniacy są jedynymi prawdziwie powołanymi do pomocy zwierzakom, a adopcje odbywające się poza ich czujnymi oczami to nieszczęście i katastrofa niechybna, ALE akurat ta fundacja to świeżynka, nawet pół roku jeszcze nie działa... Trudno powiedzieć, na ile są skuteczni.

• Upvote 1