Bogusik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Bogduniu ,w poście rozliczeniowym pisz proszę kochana zawsze : wpłaty-wydatki= Stan nadzień taki i taki..... Każdy jak wejdzie na ten post to od razu widzi ile jest na + czy na - u psiaka,a wpisanie daty świadczy o aktualizacji :) Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Bogduniu ,w poście rozliczeniowym pisz proszę kochana zawsze : wpłaty-wydatki= Stan nadzień taki i taki..... Każdy jak wejdzie na ten post to od razu widzi ile jest na + czy na - u psiaka,a wpisanie daty świadczy o aktualizacji :) Dziękuję Boguniu....jeszcze się w tym nie za bardzo łapię :( Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 5 godzin temu, Bogusik napisał: Bogduniu ,w poście rozliczeniowym pisz proszę kochana zawsze : wpłaty-wydatki= Stan nadzień taki i taki..... Każdy jak wejdzie na ten post to od razu widzi ile jest na + czy na - u psiaka,a wpisanie daty świadczy o aktualizacji :) 4 godziny temu, b-b napisał: Dziękuję Boguniu....jeszcze się w tym nie za bardzo łapię :( Kochane Dziewczynki nie ma potrzeby, ani sensu prowadzić dwóch postów rozliczeniowych. Boguniu prosiłaś mnie, żebym była skarbnikiem Teosia więc prowadzę jego finanse. Quote
Bogusik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 14 minut temu, elik napisał: Kochane Dziewczynki nie ma potrzeby, ani sensu prowadzić dwóch postów rozliczeniowych. Boguniu prosiłaś mnie, żebym była skarbnikiem Teosia więc prowadzę jego finanse. Elu masz rację! :) To może niech Bogdunia wpisze pogrubionym,że rozliczenie Ty prowadzisz i jest ono kilka postów niżej.Widzisz,ja już też zapomniałam o tym i tylko spojrzałam na rozliczeniowy Bogduni,z którego nie wiele wynika i stąd ta moja prośba o napisaniu aktualnego stanu pieniążków u Teosia.Szkoda,że teraz nie ma adminów,którzy mogliby dodać dodatkowy post do rozliczenia..... Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Przed chwilą, Bogusik napisał: Elu masz rację! :) To może niech Bogdunia wpisze pogrubionym,że rozliczenie Ty prowadzisz i jest ono kilka postów niżej.Widzisz,ja już też zapomniałam o tym i tylko spojrzałam na rozliczeniowy Bogduni,z którego nie wiele wynika i stąd ta moja prośba o napisaniu aktualnego stanu pieniążków u Teosia.Szkoda,że teraz nie ma adminów,którzy mogliby dodać dodatkowy post do rozliczenia..... No właśnie kiedyś admin nie tylko banował, ale także pomagał dodać post, przenieść wątek itp. Teraz nikt, nic :( A szkoda czasu, którego żadna z nas nie ma za dużo :) Bogdunia może w pierwszym poście dać link do postu rozliczeniowego i będzie ok :) Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 22 minuty temu, elik napisał: Kochane Dziewczynki nie ma potrzeby, ani sensu prowadzić dwóch postów rozliczeniowych. Boguniu prosiłaś mnie, żebym była skarbnikiem Teosia więc prowadzę jego finanse. Elu przepraszam . Nie sprawdzałam już po założeniu wątku kolejnych postów i mi Twoje rozliczenie umknęło :) Piękne rozliczenie :) Musimy jeszcze zapłacić Hani za hotelik i część transportu. Zwrócić Anulce za transport, No i przyjdzie jeszcze faktura za spa i weta. Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 42 minuty temu, Bogusik napisał: Elu masz rację! :) To może niech Bogdunia wpisze pogrubionym,że rozliczenie Ty prowadzisz i jest ono kilka postów niżej.Widzisz,ja już też zapomniałam o tym i tylko spojrzałam na rozliczeniowy Bogduni,z którego nie wiele wynika i stąd ta moja prośba o napisaniu aktualnego stanu pieniążków u Teosia.Szkoda,że teraz nie ma adminów,którzy mogliby dodać dodatkowy post do rozliczenia..... Już zrobiłam Boguniu :) Mam nadzieję że teraz już wszystko jest dobrze widoczne? Piście jeśli coś mam jeszcze poprawić :) Quote
Bogusik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 14 minut temu, b-b napisał: Już zrobiłam Boguniu :) Mam nadzieję że teraz już wszystko jest dobrze widoczne? Piszcze jeśli coś mam jeszcze poprawić :) Teraz jest super! :) 15 minut temu, b-b napisał: Musimy jeszcze zapłacić Hani za hotelik i część transportu. Zwrócić Anulce za transport, No i przyjdzie jeszcze faktura za spa i weta. Wydatków sporo,wiec ujęłam Teosia w świątecznym bazarku,który właśnie tworzę....Damy radę! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/340583-proszę-nie-pisaćtworzy-się/ Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 11 minut temu, Bogusik napisał: Teraz jest super! :) Wydatków sporo,wiec ujęłam Teosia w świątecznym bazarku,który właśnie tworzę....Damy radę! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/340583-proszę-nie-pisaćtworzy-się/ Bardzo WAM !!! Quote
