Havanka Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Mnie też podoba się domek dla Muszki. Ale miala farta ! Quote
Livka Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Takie wiadomości to ja lubię :) Taki domek się po prostu Muszce należał :) Powodzenia psineczko :) 2 Quote
Bogusik Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Trochę tu nie zaglądałam a tu takie dobre wieści!:) Bardzo się cieszę,że Muszka będzie miała tak wspaniały domek :) Quote
uxmal Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Dzisiaj przelałam z bazarku transportowego: 754 zł Proszę o potwierdzenie jeśli dojdą pieniądze. Link Quote
Onaa Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Wspaniale, że Muszeczka będzie mieć domek :). Quote
Sara2011 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Zaglądam po powrocie ze Świąt u rodziny a tu taka błyskawiczna adopcja. Bardzo się cieszę :) Quote
Jo37 Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Witajcie dziewczyny. Czekamy wszyscy na wyjazd Muszki do DS. 1 Quote
Jaaga Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 15 godzin temu, Jo37 napisał: Witajcie dziewczyny. Czekamy wszyscy na wyjazd Muszki do DS. Wyjeżdża w niedzielę. 2 Quote
Jaaga Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 W związku z tym, że Muszka pakuje manatki i pojutrze wyjeżdża, to pozwoliłam sobie jej wyróżnione ogłoszenie podmienić na Amber. Może jej również się uda? Quote
Jo37 Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 11 minut temu, Jaaga napisał: W związku z tym, że Muszka pakuje manatki i pojutrze wyjeżdża, to pozwoliłam sobie jej wyróżnione ogłoszenie podmienić na Amber. Może jej również się uda? Bardzo dobrze. Quote
agat21 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ależ błyskawica z Muszki! Jeszcze nie zdążyliśmy nawet jej dobrze poznać, a ona już wybywa! Super!!! :DDD Quote
Jaaga Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Ależ błyskawica z Muszki! Jeszcze nie zdążyliśmy nawet jej dobrze poznać, a ona już wybywa! Super!!! :DDD To chyba Jo37 ma taką szczęśliwą rękę ;) Jej Supernova była u nas tydzień, więc to druga sunia, która ekspresowo znalazła dom. Quote
Jo37 Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 1 godzinę temu, agat21 napisał: Ależ błyskawica z Muszki! Jeszcze nie zdążyliśmy nawet jej dobrze poznać, a ona już wybywa! Super!!! :DDD 24 minuty temu, Jaaga napisał: To chyba Jo37 ma taką szczęśliwą rękę ;) Jej Supernova była u nas tydzień, więc to druga sunia, która ekspresowo znalazła dom. Niestety nie każdy psiak ma taki fart. Bubu był w hotelu pół roku a Klara siedzi w hotelu już trzeci rok. Quote
Jo37 Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Dzisiaj ostatni dzień w hotelu. Muszko tylko nie organizuj Jaadze zielonej nocy. 1 2 Quote
Poker Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Musi mieć duże uchole, imię zobowiązuje , bo jakby latała bez nich ? Quote
Havanka Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 No to trzymamy znowu kciuki, aby wyjazd nie przysporzył Muszce dużego stresu i żeby szybko przyzwyczaiła sie do nowego domku ! Powodzenia Muszko !!! Quote
Livka Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 I jak ? Była zielona noc ? ;) Czekamy na jakieś wieści :) Quote
Jo37 Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Zielonej nocy nie było ale sunia pojechała już do siebie. Sunia będzie miała na imię Myszka. Jaaga mówi, że wszystkie psiaki chciały się z Państwem zaprzyjaźnić a Mycha była z tego bardzo niezadowolona. Pani przywiozła trochę leków Jagnie. Bardzo dziękuję Jagnie za opiekę nad Muszką- Myszką. Quote
Jaaga Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Muszka już pojechała. Rodzinka super, Muszka, która będzie Myszką, ma duże szczęście. Od razu do swojego pana się przykleiła, potem do pani i do najmłodszej panci ( mojej imienniczki) Jagny. U niej już w ramionach odstraszała złą miną moje Mańkę i Cymelę, które tez chciały się poprzytulać. Panstwo przywieźli środki dla pozostałych psiaków: lek dla Klary u Murki, drugi preparat na stawy dla Lindy, są tabletki przeciw robalom i bakterie. Muszka troszkę czuła się niepewnie, jak wychodziła, ale też nie za bardzo. uwielbiam takie adopcje, kiedy psiak szybko znajduje dom i to jeszcze ten właściwy, mu pisany. Zresztą to typ ludzi, do kórych wszystkie zwierzaki lgną. Pana nie chciała opuścić nasza kotka Rysia, yorka Mania chciała z nimi jechać, Nelka zaglądała, nawet Tania podeszłą pod drzwi pokoju i była zaciekawiona. 4 1 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Czyli zaiskrzyło! Wspaniale!!! Bądź szczęśliwa Muszko! Quote
Livka Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Dnia 14.12.2019 o 19:22, Livka napisał: Przyczłapałam do sunieczki :) Taka z niej Myszka :) Muszę siebie zacytować ;) Moje imię się przyjęło :) Powodzenia psinko, szczęśliwego życia :) 1 1 Quote
Recommended Posts