Jump to content
Dogomania

Max ma dom!!! Zamieszkał w Lublinie! MAX od 01.01.2022r w hoteliku DIVIA. Dramat Maxa..Znaleziony jako szczeniak z wrośniętą kolczatką a teraz groźba śmierci głodowej na łańcuchu!!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.04.2022 o 17:05, Alaskan malamutte napisał:

No nie wiem czy widziałaś na wątku Cudnej. Pani proponowala miejsce w piwnicy dla suni🤬

Czytałam. Głupich nie sieją a tak ich dużo....

Posted

Nie jestem fanką psów na kanapach, prawie zawsze jakieś kwiatki wychodzą. Max od początku ogromnie mi się podobał i mam nadzieję, że to dom taki, jak dla niego trzeba. Mądry, spokojny dom.

• Like 1
Posted
Dnia 10.04.2022 o 18:53, rozi napisał:

Nie jestem fanką psów na kanapach, prawie zawsze jakieś kwiatki wychodzą. Max od początku ogromnie mi się podobał i mam nadzieję, że to dom taki, jak dla niego trzeba. Mądry, spokojny dom.

rozi, od 22 lat mam malamuty, zawsze na kanapach i żadne kwiatki nigdy mi nie wyszły..nie jest to reguła zatem. Domek został dokładnie poinformowany, o wszystkim. Pani Agnieszka bardzo rozważnie podchodziła do tej adopcji. Spotkanie, spacery, rozmowy. 

Czas pokaże...

Pani Viola powiedziała, że to bardzo mądry pies. Jesteśmy w stałym kontakcie, Viola na miejscu. 

• Like 1
Posted
Dnia 10.04.2022 o 18:53, rozi napisał:

Nie jestem fanką psów na kanapach, prawie zawsze jakieś kwiatki wychodzą.

Tak, kwiatki z sierści i piachu. I zadrapania od kocich pazurów. Ale dajemy radę.

• Like 4
  • Alaskan malamutte changed the title to Max ma dom!!! Zamieszkał w Lublinie! MAX od 01.01.2022r w hoteliku DIVIA. Dramat Maxa..Znaleziony jako szczeniak z wrośniętą kolczatką a teraz groźba śmierci głodowej na łańcuchu!!Pomocy!!!
Posted
Dnia 4.04.2022 o 08:45, Alaskan malamutte napisał:

Max na spacerze z p. Agnieszką ❤️

Dnia 10.04.2022 o 16:48, Alaskan malamutte napisał:

Max po dlugim spacerze juz w domku. Zjadł, wypił wodę a teraz odpiczywa. 

Max na kanapie❤️ Mój Max z lancucha na kanspie!!!😍

received_531555448478587.jpeg

received_3136487306668820.jpeg

received_388031429612764.jpeg

❤️      ❤️Marina Fedotova | Representing leading artists who produce ...                                                                                                                                                           ❤     ❤