Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
jak dla mnie to ona ma 8-9lat. Wzięta była jako szczeniak, a oddana po 6 latach służby czyli teraz będzie miała z 8lat.
Jesteś pewna Kasia że ma wpisaną datę 2000r?oni zawsze na wyrost piszą...

aktywowałam dziś kilka ogłoszeń dziękujemy. Zapomniałam tylko wspomnieć aby może nie pisać o miejscowości:( albo pisać okolice Łodzi. Bo ludzie często sami jade i psa sobie zabierają:(

Ja większość robiłam na dolnośląskie, niektóre na mazowieckie i tylko kilka na łódzkie - któraś z Ws pisała wcześniej o marnych odzewach w łódzkiem i nie takich warunkach bytowych, jakie byście chciały dla psów.
Poza tym po odsłonach szerloków widzę, że najwięcej ma Kraków i Wrocław - z tych, co wystawiam, oczywiście.

Posted

dostałam maila czy jest możliwy dowóz Saby do Poznania. Oczywiście odpisałam i starałam sie grzecznie, ale wkurzają mnie takie puste maile. Bo ani nie napiszą kim są, ani po co pies ma tam jechać Nic

Posted

piechcia15 napisał(a):
jak dla mnie to ona ma 8-9lat. Wzięta była jako szczeniak, a oddana po 6 latach służby czyli teraz będzie miała z 8lat.
Jesteś pewna Kasia że ma wpisaną datę 2000r?oni zawsze na wyrost piszą...

aktywowałam dziś kilka ogłoszeń dziękujemy. Zapomniałam tylko wspomnieć aby może nie pisać o miejscowości:( albo pisać okolice Łodzi. Bo ludzie często sami jade i psa sobie zabierają:(

Tak ma wpisane na stronie, w papierach trzeba by sprawdzić ale powinno się zgadzać i z tego wynika, że oddana po 8 latach, tak zresztą napisałaś w pierwszym poście. Zresztą, mało istotne, ważne, że Saba jest wiekowa i pilnie potrzebuje jakiegokolwiek domu... :(

Posted

Ja niestety nic nie wiem, kontakt był podany na piechcia15 i modliszke84 - jak coś będzie się szykowało to napewno dziewczyny napiszą... Ale też jestem ciekawa, czy chociaż jeden tel. był...?

Posted

nikt nie dzwonił.
Ta Pani z Poznania jest zainteresowana adopcja, ale nie wiem na ile poważnie o tym pisze. Poprosiła o jej zdjęcia bo w ogłoszeniu nie ma i w związku z tym proszę TEGO KTO ZAMIESZCZAŁ SABY OGŁOSZENIE NA SZERLOKU ABY DODAŁ FOTKI, bo pewnie zapomniał, a ja nie mogę edytować.

Posted

Marycha35 napisał(a):
bo w Łodzi bida cholerna i dużo dziadostwa, przykre, bo tu się rodziłam, ale tak niestety jest:(

Przecież tu nie o bogactwo chodzi, ale o kącik w domu, a przede wszystkim w ludzkim sercu.
Oby się suni udało jeszcze zaznać ludzkiej dobroci.

A temu co ją oddał życzę tylko samotnej śmierci w najgorszym domu starców, z dala od najbliższych.

Posted

Dziękuję atKo za przyjście:), no to szukamy dalej domku, pewnie, że nie o bogactwo chodzi, ale w Łodzi niestety bieda bardzo często w parze z dziadostwem idzie. Może Pani z Poznania jednak poważnie zainteresowana?? oby!!!!!!!!!

Posted

piechcia15 napisał(a):
nikt nie dzwonił.
Ta Pani z Poznania jest zainteresowana adopcja, ale nie wiem na ile poważnie o tym pisze. Poprosiła o jej zdjęcia bo w ogłoszeniu nie ma i w związku z tym proszę TEGO KTO ZAMIESZCZAŁ SABY OGŁOSZENIE NA SZERLOKU ABY DODAŁ FOTKI, bo pewnie zapomniał, a ja nie mogę edytować.

Ja zrobiłam suni szerloka we Wrocławiu, Warszawie i Krakowie - wszystkie mają fotki.

Posted

piechcia15 napisał(a):
nikt nie dzwonił.

to mailem wyślij, będzie najpewniej