Elisabeta Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Dobre wieści i piękne fotki. Gacjanka na pewno się jeszcze wyciszy. Tak niedawno opuściła Radysy... Dobrej soboty dla Wsztstkich. Quote
Tyśka) Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Biedna Gracjanka, na podłodze musi leżeć :D hihi. Przeurocze zdjęcie. Quote
Elisabeta Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Cudna fotka. Tylko mi Gracjanki trochę żal. Tak się sunie pokochały, a co będzie, jak Laleczka pójdzie do swojego Domku?... Bo przecież się wybiera lada dzień. Może Grasia znajdzie u Kasi jakąś inną bratnią psią duszę... Quote
kiyoshi Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 13 godzin temu, Elisabeta napisał: Cudna fotka. Tylko mi Gracjanki trochę żal. Tak się sunie pokochały, a co będzie, jak Laleczka pójdzie do swojego Domku?... Bo przecież się wybiera lada dzień. Może Grasia znajdzie u Kasi jakąś inną bratnią psią duszę... Myślę, że Gracja zaprzyjaźni się w hoteliku z kimś nowym..Będzie jej pewnie smutno, ale nie zostanie całkiem sama:) Tutaj nowe ogłoszenie Gracji jeszcze na Wrocław (to 4ty olx) https://www.olx.pl/oferta/idealna-sunia-gracja-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDsI4Uj.html Quote
kiyoshi Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Dnia 9.03.2018 o 20:23, kasiainat napisał: Gracja jest bardzo czujną sunią i reaguje donośnym szczekaniem na każdy ruch na zewnątrz. Możliwe, że dlatego tak reaguje bo u nas niewiele się dzieje :-) Jak raz dziennie podjedzie poczta i przejedzie leśniczy do lasu i z powrotem to już jest bardzo intensywny dzień :-) Często tak było, że u nas psiaki tak reagowały a poszły do adopcji do bloku i jest wszystko ok. Myślę, że z Gracją też tak będzie:-) No ze zdjęciami faktycznie jest ciężko. Gracja a początku bała się aparatu, teraz jest lepiej ale muszę ją bardziej pomęczyć :-) Kasiu...ale tam musi być u Ciebie cudownie...taka błoga cisza! w dodatku piękne góry, lasy, świeże powietrze...eh... Każdy marzy by gdzieś pojechać (Majorka, Wyspy Kanaryjskie;)) - a ja sobie marze, by pojechac kiedyś chociaż na chwilke do Kasi :) :) Quote
kiyoshi Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Dziś na koncie Gracjelli pojawiły się pieniązki: - 100 zł od Moniki F. - 10 zł od Livka - 10 zł od dorota1 BARDZO WAM DZIĘKUJE:) Wczoraj na olx dostałam krótkie zapytanie o Gracje....ale niestety bez ciągu dalszego:( więc- cierpliwie czekamy dalej na DOM:) Quote
Elisabeta Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ważne, że ktoś już zapytał o Gracjankę. Czekamy cierpliwie z kciukami. Quote
kiyoshi Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Zrobiłam jeszcze olx na Częstochowe https://www.olx.pl/oferta/cudna-wieksza-lagodna-sunia-gracja-adopcja-CID103-IDsLriF.html więc ma już: Bielsko-Biała, Kraków, Katowice, Częstochowa i Wrocław. Jeszcze mogę dorobić jutro na Opole....no i trzeba powyrózniać. Są tez ogłoszenia na morusku na te 5 miast i tam dorabiam co kilka dni http://www.morusek.pl/ogloszenie/381435/GRACJA-wieksza-elegancka-sunia-idealna-szuka-DOMU/#.Wqgijn8iHIU http://www.morusek.pl/ogloszenie/381433/Piekna-GRACJA-sunia-idealna-z-pokora-i-ufnoscia-wypatruje-DOMU/#.WqgikX8iHIU http://www.morusek.pl/ogloszenie/381144/GRACJA-wieksza-elegancka-sunia-idealna-szuka-DOMU/#.WqgilH8iHIU http://www.morusek.pl/ogloszenie/381143/Piekna-GRACJA-sunia-idealna-z-pokora-i-ufnoscia-wypatruje-DOMU/#.WqgimX8iHIU http://www.morusek.pl/ogloszenie/380685/GRACJA-wieksza-elegancka-sunia-idealna-szuka-DOMU/#.Wqgim38iHIU telefon na razie milczy w jej sprawie:( Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Czasem psiak musi sobie poczekać... Gracjanka to nie malutka sunia... ale też śliczna i o wyśmienitym charakterze :) Znajdzie swojego Ludzia. 1 Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Gracjanka poczeka... Nie ma swojego Domku, ale jest teraz w Raju. Dobrego dnia i kciuki. Quote
