kikou Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Ale cudowne zdjęcia Lapisia A gojenie tej rany niebywałe, cud po prostu Quote
Dusia-Duszka Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Cudownie, że udało się wygojenie rany bez narażania staruszka na narkozę i szycie. Gratuluję opiekunce :) Quote
agat21 Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: I piękne fotografie. Widać oko i sprzęt fachury ;) 1 Quote
elik Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 3 godziny temu, agat21 napisał: Ale śliczny Lapiś!! No przecudny po prostu! A rana - miodzio :) Wygojona wspaniale. Cuda się u Ciebie dzieją Aneciku... ;) 1 godzinę temu, kikou napisał: . . . A gojenie tej rany niebywałe, cud po prostu 52 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Cudownie, że udało się wygojenie rany bez narażania staruszka na narkozę i szycie. Gratuluję opiekunce :) Przyłączam się do słów uznania! Quote
Nesiowata Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Miałeś wielkie szczęście Lapisiu, że trafiłeś do Anecik. Aż nie chce się wierzyć, że tej wielkości rana w stosunkowo krótkim okresie czasu jest prawie zagojona! I to bez interwencji chirurgicznej. Quote
b-b Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Śliczne zdjęcia a jak pięknie ranka wygląda! Anecik jesteś WILKA! :* Quote
Nesiowata Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Wspaniałego wtorku dziadusie, trzymajcie tak dalej. Quote
Onaa Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Zdjęcia dziadeczków super , Pysiek filozoficzny a Lapiś piękny i jak żywy :D ! Bardzo dziękuję za fotki. A jeśli chodzi o jego ranę to szok :D !!! niesamowite jak pięknie się goi, dopiero co pół psa było jak z zębów rekina a rana to wielka dziura i żywe ciało a teraz jeszcze niewiele zostało do zagojenia i tak się ładnie zasklepia, łączy skóra, jeszcze trochę zarośnie i prawie nie będzie widać nic - ogromne uznanie dla Anetki za opiekę nad tą raną i dla weta, który tak dobrze się zajął Lapisiem. To teraz ogromna prośba do kogoś kto ładnie pisze ogłoszenia o jakiś tekścik dla Lapisia ! Zdjęcia przepiękne, chłopak dziarski i jeszcze może połowa życia przed nim więc trzeba mu domku dobrego szukać :). A do kikou prośba, żeby wykastrować Pysiolka :). I też będziemy wtedy mu szukać domku, skoro to taki fajny mądry wesoły psiak nie dziadeczek :). 1 Quote
Havanka Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Może ja spróbowałabym napisać tekst. Kilka informacji znalazłam na wątku. Prosiłabym jeszcze o info na temat umiejętności chodzenia na smyczy, stosunku do kotów, dzieci. Czy Lapi potrafi zachować czystość w mieszkaniu, czy nie szczeka w domu itp. Quote
Onaa Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 22 godziny temu, Havanka napisał: Może ja spróbowałabym napisać tekst. Kilka informacji znalazłam na wątku. Prosiłabym jeszcze o info na temat umiejętności chodzenia na smyczy, stosunku do kotów, dzieci. Czy Lapi potrafi zachować czystość w mieszkaniu, czy nie szczeka w domu itp. Bardzo Ci dziękuję Havanko :). To co wiem o Lapisiu to , że ładnie chodzi na smyczy, utrzymuje czystość. Nie przepada za kotkami - ostatnio pogonił nawet jednego. Do dzieci to nie wiem jaki jest - może Anetka coś napisze czy coś wiadomo. Chociaż skoro od kocha cały świat (no może oprócz kotków ;) - ale ma w sobie coś z jamnika z wyglądu to może i z charakteru psa polującego też). No i pytanie - Anetko czy on szczeka w domu ? Edit. Zachowanie w stosunku do małych dzieci - nie wiemy. Szczekanie - trochę szczeka jak się coś dzieje czyli tak normalnie :), szczekliwy nie jest. Ja zrobiłam wczoraj jedno ogłoszenie i wymiękłam. Od: wczoraj Do: 13 wrz Starszy uroczy dziadeczek Lapi bardzo pr... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 13 wrz Statystyki Wyświetleń: 1451 Tel: 6 Obserwuje: 15 Quote
Havanka Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Napisałam tekst ogłoszeniowy, ale są obecnie problemy z OLXem. Ogloszę go jutro, jeżeli tekst będzie ok. Bursztynowy Lapi czeka na swą ukochaną Panią. Lapi jest małym pieskiem ( 9,5 kg ). Nie jest już szczeniakiem, ma około 8-9 lat. Wciąż jednak ma w sobie wiele energii i radości ! To przesympatyczny i bardzo towarzyski piesek, który nadal lubi zabawy i spacery. Lapi jest bardzo grzeczny. W mieszkaniu potrafi zachować czystość, nie szczeka i nic nie niszczy. Umie chodzić na smyczy. Ma piękne, bursztynowe futerko z długim włosem. Jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Rana, którą ma po pogryzieniu przez innego psa, pięknie się goi i zarasta nową sierścią. Lapi mieszka obecnie w domu tymczasowym, w okolicach Katowic i tam czeka na swoją nową, ludzką rodzinę. W razie problemów z transportem, pomożemy. Przed Lapim jeszcze wiele lat życia. Chcemy, aby to życie przeżył w kochającej rodzinie, szczęśliwy i bezpieczny. Więcej o tym sympatycznym piesku, można dowiedzieć się dzwoniąc pod numer: 694 954 250 1 Quote
