Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olivetshka napisał(a):
Kurcze, już zabieram się za ogłoszenia.
Oczywiście przybyłam za zaproszenie Kasi - dziękuję.
Znajdziemy suni domek.

:cool2::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Dziękuje Martyna ;)

Monday napisał(a):
Jestem na zaproszenie kasi

Ile w końcu saba ma lat? 8 czy 11????

Saba miała ok. 8 lat jak zakładany był wątek - 2 lata temu. Generalnie w dokumentach schroniskowym ma wpisaną datę urodzin na 2000rok.

Posted

Saba jest dzisiaj w krakowskim metrze!:multi:
Mam nadzieję, że Ją Ktoś wypatrzy!
A Kto ma taką szczęśliwą rękę do cafe animal, że od razu ląduje w metrze?:cool3:

Posted

grzenka napisał(a):
Ja zrobiłam wczoraj Sabuni ogłoszenie na cafeanimal, pierwszy raz w życiu,na 7 dni:lol::multi:
Matko, żeby tylko ktoś sensowny zadzwonił:roll:...

No to gratuluję! Wspaniała robota!:)

Posted

Jestem na zaproszenie, w tej chwili mogę tylko podnieść. Oby ktoś sensowny Sabusię wypatrzył. Uwielbiam duże psy. Jednak tak się złożyło, że 2 miesiące temu przygarnęłam słodkiego kurdupelka. Oby ktoś sensowny Sabusię wypatrzył.

Posted

grzenka napisał(a):
Ja zrobiłam wczoraj Sabuni ogłoszenie na cafeanimal, pierwszy raz w życiu,na 7 dni:lol::multi:
Matko, żeby tylko ktoś sensowny zadzwonił:roll:...

No to masz rękę:) Teraz będziesz cafe robić psiakom;)

Posted

O jasna cholera, jaki smutny los tej suni, nie miała szczęścia do właścicieli, w blokach miejsca nie starczyło???Błagam! Nie mieści to mi się w głowie jak tak można PRZYJACIELA potraktować. Zrobię jej ogłoszenie i zawieszę na uczelni. Oby znalazła wreszcie swoja przystań, a gdzie ona się znajduje, w jakim schronie, w mieście jakim?

Posted

jak dla mnie to ona ma 8-9lat. Wzięta była jako szczeniak, a oddana po 6 latach służby czyli teraz będzie miała z 8lat.
Jesteś pewna Kasia że ma wpisaną datę 2000r?oni zawsze na wyrost piszą...

aktywowałam dziś kilka ogłoszeń dziękujemy. Zapomniałam tylko wspomnieć aby może nie pisać o miejscowości:( albo pisać okolice Łodzi. Bo ludzie często sami jade i psa sobie zabierają:(