Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia14 napisał(a):
Udało:) Do domu pojechał Dallas, duży, ok. 10-11 letni pies od 3 lat mieszkający w schronisku.

To super :lol: bardzo się cieszę :multi:
Zawsze popierałam adopcję starszych psów :cunao: sama zresztą mam taki egzemplarz w domu :diabloti: nie mam już cierpliwości do szczeniaków :roll:

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się , że mogłam pomóc i bardzo dziękuję żabol za fanty na bazarek :loveu:

Sabulko grzej się miłością swojej pani i bądź zdrowa :loveu:

Posted

[quote name='piechcia15']błagam zobaczcie...legenda naszego schroniska powoli odchodzi...poddaje się:( Sabie się udało...a czy jemu zdążymy pomóc??
http://www.dogomania.pl/threads/136526-Bumerang-mix-wy%C5%BCe%C5%82-sznaucer-6-lat-w-schronisku.Zbi%C3%B3rka-deklaracji-na-hotelik!!?p=16420111#post16420111
Bardzo proszę, pomóżmy Bumkowi. To wyjątkowy pies z wyjątkową historią:( Proszę, wejdźcie na wątek, już sama Wasza obecność wiele daje.

• 9 months later...
  • 1 year later...
Posted

pozdrowienia od Sabulki. Ma się bardzo dobrze jak na swój wiek i dolegliwości. Kręgosłup jej dokucza ale jakoś daje radę na lekach. Miała niestety 2 operacje bo jedna na ropomacicze:( a druga usuwanie listwy mlecznej z guzkami. Teraz jest już w miarę ok.