Jump to content
Dogomania

Nela zamieszkała w Przyborowie koło Nowej Soli ! Staruszka Nela - damy radę jej pomóc ? Juz bezpieczna w hoteliku u kikou

Recommended Posts

Posted

Na koncie suni pojawiły się nowe wpłaty

.    .    . .30,00 zł  -  iwstar58  XI, XII.2017   I.2018   -  2.12.

. .    .    . .20,00 zł  -  iwstar58  na pokrycie kosztów transportu   -  2.12.

. .    .    . .50,00 zł  -  koja   -  4.12.

. .    .    . .10,00 zł  -  elficzkowa  -  4.12.

Aktualnie na koncie suni jest okrągła kwota 1.000,00 zł.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a25617a3bdfa_kwiatki6.gif.01e2214666d04abed97e55be4cf24c4d.gif

Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

Dojazd do Wrocławia 150 zł.

MALWA podam Ci na pw konto Pani , która ją wiozła.

6 minut temu, MALWA napisał:

Ok. Dziekuje

Kochane myślę, że nie ma sensu, żeby dane krążyły. Kasa suni  jest u mnie więc prześlij Basiu te dane bezpośrednio do mnie.

Ustalmy może, że MALWA będzie zlecać mi komu i ile mam wypłacić, bo to Ona jest osobą decyzyjną w sprawie suni, natomiast dane do przelewu kierujcie bezpośrednio do mnie. Myślę, że tak będzie najprościej i najszybciej :)

Posted
4 godziny temu, Basia1244 napisał:

Cześć! Kosztu dojazdu z Wrocławia do kikou nie ma - i tak jechałam, więc to było "przy okazji" Natomiast na bank przyda się wsparcie dla suni u kikou i na tym się skupcie :)

Dziekuje za tak wspanialy gest i za zawiezienie suczki do kikou.

Zaraz pisze pw.

Posted
13 minut temu, elik napisał:

Na koncie suni pojawiły się nowe wpłaty

.    .    . .30,00 zł  -  iwstar58  XI, XII.2017   I.2018   -  2.12.

. .    .    . .20,00 zł  -  iwstar58  na pokrycie kosztów transportu   -  2.12.

. .    .    . .50,00 zł  -  koja   -  4.12.

. .    .    . .10,00 zł  -  elficzkowa  -  4.12.

Aktualnie na koncie suni jest okrągła kwota 1.000,00 zł.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a25617a3bdfa_kwiatki6.gif.01e2214666d04abed97e55be4cf24c4d.gif

Super!

Calkiem spora kwota jest na koncie suczki !

Posted
10 minut temu, elik napisał:

Kochane myślę, że nie ma sensu, żeby dane krążyły. Kasa suni  jest u mnie więc prześlij Basiu te dane bezpośrednio do mnie.

Ustalmy może, że MALWA będzie zlecać mi komu i ile mam wypłacić, bo to Ona jest osobą decyzyjną w sprawie suni, natomiast dane do przelewu kierujcie bezpośrednio do mnie. Myślę, że tak będzie najprościej i najszybciej :)

Popieram, bedzie po prostu szybciej. 

Posted

Kochane - 1000 to sporo, ale pamiętajcie, że ten psiak będzie miał zabieg, będzie musiał być leczony, karmiony, szczepiony... a sunia nie wygląda na straszną staruszkę, więc długo pożyje i warto mieć rezerwę finansową na jej utrzymanie i leczenie.

• Upvote 2
Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Dobrze Elu:)

Posted
5 godzin temu, wiolhelm170 napisał:

A moja wplata nie doszła? 

Przepraszam Cię najmocniej, nie zauważyłam Twojego postu   5a25d10474f87_gifniewinny.gif.6ab6f48ebb7f74e75a1dad7029b9c61b.gif

Twoja wpłata oczywiście jest na koncie sunieczki i zawiadamiałam o tym  kilka stron wcześniej - na str. 10.

Na pierwszej stronie wątku jest post rozliczeniowy

i mam prośbę do wpłacających, sprawdzajcie tam swoje wpłaty i bardzo proszę o informację gdy jakiejś brakuje. Będę niezmiernie wdzięczna. Z tym, że bardzo proszę dajcie mi i bankowi nieco czasu powiedzmy 4-5 dni od zrobienia przelewu.

