Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogduniu ,w poście rozliczeniowym pisz proszę kochana zawsze  : wpłaty-wydatki= Stan nadzień taki i taki.....

Każdy jak wejdzie na ten post to od razu widzi ile jest na + czy na - u psiaka,a wpisanie daty świadczy o aktualizacji :)

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Bogduniu ,w poście rozliczeniowym pisz proszę kochana zawsze  : wpłaty-wydatki= Stan nadzień taki i taki.....

Każdy jak wejdzie na ten post to od razu widzi ile jest na + czy na - u psiaka,a wpisanie daty świadczy o aktualizacji :)

Dziękuję Boguniu....jeszcze się w tym nie za bardzo łapię :(

Posted
5 godzin temu, Bogusik napisał:

4 godziny temu, b-b napisał:

Dziękuję Boguniu....jeszcze się w tym nie za bardzo łapię :(

Kochane Dziewczynki nie ma potrzeby, ani sensu prowadzić dwóch postów rozliczeniowych.

Boguniu prosiłaś mnie, żebym była skarbnikiem Teosia więc prowadzę jego finanse.

Posted
14 minut temu, elik napisał:

Kochane Dziewczynki nie ma potrzeby, ani sensu prowadzić dwóch postów rozliczeniowych.

Boguniu prosiłaś mnie, żebym była skarbnikiem Teosia więc prowadzę jego finanse.

Elu masz rację! :) To może niech Bogdunia wpisze pogrubionym,że rozliczenie Ty prowadzisz i jest ono kilka postów niżej.Widzisz,ja już też zapomniałam o tym i tylko spojrzałam na

rozliczeniowy Bogduni,z którego nie wiele wynika i stąd ta moja prośba o napisaniu aktualnego stanu pieniążków u Teosia.Szkoda,że teraz nie ma adminów,którzy mogliby dodać dodatkowy post do rozliczenia.....

Posted
Przed chwilą, Bogusik napisał:

Elu masz rację! :) To może niech Bogdunia wpisze pogrubionym,że rozliczenie Ty prowadzisz i jest ono kilka postów niżej.Widzisz,ja już też zapomniałam o tym i tylko spojrzałam na

rozliczeniowy Bogduni,z którego nie wiele wynika i stąd ta moja prośba o napisaniu aktualnego stanu pieniążków u Teosia.Szkoda,że teraz nie ma adminów,którzy mogliby dodać dodatkowy post do rozliczenia.....

No właśnie kiedyś admin nie tylko banował, ale także pomagał dodać post, przenieść wątek itp. Teraz nikt, nic :(  A szkoda czasu, którego żadna z nas nie ma za dużo :)

Bogdunia może w pierwszym poście dać link do postu rozliczeniowego i będzie ok :)

Posted

22 minuty temu, elik napisał:

Elu przepraszam .

Nie sprawdzałam już po założeniu wątku kolejnych postów i mi Twoje rozliczenie umknęło :)

Piękne rozliczenie :)

Musimy jeszcze zapłacić Hani za hotelik  i część transportu.

Zwrócić Anulce za transport,

No i przyjdzie jeszcze faktura za spa i weta.

Posted
42 minuty temu, Bogusik napisał:

Już zrobiłam Boguniu :)

Mam nadzieję że teraz już wszystko jest dobrze widoczne?

Piście jeśli coś mam jeszcze poprawić :)

Posted
14 minut temu, b-b napisał:

Już zrobiłam Boguniu :)

Mam nadzieję że teraz już wszystko jest dobrze widoczne?

Piszcze jeśli coś mam jeszcze poprawić :)

Teraz jest super! :)

15 minut temu, b-b napisał:

Musimy jeszcze zapłacić Hani za hotelik  i część transportu.

Zwrócić Anulce za transport,

No i przyjdzie jeszcze faktura za spa i weta.

Wydatków sporo,wiec ujęłam Teosia w świątecznym bazarku,który właśnie tworzę....Damy radę! :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/340583-proszę-nie-pisaćtworzy-się/

Posted
47 minut temu, MALWA napisał:

Zaglądam do Teosia.

Nie gniewajcie się na mnie, ale taki kudłaty to jednak był ładniejszy.....

Ależ kto by śmiał się gniewać? :)

Kłaczki odrosną i będzie z niego śliczny kudłaczek :D

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

A mi to się taki schludniejszy bardziej podoba :)

A niech się Wam podoba jaki chce :)

Najważniejsze, że jesteście u chłopaka :D

Posted

Sama mam psy w typie ras długowłosych,najbardziej lubię jednak jak czuję ich ciepłe ciałko,po cięciu ;)

Piękny chłopak  :) wróżę mu szybką adopcję :)

• Upvote 2
Posted
7 godzin temu, b-b napisał:

A niech się Wam podoba jaki chce :)

Najważniejsze, że jesteście u chłopaka :D

Dokładnie tak. Nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba :) Acha i jeszcze - z gustami się nie dyskutuje :)

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Bgra napisał:

Sama mam psy w typie ras długowłosych,najbardziej lubię jednak jak czuję ich ciepłe ciałko,po cięciu ;)

Piękny chłopak  :) wróżę mu szybką adopcję :)

Też lubię kiedy po zarośnięciu moja robi się golaskiem :)

Oby "wróżby" się spełniły :)

2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Dzień dobry, miłego dnia :)

Witamy. dziękujemy i wzajemnie! :D

2 godziny temu, elik napisał:

Dokładnie tak. Nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba :) Acha i jeszcze - z gustami się nie dyskutuje :)

Święte słowa :)

5 minut temu, Tyś(ka) napisał:

I ja zaglądam :) E tam, upodobania to rzecz ludzka, ważne że teraz Teoś nie męczy się ze zniszczoną sierścią :)

I może też przez nią tak dziwnie chodził? 

Oby :)

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Czytam sobie po cichutku wszystkie wieści o Teosiu. Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do zdrówka i pozbycia się "bogatego życia wewnętrznego".

Bogduniu, jak już Teoś będzie gotowy do adopcji to mogę zrobić mu ogłoszenie na OLX. k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Jesteście WSPANIAŁYMI Dziewczynami. Jak dobrze,że tyle osób jest jeszcze na dogo!

Bardzo,bardzo Ci dziękuję! :D :*

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Teo w obu wersjach jest śliczny.  Do ogłoszeń dałabym zdjęcia w obu wydaniach.

Koniecznie :)

Posted
18 minut temu, Figunia napisał:

Niedzielnie odwiedzam Teosia z glaskami :)

Witaj Aniu!:D

Co tam w świecie słychać? ;)