Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudna fotka. happy.gif 

Tylko mi Gracjanki trochę żal. Tak się sunie pokochały, a co będzie, jak Laleczka pójdzie do swojego Domku?... Bo przecież się wybiera lada dzień. Może Grasia znajdzie u Kasi jakąś inną bratnią psią duszę...

Posted
13 godzin temu, Elisabeta napisał:

Cudna fotka. happy.gif 

Tylko mi Gracjanki trochę żal. Tak się sunie pokochały, a co będzie, jak Laleczka pójdzie do swojego Domku?... Bo przecież się wybiera lada dzień. Może Grasia znajdzie u Kasi jakąś inną bratnią psią duszę...

Myślę, że Gracja zaprzyjaźni się w hoteliku z kimś nowym..Będzie jej pewnie smutno, ale nie zostanie całkiem sama:)

Tutaj nowe ogłoszenie Gracji jeszcze na Wrocław (to 4ty olx)

https://www.olx.pl/oferta/idealna-sunia-gracja-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDsI4Uj.html

Posted
Dnia 9.03.2018 o 20:23, kasiainat napisał:

Gracja jest bardzo czujną sunią i reaguje donośnym szczekaniem na każdy ruch na zewnątrz. Możliwe, że dlatego tak reaguje bo u nas niewiele się dzieje :-) Jak raz dziennie podjedzie poczta i przejedzie leśniczy do lasu i z powrotem  to już jest bardzo intensywny dzień :-) Często  tak było, że u nas psiaki tak reagowały a poszły do adopcji do bloku i jest wszystko ok. Myślę, że z Gracją też tak będzie:-)

No ze zdjęciami faktycznie jest ciężko. Gracja a początku bała się aparatu, teraz jest lepiej ale muszę ją bardziej pomęczyć :-)

Kasiu...ale tam musi być u Ciebie cudownie...taka błoga cisza! w dodatku piękne góry, lasy, świeże powietrze...eh...

Każdy marzy by gdzieś pojechać (Majorka, Wyspy Kanaryjskie;)) - a ja sobie marze, by pojechac kiedyś chociaż na chwilke do Kasi :)  :)

Posted

Dziś na koncie Gracjelli pojawiły się pieniązki:

- 100 zł od Moniki F.

- 10 zł od Livka

- 10 zł od dorota1

BARDZO WAM DZIĘKUJE:)

Wczoraj na olx dostałam krótkie zapytanie o Gracje....ale niestety bez ciągu dalszego:( więc- cierpliwie czekamy dalej na DOM:)

Posted
8 godzin temu, uxmal napisał:

wyróżniłam Gracjellę na Wrocku i Częstochowie.

Powodzenia maleńka

o jejku:) ale niespodzianka! baaardzo baaardzo Ci dziękuje!

Posted

Witajcie wierne kibicki Gracjelli :)

Wpłynęła dziś deklaracja dla suni od Uxmal i ode mnie:) DZIEKUJE:)

Telefon na razie milczy, ale...nie tracimy nadziei :)

Posted

Wczoraj Kasia dużo mi opowiadała o suni- z obserwacji- Gracja boi sie schodów i w ogóle po nich nie wchodzi, boi się tez lampy od aparatu.

A z ciekawostek.

Gracjella miała schudnąć a tymczasem brzuszek jej rośnie. Spryciula nauczyła się sama otwierać pojemnik na karmę i zdazyło jej się podjeść do oporu. Potem Kasia wniosła pojemnik na piętro gdzie Gracja nie zajrzy bo przecież boi się schodów:)

Ale wczoraj- pewnie z rozpaczy po wyjeździe Lalki- ściągnęła sobie pojemnik z czymś lepszym, ze smaczkami, sama otworzyło wieczko i wsunęła do ostatniego okruszka:) gdy Kasia wróciła Gracja była juz jak balonik. Jeszcze wodą dopiła i poszła spać:)

Dziś o dziwo nic nie chciała jeść :)... ale sensacji żołądkowych nie było.

Ale agentka- bystra jest i inteligentna naprawde no i ...dla jedzenia zrobi wszystko:)

:)

• Like 2
Posted

Zaglądam do naszej agentki Gracjanny. happy.gif 

To pewnie jej głodna przeszłość. No i tak, jak napisałaś, Kiyoshi,... Gracjanka na pewno tęskni za Lalką. Może na czas przed pójściem do własnego Domku, znajdzie u Kasi nową psią Przyjaciółkę. happy.gif

• Upvote 1
Posted
Dnia 11.03.2018 o 19:09, kiyoshi napisał:

Kasiu...ale tam musi być u Ciebie cudownie...taka błoga cisza! w dodatku piękne góry, lasy, świeże powietrze...eh...

Każdy marzy by gdzieś pojechać (Majorka, Wyspy Kanaryjskie;)) - a ja sobie marze, by pojechac kiedyś chociaż na chwilke do Kasi :)  :)

Iza zapraszam :-) wakacje tuż, tuż :-)

Gracja niestety nadal słabo współpracuje :-/ zachowuję się bardzo swobodnie dopóki nie zobaczy aparatu :-/ 

IMG_1054.JPG

IMG_1061.JPG

IMG_1139.JPG

IMG_1140.JPG

IMG_1146.JPG

IMG_1168.JPG

IMG_1173.JPG

IMG_1176.JPG

IMG_1190.JPG

• Like 1