kiyoshi Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 u Gracjelli bez zmian. Szcęsliwa u Kasi, a telefon milczy..... Quote
uxmal Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 wyróżniłam Gracjellę na Wrocku i Częstochowie. Powodzenia maleńka 1 Quote
Elisabeta Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Może teraz... Powodzenia, kochana Gracjanko. Dobrej soboty. Quote
kiyoshi Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 8 godzin temu, uxmal napisał: wyróżniłam Gracjellę na Wrocku i Częstochowie. Powodzenia maleńka o jejku:) ale niespodzianka! baaardzo baaardzo Ci dziękuje! Quote
agat21 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Zaglądam do ślicznej sunieczki. Dobrej soboty! Quote
Elisabeta Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Trudniej się poruszać po Dogo, ale Gracjankę zawsze znajdę. Dobrego poniedziałku dla Wszystkich. Quote
kiyoshi Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Witajcie wierne kibicki Gracjelli :) Wpłynęła dziś deklaracja dla suni od Uxmal i ode mnie:) DZIEKUJE:) Telefon na razie milczy, ale...nie tracimy nadziei :) Quote
kiyoshi Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 Natusia jutro jedzie do domu, więc oba jej wyróznione olxy podmieniłam na Gracje (na Warszawe i Kraków:))) Quote
Elisabeta Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Właśnie przeczytałam u Natusi... Trzymam kciuki za naszą Gracjankę. Quote
kiyoshi Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 Wczoraj Kasia dużo mi opowiadała o suni- z obserwacji- Gracja boi sie schodów i w ogóle po nich nie wchodzi, boi się tez lampy od aparatu. A z ciekawostek. Gracjella miała schudnąć a tymczasem brzuszek jej rośnie. Spryciula nauczyła się sama otwierać pojemnik na karmę i zdazyło jej się podjeść do oporu. Potem Kasia wniosła pojemnik na piętro gdzie Gracja nie zajrzy bo przecież boi się schodów:) Ale wczoraj- pewnie z rozpaczy po wyjeździe Lalki- ściągnęła sobie pojemnik z czymś lepszym, ze smaczkami, sama otworzyło wieczko i wsunęła do ostatniego okruszka:) gdy Kasia wróciła Gracja była juz jak balonik. Jeszcze wodą dopiła i poszła spać:) Dziś o dziwo nic nie chciała jeść :)... ale sensacji żołądkowych nie było. Ale agentka- bystra jest i inteligentna naprawde no i ...dla jedzenia zrobi wszystko:) :) 2 Quote
Elisabeta Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Zaglądam do naszej agentki Gracjanny. To pewnie jej głodna przeszłość. No i tak, jak napisałaś, Kiyoshi,... Gracjanka na pewno tęskni za Lalką. Może na czas przed pójściem do własnego Domku, znajdzie u Kasi nową psią Przyjaciółkę. 1 Quote
kasiainat Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Dnia 11.03.2018 o 19:09, kiyoshi napisał: Kasiu...ale tam musi być u Ciebie cudownie...taka błoga cisza! w dodatku piękne góry, lasy, świeże powietrze...eh... Każdy marzy by gdzieś pojechać (Majorka, Wyspy Kanaryjskie;)) - a ja sobie marze, by pojechac kiedyś chociaż na chwilke do Kasi :) :) Iza zapraszam :-) wakacje tuż, tuż :-) Gracja niestety nadal słabo współpracuje :-/ zachowuję się bardzo swobodnie dopóki nie zobaczy aparatu :-/ 1 Quote
Recommended Posts