Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z tym, że Muszka pakuje manatki i pojutrze wyjeżdża, to pozwoliłam sobie jej wyróżnione ogłoszenie podmienić na Amber. Może jej również się uda?

Posted
11 minut temu, Jaaga napisał:

W związku z tym, że Muszka pakuje manatki i pojutrze wyjeżdża, to pozwoliłam sobie jej wyróżnione ogłoszenie podmienić na Amber. Może jej również się uda?

Bardzo dobrze.

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Ależ błyskawica z Muszki! Jeszcze nie zdążyliśmy nawet jej dobrze poznać, a ona już wybywa! Super!!! :DDD

To chyba Jo37 ma taką szczęśliwą rękę ;) Jej Supernova była u nas tydzień, więc to druga sunia, która ekspresowo znalazła dom.

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Ależ błyskawica z Muszki! Jeszcze nie zdążyliśmy nawet jej dobrze poznać, a ona już wybywa! Super!!! :DDD

24 minuty temu, Jaaga napisał:

To chyba Jo37 ma taką szczęśliwą rękę ;) Jej Supernova była u nas tydzień, więc to druga sunia, która ekspresowo znalazła dom.

Niestety nie każdy psiak ma taki fart. Bubu był w hotelu pół roku a Klara siedzi w hotelu już trzeci rok.

Posted

Zielonej nocy nie było ale sunia pojechała już do siebie.

Sunia będzie miała na imię Myszka. Jaaga mówi, że wszystkie psiaki chciały się

z Państwem zaprzyjaźnić a Mycha była z tego bardzo niezadowolona. Pani przywiozła trochę leków Jagnie.

Bardzo dziękuję Jagnie za opiekę nad Muszką- Myszką.

Posted

Muszka już pojechała. Rodzinka super, Muszka, która będzie Myszką,  ma duże szczęście. Od razu do swojego pana się przykleiła, potem do pani i do najmłodszej panci ( mojej imienniczki) Jagny. U niej już w ramionach odstraszała złą miną moje Mańkę i Cymelę, które tez chciały się poprzytulać. Panstwo przywieźli środki dla pozostałych psiaków: lek dla Klary u Murki, drugi preparat na stawy dla Lindy, są tabletki przeciw robalom i bakterie.

Muszka troszkę czuła się niepewnie, jak wychodziła, ale też nie za bardzo. uwielbiam takie adopcje, kiedy psiak szybko znajduje dom i to jeszcze ten właściwy, mu pisany. Zresztą to typ ludzi, do kórych wszystkie zwierzaki lgną. Pana nie chciała opuścić nasza kotka Rysia, yorka Mania chciała z nimi jechać, Nelka zaglądała, nawet Tania podeszłą pod drzwi pokoju i była zaciekawiona.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
Dnia 14.12.2019 o 19:22, Livka napisał:

Przyczłapałam do sunieczki :)

Taka z niej Myszka :)

Muszę siebie zacytować ;)

Moje imię się przyjęło :)

Powodzenia psinko, szczęśliwego życia :)

• Like 1
  • Upvote 1