MALWA Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Zaglądam do Teosia. Nie gniewajcie się na mnie, ale taki kudłaty to jednak był ładniejszy..... Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 6 minut temu, MALWA napisał: taki kudłaty to jednak był ładniejszy..... Musiał zostać obcięty. Na szczęście sierść, nie skóra- odrośnie :) Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 47 minut temu, MALWA napisał: Zaglądam do Teosia. Nie gniewajcie się na mnie, ale taki kudłaty to jednak był ładniejszy..... Ależ kto by śmiał się gniewać? :) Kłaczki odrosną i będzie z niego śliczny kudłaczek :D Quote
elik Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 A mi to się taki schludniejszy bardziej podoba :) Quote
b-b Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 1 godzinę temu, elik napisał: A mi to się taki schludniejszy bardziej podoba :) A niech się Wam podoba jaki chce :) Najważniejsze, że jesteście u chłopaka :D Quote
Bgra Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Sama mam psy w typie ras długowłosych,najbardziej lubię jednak jak czuję ich ciepłe ciałko,po cięciu ;) Piękny chłopak :) wróżę mu szybką adopcję :) 2 Quote
elik Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 7 godzin temu, b-b napisał: A niech się Wam podoba jaki chce :) Najważniejsze, że jesteście u chłopaka :D Dokładnie tak. Nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba :) Acha i jeszcze - z gustami się nie dyskutuje :) 1 Quote
Tyśka) Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 I ja zaglądam :) E tam, upodobania to rzecz ludzka, ważne że teraz Teoś nie męczy się ze zniszczoną sierścią :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Czytam sobie po cichutku wszystkie wieści o Teosiu. Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do zdrówka i pozbycia się "bogatego życia wewnętrznego". Bogduniu, jak już Teoś będzie gotowy do adopcji to mogę zrobić mu ogłoszenie na OLX. 1 Quote
b-b Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 3 godziny temu, Bgra napisał: Sama mam psy w typie ras długowłosych,najbardziej lubię jednak jak czuję ich ciepłe ciałko,po cięciu ;) Piękny chłopak :) wróżę mu szybką adopcję :) Też lubię kiedy po zarośnięciu moja robi się golaskiem :) Oby "wróżby" się spełniły :) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dzień dobry, miłego dnia :) Witamy. dziękujemy i wzajemnie! :D 2 godziny temu, elik napisał: Dokładnie tak. Nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba :) Acha i jeszcze - z gustami się nie dyskutuje :) Święte słowa :) 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaglądam :) E tam, upodobania to rzecz ludzka, ważne że teraz Teoś nie męczy się ze zniszczoną sierścią :) I może też przez nią tak dziwnie chodził? Oby :) Quote
b-b Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Czytam sobie po cichutku wszystkie wieści o Teosiu. Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do zdrówka i pozbycia się "bogatego życia wewnętrznego". Bogduniu, jak już Teoś będzie gotowy do adopcji to mogę zrobić mu ogłoszenie na OLX. Jesteście WSPANIAŁYMI Dziewczynami. Jak dobrze,że tyle osób jest jeszcze na dogo! Bardzo,bardzo Ci dziękuję! :D :* Quote
Poker Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Teo w obu wersjach jest śliczny. Do ogłoszeń dałabym zdjęcia w obu wydaniach. Quote
b-b Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Teo w obu wersjach jest śliczny. Do ogłoszeń dałabym zdjęcia w obu wydaniach. Koniecznie :) Quote
Figunia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Niedzielnie odwiedzam Teosia z glaskami :) Quote
b-b Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 18 minut temu, Figunia napisał: Niedzielnie odwiedzam Teosia z glaskami :) Witaj Aniu!:D Co tam w świecie słychać? ;) Quote
Recommended Posts