Jolanta08 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Przesyłam wieczorne mizianko dla Guciątka 1 Quote
elik Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 6 godzin temu, auraa napisał: zaglądam z nadzieją na jakiś cud.... Zdarzają się :) Oby Guciowi. 1 Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Witam się po tygodniowej przerwie, dziękuje wszystkim, którzy zaglądali do Guciątka U psiulka wszystko dobrze, ma apetyt, jest radosny, zaglądał do niego mój Tz, dzisiaj chyba jedzie Ewa. Widzę, że bou jeszcze nie pisała tutaj o wyniku konsultacji; wiem, ze też wyjeżdżała. Na razie uciekam, mam sporo zaległości na dogo, bo przez tydzień byłam bez telefonu, bez internetu;) Quote
b-b Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 3 godziny temu, Radek napisał: Trzymaj się Guciu. i samych szczęśliwych chwil malutki 2 Quote
elik Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 46 minut temu, Nesiowata napisał: Witaj dzielny maluchu. I niech ten dzień przyniesie ci same dobre chwile. 1 Quote
Tola Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Gusiaczek - pięknie dziękuję za wpłatę 215 zł z bazarku - to wielka pomoc dla Gucia! Quote
bou Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Wróciłam kika godzin temu,w środę pojadę do wetki Kasi,natychmiast dam Wam znać.Bardzo mnie cieszy,ze Gucius w dobrej formie. Tak trzymaj,Guciu! :) Quote
Nesiowata Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Dobrego dnia Guciosławie - ciesz się tym, co jest teraz. Quote
Havanka Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 4 godziny temu, bou napisał: Wróciłam kika godzin temu,w środę pojadę do wetki Kasi,natychmiast dam Wam znać.Bardzo mnie cieszy,ze Gucius w dobrej formie. Tak trzymaj,Guciu! :) Witamy Bou ! Przynies nam dobre wieści! Quote
Gusiaczek Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Dnia 1.07.2018 o 12:50, Tola napisał: przez tydzień byłam bez telefonu, bez internetu;) To jednak luksus w moim przekonaniu , ale wiadomo: psie sprawy trudno ogarnąć biez tiechniki na granie fantastiki ;) Quote
bou Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Dobry wieczór wszystkim. Wyniki Gucia obejrzało 4 wetów - 'ogólna',ortopeda,internista I chirurg miękki.Wszyscy skłaniają się do stwierdzenia,że zmiany u Gucia mogą mieć charakter nowotworowy,ale pewno można byłoby to stwierdzić po zbadaniu wycinka.Problem jest w tym, jak w takiej sytuacji I lokalizacji - ten wycinek pobrać.Biopsja jest niemiarodajna,bo widoczna zmiana na głowie może być odczynowa,nie stricte nowotworowa,guz jest głębiej.Wszyscy byli zdziwieni kondycją Gucia,jest b.nietypowa w tak (ewentualnie) zaawansowanej chorobie nowotworowej. A teraz światełko w tunelu.Sytuacja będzie prawie jasna,jak za jakieś trzy miesiące powtórzymy tomografię.Wtedy bedzie mozna zobaczyć czy choroba postępuje,czy też 'stoi w miejscu',czymkolwiek by nie była. Acha,jeszcze jedno - moja wetka Kasia,we wrześniu spotka się na sympozjum z lekarzem,u którego była Poker I tam omówią sprawy zdrowotne naszego Gucia. Gdyby więc można byłoby powtórzyć TK do tego spotkania we wrześniu...Dałoby sie to zrobić?Odpowiedz na pytanie co dolega Guciowi byłaby znacznie łatwiejsza. Może byc też tak,że Gucio zamanifestuje jakieś zmiany I nie będą to zmiany dobre...Cóż,pewnych rzeczy przewidzieć się nie da. To tyle - macie pytania - piszcie,to chyba oczywiste.:) M. 5 1 Quote
Tyśka) Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Wow, niesamowici LUDZIE... że pochylają się tak nad Guciem! Bou, jesteś wspaniała :) Nie wiem jak innym, ale dla mnie zaświeciło się światełko w tunelu... jakaś nadzieja... Mam nadzieję, że Gucio będzie jak najdłużej cieszył się życiem. Quote
Radek Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Oby wszystko pozostawało bez zmian długo, długo, a najlepiej zawsze. Guciu przesyłam dobre myśli. Quote
Recommended Posts