wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 jestem na zaproszenie kasi14. To nie ludzie ! to POTWORY !!! Życzę im....ech... Jak mogę pomóc ? Wkleję sobie drugi banerek ! Quote
maarit Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mam kiepski dzień i całe szczęście, że to daleko bo bym normalnie tym ludziom zawiozła jej zdjęcie za tymi kratami (zajmowało by mniej miejsca niż Sabcia) Skoro tak ją kochali ale nie mogli zabrać (dla mnie kiepski powód:angryy:) to niech by mieli pamiątkę i mam nadzieję ogromne wyrzuty sumienia:-( Quote
Livka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dziękuję za zaproszenie - pomogę rozsyłać wątek - na razie tyle :oops: Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wkleiłam do banerka, teraz rozsyłam..... Quote
kasia14 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Bardzo wam dziękuje za przybycie, za wrzucenie Sabci na fb, banerki, dalsze rozsyłanie i obecność! Jeżeli ktoś miałby chwilę na pomoc w ogłoszeniach to również byłby super. Może ktoś z was ma pomysł w jakiej gazecie można by Sabę umieścić? Które cieszą się sporym odzewem na ogłoszenia? Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Metro ! Na dogo są takie grupy, które zajmują się starszymi pieskami....nie wiem tylko jak szukać... Quote
Evelka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Z metra faktycznie często jest duży odzew, ale tam ogłoszenia do wydrukowania są chyba losowane spośród tych wystawionych na cafe animal?! Tutaj jest link do koszyczka niechcianych staruszków - http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-czekaj%C4%85-w-kolejce-na-%C5%9Bmier%C4%87-spis-str-1-i-2 Ale nie wiem czy to o to chodzi, bo tam są już naprawdę całkowite starowinki... W każdym razie można zapytać tam Dziewczyny o radę, to na pewno coś doradzą, bo zajmują się adopcjami psiaków w podeszłym wieku. Quote
megii1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zapisuję. Są jakieś aktualne fotki suni? Quote
tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 jaka biedna sunia... a miała jakieś imię chociaż? z gazet to chyba wyborcza trafia do ludzi, tylko trzeba się nachodzić, żeby tam załatwić ogłoszenie, największe szanse na adopcje po u ludzi takich koło 60tki, młodzi raczej nie wezmą starszego psiaka, to może trzeba pomyśleć jak dotrzeć do tej grupy osób. Quote
kasia14 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='megii1']Zapisuję. Są jakieś aktualne fotki suni? Zdjęcia z pierwszej strony są z przed 2 lat prawie. Ja mam zdjęcia z zeszłej zimy, to jest luty 2010r. Bardziej aktualnych nie mam, ale możliwe że modliszka albo piechcia mają z ostatnich spacerów zdjęcia, jak się zjawią to na pewno wstawią, jeśli nie planuje jutro/w czwartek być w schronisku i zrobić aktualne. To są te z zimy rok temu Właśnie dlatego pomyślałam o ogłoszeniach w gazecie, bo większość starszych ludzi którzy mogliby się zająć Sabą z internetu nie korzysta... A to właśnie do nich trzeba jakoś dotrzeć. Quote
Onaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Biedna sunia :(. Taka samotna na stare lata :(. Dziękuję za zaproszenie. A może jakieś plakaty porobić ? Quote
mmd Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Biedna sunia. Starsi ludzie w necie nie siedzą, trzeba by z plakatami ruszyć, najlepiej na takie osiedla gdzie "babcie" mieszkają. Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ...biedna sunia...:-(:-(:-( KURCZE MUSIMY ZNALEŚĆ JEJ KOCHANY DOMEK !!! Quote
pola53 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jestem i ja. Biedactwo, tak ją potraktowali. Co za świnie!!! :( Jak można było psa zostawić na pastwę losu? Quote
tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 pola53 napisał(a):Jestem i ja. Biedactwo, tak ją potraktowali. Co za świnie!!! :( Jak można było psa zostawić na pastwę losu? mogli jeszcze przywiązać w lesie do drzewa.... Quote
Agnieszka_K Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 trafiłam tu z czyjegoś banerka - biedna psinka, dobrze, że ją ktoś odkopał i rusza cała akcja! zaraz wrzuce na banerek, ogłoszenie w metrze byłoby super! Quote
kasia14 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zrobiłam plakaty dla Saby, dwie wersje, obie są robione w wordzie bo nie mam żadnego specjalnego programu do robienia. Jeżeli ktoś mógłby porozwieszać w swoim mieście, bardzo proszę. Nie pisałam w jakim mieście przebywa, gdyby coś pomożemy jakoś z transportem. Jeżeli ktoś chciałby porozwieszać a nie ma jak wydrukować proszę pisać do mnie na pw. - będę drukowała i wysyłała wam na podany adres pocztą. Czy ktoś mógłby zrobić jej cafeanimal? Bo chyba tylko tak można dotrzeć do Metra, ja miałam kiedyś konto ale mam problem z logowaniem na tej stronie...:( Quote
Bjuta Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jeśli będzie jakaś zbiórka na ogłoszenia w prasie - dajcie znać, dołożę się w miarę możliwości. Przepiękna sunia! Quote
Szarotka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Od ogloszen to ja niestety nie jestem.......... Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja nie potrafię zamieszczać ogłoszeń w Metrze, ale popytam. Kasiu piszę do Ciebie na pw Quote
monika55 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Chciałam ją dać na Cafeanimal ale widze że już jest. Stamtąd wybierają do Metra. Quote
grzenka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Biedna sunia:-(, ludzie to potwory.Zrobiłam jej ogłoszenie, nie wiem czy jest ok, bo to moje pierwsze w życiu ogłoszenie na cafeanimal, na razie na 7 dni. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SABA,31656 Quote
magenka1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja też jestem nie mam jak pomóc będę zaglądać Quote
Recommended Posts