b-b Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Trzymaj się maleńki! ...i do mocno! :) Quote
Kejciu Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 I kolejny piękny poranek w wykonaniu Tobiego :) czyż nie jest uroczy ???? I pomyśleć że umierał samotnie w rowie.... 2 Quote
moyogi Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Plecki nie swędzą, za to uszka - i owszem. Samanta zauważyła w czwartek, że krasnal trochę sie po nich nadmiernie czochra, więc w piątek poszła do weta. W uszkach, które chyba nigdy nie były czyszczone, było nie za ładnie - błotko i grzybek :/ Wet wyczyścił uchole i dał lek do zakraplania. Za wizytę zapłaciliśmy 75 zł (sam lek to koszt 50 zł). Krótka relacja z wizyty jest na fb profilu DT Tobiego: 1 Quote
moyogi Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Po powrocie od wetaTobi wytarzał się radośnie w swoim kocyku - wiadomo, u weta to zawsze dziwne, lekowe zapachy. Kto by chciał tak pachnieć ;) Nie umiem publikować tu filmików, więc Kasia pewnie wrzuci wieczorkiem :) Quote
Kejciu Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 14 godzin temu, moyogi napisał: Po powrocie od wetaTobi wytarzał się radośnie w swoim kocyku - wiadomo, u weta to zawsze dziwne, lekowe zapachy. Kto by chciał tak pachnieć ;) Nie umiem publikować tu filmików, więc Kasia pewnie wrzuci wieczorkiem :) 1 Quote
uxmal Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 On rozkłada człeka na łopatki całym sobą i dobrze o tym wie. Patrzy kątem oka :)))) czy na niego ktoś patrzy :))) Jest niesamowity. Ciekawa jestem jaki będzie kiedy już nóżka się zagoi. Jak ktoś go mógł wyrzucić /zostawić? Nie pojmuje tego. 2 Quote
Kejciu Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 Kochani Tobi dostał dzisiaj od mojej koleżanki ze szkoły 100zł - Madziu dziękujemy Ci kochana :* Dzisiaj też zostały zamówiony dla Tobiego advantix na kleszcze oraz krople Koszt advantixa i kropli z wysyłką to 97zł - w tym tygodniu chłopak będzie miał 3 sesje rehabilitacji ( koszt 3*40zł = 120zł ) Quote
moyogi Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Kasa idzie, a jeszcze czeka nas remont zęboli :/ Ale postępy tego krasnala są ogromne i warte każdych pieniędzy :) 1 Quote
moyogi Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 W ramach nabywania nowych doświadczeń Tobiś był dzisiaj w gościach u pewnej starszej Pani, która ugościła misia pysznym jedzonkiem. Po minie wnoszę, że mu smakowało :) Po za tym dziś znowu byliśmy na lasero i magnetoterapii - Tobiś sam wszedł do gabinetu i od razu udał się na materacyk, gdzie dają parówki i przy okazji coś tam sobie robią przy łapce ;) Jak sobie przypomnę tego wypłoszka, który na pierwszych wizytach musiał być wnoszony do gabinetu i postawiony na podłodze od razu krył się pod krzesłem, to pękam z dumy. Ten piesek robi tak ogromne postępy, że to aż niewiarygodne. Po rehabilitacji zwykle spacerujemy trochę po osiedlu i dziś znowu był mały przełom - Tobiś po raz pierwszy miał ochote pospacerować, zamiast od razu po szybkim siku wracać do domu. Obeszliśmy wszystkie kąty, obwąchaliśmy wszystkie psie listy, trochę się pogapiliśmy na różne cienie i tak nam miło zeszło 20 minut. Jak tylko zakroplimy malucha przeciwkleszczowo i będzie cieplej, zaczniemy zabierać go w różne miejsca, bo chyba powolutku czas zacząć poznawać świat poza osiedlem ;) 2 Quote
uxmal Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 A czy będzie bazarek ciasteczkowy? Kończą mi się ciasteczka :) fajnie podaje się tabletki z nimi.Feluś łyka jak pelikan tablety :) 2 Quote
pitusia Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 55 minut temu, uxmal napisał: A czy będzie bazarek ciasteczkowy? Kończą mi się ciasteczka :) fajnie podaje się tabletki z nimi.Feluś łyka jak pelikan tablety :) Z tego co widziałam to już jest. Quote
uxmal Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 3 minuty temu, pitusia napisał: Z tego co widziałam to już jest. Rzeczywiście:) Nie wiem dlaczego ale myślałam że jest zamknięty.:) Quote
Kejciu Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Tobiś jest mega mądrym pieskiem :-) napewno będzie doskonałym kompanem dla kogoś kto otworzy dla niego swoje serce :) Quote
moyogi Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Kolejny seans magneto i laseroterapii za nami. Tobis jak zwykle byl wzorowym pacjentem :) 2 Quote
Kejciu Posted March 15, 2018 Author Posted March 15, 2018 Ciocia Kasia już nie może się doczekać weekendu i naszego wspólnego spacerku :) Ciasteczka w kształcie serduszek będą się dzisiaj piekły dla naszego bohatera :) Quote
malagos Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 33 minuty temu, konfirm31 napisał: Mizianko dla Tobisia ode mnie :) i ode mnie, i dla Cioci Kasi za te pychotkowe ciasteczka :) Quote
Recommended Posts