Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja na zaproszenie...
Tak jak myślałam - serce pęka mi z bólu i bezsilności... Że nie mam jak pomóc, że nie mogę Jej zabrać do siebie i dać ciepła i miłości... Tak bardzo mi przykro.
Ale trzymam za Nią kciuki i wierzę, że się uda, MUSI się udać i w końcu znajdzie się ten JEDYNY, wymarzony dom!

Posted

kasia14 mnie zaprosiła. Serce ściska od ilości tych biedactw, którym nie jesteśmy w stanie pomóc. Bezsilność dobija, a szczególnie świadomość ,że takich psów są tysiące ,a my nawet o nich nie wiemy.

Posted

i ja sobie zaznaczę...strasznie smutna historia :( ciekawe czy chcieliby idioci żeby dzieci ich na starość też oddały bo nie ma dla nich miejsca. biedactwo :(

Posted

dineh napisał(a):
dziekuje za zaproszenie
jak potrzebny banerek to mogę zrobić
tylko jaki napis??

Banerek bardzo by nam się przydał. Może coś w stylu '' Oddana po 8 latach, pomocy''? Ale to już twoja wena twórcza ;)

Poker napisał(a):
kasia14 mnie zaprosiła. Serce ściska od ilości tych biedactw, którym nie jesteśmy w stanie pomóc. Bezsilność dobija, a szczególnie świadomość ,że takich psów są tysiące ,a my nawet o nich nie wiemy.

Dziękuje ze przybycie, niestety, psów takich jak Sabcia jest tysiące. Tylko tak mi jej żal, bo wiem, że nie ma żadnych szans na adopcję ze schroniska... A zdrowie już nie to co jeszcze rok temu. Taka z niej kochana spokojna sunia.

Selenga napisał(a):
jedyne w czym mogę pomóc to zrobić jej allegro

Dziękuje bardzo, z tego co wiem piechcia15 mam ją na allegro :)

Evelka napisał(a):
Jestem i ja na zaproszenie...
Tak jak myślałam - serce pęka mi z bólu i bezsilności... Że nie mam jak pomóc, że nie mogę Jej zabrać do siebie i dać ciepła i miłości... Tak bardzo mi przykro.
Ale trzymam za Nią kciuki i wierzę, że się uda, MUSI się udać i w końcu znajdzie się ten JEDYNY, wymarzony dom!

Dziękuje że do nas zajrzałaś! ;)

Posted

Atomowka napisał(a):
Jestem na zaproszenie
Poczytam jutro
Ma ogłoszenia psica?

Aktualnie tylko allegro. Tekst do ogłoszeń jest w 15 poście, można dowolnie go skracać, edytować. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w ogłoszeniach i wszelkie pomysły, co można z Sabą zrobić...:(