Posted

Odwiedzam z rana naszą sunię i chcę przypomnieć, ze jeszcze przez dwa dni można ofiarować jej świąteczną cegiełkę. Może ktoś chciałby wspomóc sunię?

Link w moim podpisie.

Posted

Zaglądam do naszej suni i cieszę się ogromnie, ze jest już bezpieczna u Kikou.

Wybacz Malwa...gdyby ktoś mógł pomóc w jakiś sposób psiej rodzinie, to zapraszam na wątek:

Posted
7 godzin temu, Havanka napisał:

Odwiedzam z rana naszą sunię i chcę przypomnieć, ze jeszcze przez dwa dni można ofiarować jej świąteczną cegiełkę. Może ktoś chciałby wspomóc sunię?

Link w moim podpisie.

Przypominamy bazarek dla naszej suczki !

Posted

Tak jak Magda wspomniała sunieczka Nela(?) to wspaniala psinka, bystra cicha i czysta, taka dojrzała supertowarzyszka dla spokojnej dojrzałej osoby. Sunia nie lubi głośnych dźwięków ani chaosu, dobrze widzi i słyszy. Jest mądrutka, w pierwszy dzień siedziała grzecznie w kąciku i obserwowała gdzie to ona się znalazła. Jakieś 2 godzinki zajeło jej rozpracowanie klapki dla psów na podwórko, zaczeła z niej chętnie korzystać. Najpierw trochę biegałam za nią po podwórku bo balam się czy przypadkiem nie lubi się wspinac albo podkopywać ale nic z tych rzeczy. Niunia odrazu pojęła ze dworek jest zimny i mokry i szybciutko sama zaczęła wracać do domu. 

Straszna z niej łakomczuszka, dziewczynka ma sporą nadwagę i koooocha jedzonko. Jej miseczka jest pierwsza pusta i zawsze jest chętna na dokładkę. Ale jest bardzo łagodna nawet jak jej demencyjny staruszek wsadzil łepek do miski nie była zła tylko z boczku jadła  dalej.

Tak jak pisałyście niunia nie jest bardzo sędziwa, jest raczej gdzieś na półmetku niż u kresu drogi. 

Słodziutka, zawsze chętna na całuska i głaskanie, narazie dość nieśmiało merda ogonkiem ale juz merda. :-)

• Upvote 4
Posted

Jakie wspaniałe wieści  5a26bf5f3995a_gifpodskokizradoci.gif.595a5f330efb65a7a3b6be710a4385c7.gif Z tego można sądzić, że sunia od już nadawałaby się do adopcji, gdyby nie guzy. Kiedy ewentualnie mógłby zobaczyć ją wet i postawić diagnozę ?

Posted
Dnia 4.12.2017 o 11:12, Basia1244 napisał:

Cześć! Kosztu dojazdu z Wrocławia do kikou nie ma - i tak jechałam, więc to było "przy okazji" Natomiast na bank przyda się wsparcie dla suni u kikou i na tym się skupcie :)

Dziękujmykwiatek.gif  no to się skupiamy ;)  ta dziewczyna ma coś w sobie!... jest...jakaś...wyjątkowaokok.gif

Z ciekawością zagladałam ,czekalam kiedy Kikou napisze pierwsze wrażenia z domu, jakie będą? czasem się zdarza ,ze mogą być inne/ różnie się po prostu zachowują w różnych domkach/  jednak ... ona jest naprawdę ...wyjątkowaok.gif

• Upvote 1
Posted

Do weta wstepnie czwartek jesteśmy umówione, zrobimy morfologie, biochemie, obejrzymy cyculki itd

A dziewuszka jeszcze tak słabo pozuje, narazie kącik przy drzwiach zamieniła na posłanko w kuchni ale juz parę razy zaglądała do pokoju. Myślę że w domu gdzie bylaby sama z miłym człowiekiem już dawno by się całkiem otworzyła, niestety u nas jest cala gromadka psiaków i ciągły gwar i chaos i to ją troszkę onieśmiela. Muszę przyznać ze zanim dzisiaj zajrzalam na dogo na bazarek wołalam do niej Hela wzmacniając to za każdym razem smakołykami i natychmiast załapała. 

20171205_200849-1.jpg

• Upvote 1