Jump to content
Dogomania

BARDZO proszę o pomoc dla starego schorowanego psa! Nie może chodzić, ciągnie za sobą łapy po betonie, śniegu - jest szansa na ratunek po 13 latach spędzonych w schronie!!! Pies w dt, jest w dramatycznym stanie :( ŻEGNAJ WSPANIAŁY I KOCHANY FENIKSIE (')

Recommended Posts

Posted

Wpłynęła pierwsza wpłata od niezawodnej Nesiowatej, dziękuję bardzo!!! Mimo, że jeszcze nie rozsyłałam próśb o wpłaty, bo jeszcze psiak w schronie. Czy mam tę wpłatę policzyć jako dwie deklaracje miesięczne?

Posted
13 minut temu, agat21 napisał:

Wpłynęła pierwsza wpłata od niezawodnej Nesiowatej, dziękuję bardzo!!! Mimo, że jeszcze nie rozsyłałam próśb o wpłaty, bo jeszcze psiak w schronie. Czy mam tę wpłatę policzyć jako dwie deklaracje miesięczne?

Nie - to na "dobry początek".

• Like 1
Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

13 lat??!! Nie potrafię sobie tego wyobrazić nawet :((

Wyciągnięcie tego psa to podarowanie mu chociaż odrobiny normalności na koniec życia.

Czy ktoś będzie tak dobry i zorganizuje bazarek transportowy? Bardzo proszę!

Tolu, czy jakieś transport w stronę mari się nie szykują?

Szykował się od szafirki, miał przyjechać od niej psiak w nasze strony, ale niestety pani zrezygnowała.

Ja też liczyłam na niego, bo mam kocurka do Mysłowic do Dt.

• agat21 changed the title to BARDZO proszę o pomoc dla starego schorowanego psa! Nie może chodzić, ciągnie za sobą łapy po betonie, śniegu - jest szansa na ratunek po 13 latach spędzonych w schronie!!! :(, potrzebne bardzo pilnie deklaracje! BARDZO PROSZĘ, jeszcze trochę brakuje :(
Posted
10 godzin temu, Tyśka) napisał:

Serce pęka... :( Prawdziwy weteran schroniska. ;(((

Oby ten jeden.... :( "mój" staruszek ma na imię Kubuś i ma krzywą szczękę, ale zobaczcie, ile tam jeszcze staruszków na pomoc czeka :( :( naszego Biedaka nie ma wśród zdjęć staruszków...

https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/photos/pcb.3566007103518281/3566006893518302

https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/photos/pcb.3684207108364946/3684206201698370

są też "nasi" - Gucio, Pongo, Chester i Szamanek :)

Posted
Dnia 28.02.2021 o 20:00, Ewa Marta napisał:

Nasz (Ellig i mój) bazarek dla naszych 6 podopiecznych jest właśnie w budowie. 10% z niego przeznaczymy na Biedaka:

Bazarek już działa.
13 lat w schronisku....

Posted
39 minut temu, Aska7 napisał:

A ten biały, który tak bardzo domaga się uwagi ? Wiadomo coś o nim ?

Pytałam, bo i mnie wzruszył, ale już go nie ma w schronisku, widać udało mu się nie tylko naszą uwagę zwrócić. To młody, duży pies.

20 minut temu, Ellig napisał:

Bazarek już działa.
13 lat w schronisku....

mam nadzieję, że choć kilka lat dobrego życia jeszcze przed nim

• Like 1
Posted
43 minuty temu, mari23 napisał:

Pytałam, bo i mnie wzruszył, ale już go nie ma w schronisku, widać udało mu się nie tylko naszą uwagę zwrócić. To młody, duży pies.

mam nadzieję, że choć kilka lat dobrego życia jeszcze przed nim

♡                 ♡                ♡    

Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

No właśnie - młody duży - oby tylko nie do budy :(

Posted

Deklaruję 20zł stałej.

Roxi odeszła więc kolejnego psiego weteranka trzeba wspomóc.

Dane do przelewu poproszę. Będę wpłacać po 10 każdego miesiąca - po wypłacie.

• Like 2
Posted
7 minut temu, b-b napisał:

Deklaruję 20zł stałej.

Roxi odeszła więc kolejnego psiego weteranka trzeba wspomóc.

Dane do przelewu poproszę. Będę wpłacać po 10 każdego miesiąca - po wypłacie.

O, jeszcze jedna dobra dusza :) Bardzo bardzo dziękuję :)

Kolorowe, Kwiaty, Wiosenne

Posted
24 minuty temu, Onaa napisał:

Ode mnie tylko 10zł miesięcznie. Bardzo biedny psiaczek, tyle tyle lat w schronisku :(.

Ależ nie pisz "tylko". To nie tylko, to "aż"! Naprawdę nie masz pojęcia jak cenne jest dla mnie każde wsparcie. Ile siły mi dajecie takimi gestami. Z całego serca Ci dziękuję!

TOP 12 najpopularniejszych wiosennych kwiatów ogrodowych | Zielony Ogródek