dorcia2 Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 cieszę się , że Gracjanka juz w swoim ukochanym domku , bądź szczęśliwa sunieczko 1 Quote
Tyśka) Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Jaki ładny kolega (brat?) :) Powodzenia Greto! Ślicznotki dwa :) Quote
zachary Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Synuś śliczny jak... synek Grety...w tym samym typie. Super! Ciesz się Greto z nowego życia! Quote
uxmal Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 i pojechała do nowego domku kolejna Radysianka :)) Quote
agat21 Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Serce się raduje! Powtórzę - pewnie już do znudzenia - dla takich chwil warto być na dogomanii i wspólnie działać :) 1 Quote
Nesiowata Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 6 godzin temu, zachary napisał: Synuś śliczny jak... synek Grety...w tym samym typie. Super! Ciesz się Greto z nowego życia! Faktycznie - wygląda jak synek. Oby słuchał "mamuśki". 1 Quote
kiyoshi Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 Dziś z samego rana zadzwonił Pan Gracjanny....i omal mi serce nie stanęło, co tez się stało. A no- reklamacja jest! Gracjanna za gruba :D do odchudzenia! tylko kłopot, bo panna za bardzo z domu nie chce sie ruszać:) Z Synusiem i reszta zwierzyńca od początku kontakty takie, jakby się znały całe zycie. Poza tym wszystko w porządku. Pan będzie zmieniał image Gracjelli, bo stwierdził, że na lato nie może mieć tyle futra:) czekamy więc na zdjęcie w nowym wydaniu:) 2 2 Quote
Tyśka) Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 No proszę, czyżby domek na miarę szyty? :) kiyoshi, miałaś rację! Moja klonica Gracjanki dzisiaj wybyła do DSu :) Quote
kiyoshi Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: No proszę, czyżby domek na miarę szyty? :)kiyoshi, miałaś rację! Moja klonica Gracjanki dzisiaj wybyła do DSu :) suuuper! no widzisz- grunt to się nie poddawać, a domek na pewno się znajdzie:) Gdzie zamieszkała? Quote
Tyśka) Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Gdzie zamieszkała? W sumie to niesamowite... 40km od DT :) Quote
kiyoshi Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: W sumie to niesamowite... 40km od DT :) to rewelacja:) będziecie ją mieć na oku, a w przypadku szczeniaków to bardzo ważne.. Quote
kiyoshi Posted April 20, 2018 Author Posted April 20, 2018 Na koncie Gracji pojawiło się 20 zl od uxmal:) Dziękuje. KOchani, jednocześnie pytanie do Was...czy ktoś chciałby kontynuować deklracje? żebyśmy mogli pomóc kolejnemu pieskowi z Radys... Upatrzyłam taką malizne.......czy ktoś się zgodzi? ? prosze..... https://web.facebook.com/pg/psyzradys/photos/?tab=album&album_id=836901926497024 1 Quote
dorota1 Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Ja chętnie będę kontynuować deklaracje dla tej biduli. Quote
kiyoshi Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 Dziękuje:) załaoże dla Miki oddzielny wątek i będziemy działać:) a do Gracji zadzwonie w poniedziałek, jestem ciekawa jak sobie radzi i co wet (chyba Pani Sumińska;)) o niej powiedział...:) Quote
Onaa Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Super że Gracja ma się tak dobrze w swoim nowym domku, i "synka" ma fajnego i bardzo podobnego do siebie :D. A ta wypatrzona psinka przez Ciebie kiyoshi w Radysach to taka bida a jak prosi za człowiekiem :(. Quote
uxmal Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Dziękuje:) załaoże dla Miki oddzielny wątek i będziemy działać:) a do Gracji zadzwonie w poniedziałek, jestem ciekawa jak sobie radzi i co wet (chyba Pani Sumińska;)) o niej powiedział...:) Oczywiście zostaje z deklaracją.. niech malutka wychodzi ze schronu. Mam tylko maluteńką prośbę- tak delikatnie chciałabym zasugerować, że..... Mike już mamy na dogo, są Punie i Pusie i kurka wodna wszystkie imiona mi się mylą i wątki.:( Chyba przemęczona jestem. Ale do rzeczy... czy malutka może się inaczej nazywać Niż Mika? please please please. Quote
zachary Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Uxmal, popieram! Hihihi.. wchodzę a to nie ten Dzekus....W schronisku chyba nie miała szans przywyknąć do imienia Miki?... Quote
kiyoshi Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 2 godziny temu, uxmal napisał: Oczywiście zostaje z deklaracją.. niech malutka wychodzi ze schronu. Mam tylko maluteńką prośbę- tak delikatnie chciałabym zasugerować, że..... Mike już mamy na dogo, są Punie i Pusie i kurka wodna wszystkie imiona mi się mylą i wątki.:( Chyba przemęczona jestem. Ale do rzeczy... czy malutka może się inaczej nazywać Niż Mika? please please please. tak, przyznam, że po tych rekonstrukcjach na dogo i ja mam kłopot Trudno znaleść wątki a te identycznie imiona nie pomagają:( To jakie imie proponujecie? w sumie...nie wiem jeszcze czy tą mała dostaniemy, dopiero w poniedziałek ustale w Radysach czy ktoś jej przede mną nie zarezerwował. Domy tymczasowe raczej nie, bo już między soba wiemy, że jak się podpisujemy pod albumami na fb to ta osoba jest chętna pomóc psu, ale może ktoś na dom stały się zdecydował. Zobaczymy Quote
uxmal Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 4 godziny temu, kiyoshi napisał: tak, przyznam, że po tych rekonstrukcjach na dogo i ja mam kłopot Trudno znaleść wątki a te identycznie imiona nie pomagają:( To jakie imie proponujecie? W nadawaniu imion nie jestem dobra.. może Finka, Gratka, Hebe, Uri ? Quote
kiyoshi Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 1 godzinę temu, uxmal napisał: W nadawaniu imion nie jestem dobra.. może Finka, Gratka, Hebe, Uri ? wow...wszystkie piękne :) <3 Quote
Nesiowata Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 A może ktoś zrobi bazarek imienny - pieniądze przecież potrzebne. Quote
Poker Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 A może Frytka? Gratka też mi się podoba. Na dogo faktycznie namnożyły się psy o takich samych imionach . 2 Pysie, 2 Tofiki, 2 Gracje, ileś Misiów. Quote
Recommended Posts