Jump to content
Dogomania

Właścicielka oddała go do schroniska, bo wyjeżdżała do Szwecji, a on rozpaczał, tęsknił, tylko nikt tego nie zauważał. Teraz Wolfik zamieszkał w Katowicach:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.06.2022 o 18:09, Jaaga napisał:

Wolfik pojechał.  Sam wskoczył do auta i dal się przypiąć. Takie adopcje lubię 🙂

Tak to wyglądało 😁

FB_IMG_1654195428300.jpg

• Like 7
  • Upvote 1
Posted
Dnia 2.06.2022 o 20:50, uxmal napisał:

Czy ten piesek obok to nowy kolega (rezydent) czy raczej podwójna adopcja?

Nowy kolega Borys, który był na zapoznaniu u Jagny, też z adopcji, był wtedy bardzo wycofanym psem.

Posted

Wieczorny sms: Jest bardzo dobrze ❤️ z kotami poszło gładko, wyczesaliśmy Wolfika 🙂 szybko się zaaklimatyzował na sofie 😁

Posted
Dnia 19.12.2021 o 05:13, Aska7 napisał:

Misio vel Wolfik to cudo nie pies. Trochę się wydzierał w proteście przeciw jeździe w kontenerze, ale po zostawieniu chłopaków jechał luzem. I tu była eksplozja. Tarzanko w kocykach, skoki, przytulanko. Pół drogi jechał trzymając mi głowę na ramieniu, rozdając buziaki i domagając się głasków. Ma miękkie, delikatne futerko w jeszcze dobrym stanie pomijając zapach. Dobrze, że nie poszedł do budy z Suvi, bo to jest pies domowo-kanapowy. Zupełnie go w budzie nie widzę.

To napisałam 19 grudnia. No cudo : )

Posted

Ale Wolfik i Borys super razem wyglądają, jakby mieszkali ze sobą od zawsze .... Dwa cuda 🙂 

Borys trochę wygląda jak Pręgusek którego nie udało się nam uratować. Sporo czasu już minęło, a ja nie mogę przestać o nim myśleć, ale jak zobaczyłam Boryska jakoś mi się trochę lżej zrobiło ...

Posted
Dnia 2.06.2022 o 15:56, limonka80 napisał:

Też się bardzo cieszę. Państwo wypatrzyli ogłoszenie Tusi, ale jak zobaczyli Wolfika, to była obustronna miłość od pierwszego wejrzenia 🙂

i to Wolfik był inicjatorem owego "wejrzenia" :)

cudowne wieści, doczekał się chłopak :)

• Like 4
Posted

Nic minęła spokojnie, oba psy dogadują się świetnie, spały obok siebie.  Wolfik jak nie śpi to  cały czas chce się przytulać😁 Wczoraj byli na intensywnym spacerze, nasz Misio nie na kondycji, przysiadał na schodach😉 A jutro też będzie intensywnie, bo Wolfika czeka wyjazd do dziadków. Wysłałam p. Małgosi  link do wątku, obiecała relacje z pierwszej ręki🙂 

IMG-20220603-WA0004.jpg

IMG-20220603-WA0005.jpg

• Like 3
  • Upvote 1