Onaa Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Przed chwilą, Havanka napisał: Napisałam tekst ogłoszeniowy, ale są obecnie problemy z OLXem. Ogloszę go jutro, jeżeli tekst będzie ok. Bursztynowy Lapi czeka na swą ukochaną Panią. Lapi jest małym pieskiem ( 9,5 kg ). Nie jest już szczeniakiem, ma około 8-9 lat. Wciąż jednak ma w sobie wiele energii i radości ! To przesympatyczny i bardzo towarzyski piesek, który nadal lubi zabawy i spacery. Lapi jest bardzo grzeczny. W mieszkaniu potrafi zachować czystość, nie szczeka i nic nie niszczy. Umie chodzić na smyczy. Ma piękne, bursztynowe futerko z długim włosem. Jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Rana, którą ma po pogryzieniu przez innego psa, pięknie się goi i zarasta nową sierścią. Lapi mieszka obecnie w domu tymczasowym, w okolicach Katowic i tam czeka na swoją nową, ludzką rodzinę. W razie problemów z transportem, pomożemy. Przed Lapim jeszcze wiele lat życia. Chcemy, aby to życie przeżył w kochającej rodzinie, szczęśliwy i bezpieczny. Więcej o tym sympatycznym piesku, można dowiedzieć się dzwoniąc pod numer: 694 954 250 Bardzo dziękuję Havanko :D. Zastanawiam się jeszcze tylko nad tytułem - nie wykluczamy kochającego Pana :). Quote
Havanka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 4 godziny temu, Onaa napisał: Bardzo dziękuję Havanko :D. Zastanawiam się jeszcze tylko nad tytułem - nie wykluczamy kochającego Pana :). Myślę,że tytul nie ma wiekszego znaczenia,ale moge zmienić na "kochajacego opiekuna lub opiekunów". Quote
Havanka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 4 godziny temu, Radek napisał: Bardzo ładny tekst. Dzieki Radku. Quote
ewu Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Joanna1235 zgubiła wątek i bardzo przeprasza. Poslałam go Asi ale przy okazji proszę w Jej imieniu o numer konta. Dziękuję:) Quote
Havanka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ogłoszenie Lapisia na OLX już aktywne. Jest na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/bursztynowy-lapi-czeka-na-nowa-ludzka-rodzine-CID103-IDvg7B5.html Quote
Nesiowata Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Dzień dobry uroczym dziarskim dziadziom. Quote
b-b Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Podkradłabym tekścik już zrobiony i kilka ślicznych zdjęć :) Na jakie miasto zrobić ogłoszenie? Quote
Onaa Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Dnia 16.08.2018 o 04:25, Nesiowata napisał: Witajcie chłopaki - spokojnego dnia. No dziarskie dziadeczki to chyba coraz mniej spokojne są ;). Nawet Lapiś potrafił kota pogonić. A na spacerkach to albo sobie biega albo tak śmiesznie drepce, tak mi Anetka mówiła :). 13 godzin temu, ewu napisał: Joanna1235 zgubiła wątek i bardzo przeprasza. Poslałam go Asi ale przy okazji proszę w Jej imieniu o numer konta. Dziękuję:) Dziękuję Basiu, póżniej wyślę pw :). 11 godzin temu, Havanka napisał: Ogłoszenie Lapisia na OLX już aktywne. Jest na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/bursztynowy-lapi-czeka-na-nowa-ludzka-rodzine-CID103-IDvg7B5.html Bardzo dziękuję :). Przed chwilą, b-b napisał: Podkradłabym tekścik już zrobiony i kilka ślicznych zdjęć :) Na jakie miasto zrobić ogłoszenie? B-b, ja zrobiłam olx na Katowice, Havanka na Kraków, to może jeszcze na inne miasto na Śląsku np. Gliwice, Sosnowiec, Bytom ? Quote
b-b Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 23 godziny temu, Onaa napisał: B-b, ja zrobiłam olx na Katowice, Havanka na Kraków, to może jeszcze na inne miasto na Śląsku np. Gliwice, Sosnowiec, Bytom ? Sosniwiec :) https://www.olx.pl/oferta/chlopak-kochajacy-ludzi-CID103-IDvhwbh.html Quote
ewu Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Trzymam z całych sił. Może ktoś pokocha spokojnego dziadeczka. Quote
Nesiowata Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Witajcie chłopaki. Ale spokojny dziadzio to raczej nie jest określenie żadnego z nich. To pełni wigoru i radości życia panowie w średnim wieku. 1 1 Quote
Recommended Posts