Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam kiepski dzień i całe szczęście, że to daleko bo bym normalnie tym ludziom zawiozła jej zdjęcie za tymi kratami (zajmowało by mniej miejsca niż Sabcia) Skoro tak ją kochali ale nie mogli zabrać (dla mnie kiepski powód:angryy:) to niech by mieli pamiątkę i mam nadzieję ogromne wyrzuty sumienia:-(

Posted

Bardzo wam dziękuje za przybycie, za wrzucenie Sabci na fb, banerki, dalsze rozsyłanie i obecność! Jeżeli ktoś miałby chwilę na pomoc w ogłoszeniach to również byłby super.

Może ktoś z was ma pomysł w jakiej gazecie można by Sabę umieścić? Które cieszą się sporym odzewem na ogłoszenia? Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie?

Posted

Z metra faktycznie często jest duży odzew, ale tam ogłoszenia do wydrukowania są chyba losowane spośród tych wystawionych na cafe animal?!

Tutaj jest link do koszyczka niechcianych staruszków - http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-czekaj%C4%85-w-kolejce-na-%C5%9Bmier%C4%87-spis-str-1-i-2
Ale nie wiem czy to o to chodzi, bo tam są już naprawdę całkowite starowinki...
W każdym razie można zapytać tam Dziewczyny o radę, to na pewno coś doradzą, bo zajmują się adopcjami psiaków w podeszłym wieku.

Posted

jaka biedna sunia... a miała jakieś imię chociaż? z gazet to chyba wyborcza trafia do ludzi, tylko trzeba się nachodzić, żeby tam załatwić ogłoszenie, największe szanse na adopcje po u ludzi takich koło 60tki, młodzi raczej nie wezmą starszego psiaka, to może trzeba pomyśleć jak dotrzeć do tej grupy osób.

Posted

[quote name='megii1']Zapisuję. Są jakieś aktualne fotki suni?
Zdjęcia z pierwszej strony są z przed 2 lat prawie. Ja mam zdjęcia z zeszłej zimy, to jest luty 2010r. Bardziej aktualnych nie mam, ale możliwe że modliszka albo piechcia mają z ostatnich spacerów zdjęcia, jak się zjawią to na pewno wstawią, jeśli nie planuje jutro/w czwartek być w schronisku i zrobić aktualne.

To są te z zimy rok temu

Właśnie dlatego pomyślałam o ogłoszeniach w gazecie, bo większość starszych ludzi którzy mogliby się zająć Sabą z internetu nie korzysta... A to właśnie do nich trzeba jakoś dotrzeć.

Posted

pola53 napisał(a):
Jestem i ja. Biedactwo, tak ją potraktowali. Co za świnie!!! :( Jak można było psa zostawić na pastwę losu?

mogli jeszcze przywiązać w lesie do drzewa....

Posted

Zrobiłam plakaty dla Saby, dwie wersje, obie są robione w wordzie bo nie mam żadnego specjalnego programu do robienia. Jeżeli ktoś mógłby porozwieszać w swoim mieście, bardzo proszę. Nie pisałam w jakim mieście przebywa, gdyby coś pomożemy jakoś z transportem.

Jeżeli ktoś chciałby porozwieszać a nie ma jak wydrukować proszę pisać do mnie na pw. - będę drukowała i wysyłała wam na podany adres pocztą.

Czy ktoś mógłby zrobić jej cafeanimal? Bo chyba tylko tak można dotrzeć do Metra, ja miałam kiedyś konto ale mam problem z logowaniem na tej stronie...:(