Nesiowata Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Lalkowate Nesio-Miśki życzą wszystkim szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i spokoju w Nowym Roku. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codziennych zmagań i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej! Quote
Tola Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, magicznych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie A dla naszych podopiecznych cudownych domów! Quote
WiosnaA Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Pieknych Swiat Bozego Narodzenia, w spokoju, zdrowiu i radosci!!! 1 Quote
Nesiowata Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 No i z okazji świąt pokażę się znów. Nie wygląda to na Boże Narodzenie, ale jak święta to święta 2 Quote
Alaskan malamutte Posted December 26, 2017 Author Posted December 26, 2017 No i gdzie ten śnieg??? Quote
elik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Życzeń świątecznych nie zdążyłam złożyć przed wyjazdem, ale z noworocznymi udało mi się zdążyć :) Moc serdecznych życzeń noworocznych, zdrowia, szczęście pomyślności oraz spełnienia marzeń Quote
Nesiowata Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 3 godziny temu, elik napisał: Życzeń świątecznych nie zdążyłam złozżyć przed wyjazdem, ale z noworocznymi udało mi się zdążyć :) Moc serdecznych życzeń noworocznych, zdrowia, szczęście pomyślności oraz spełnienia marzeń Dziękujemy. I wzajemnie - zdrowia, spokoju i szczęścia w nadchodzącym 2018 rokuu Quote
elik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Dziękujemy. I wzajemnie - zdrowia, spokoju i szczęścia w nadchodzącym 2018 rokuu Bardzo dziękuję :) Quote
Nesiowata Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Lala (z resztą towarzystwa) życzy wszystkim ciociom i wujkom z dogo szczęśliwego Nowego Roku i prosi o kciuki na 4 stycznia. Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Trzymam kciuki za Lalę i przytulam. Wierzę, że wszystko będzie dobrze Lala dzielna dziewuszka. Dużo zdrowia dla Was!! 1 Quote
Nesiowata Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyncze wystrzały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła. Quote
Alaskan malamutte Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 Biedulka malutka...Dobrze, że miała się do kogo przytulić. Moje stado tez z nami, TZ uspokajał Maurycego, a ja Kazanka, wszystko do nas przyklejone... Myślałam o tych psiakach w schronisku..... 1 Quote
Usiata Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyńcze wystrazały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła. Biedactwo malutkie *) dlatego tak nie cierpię sylwestrów, bo człowieka wściekłość i jednocześnie bezsilność ogarnia na ludzką głupotę wystrzeliwania petard! i to seriami muszą bo przecież się uduszą, barbarzyńcy. U mnie jeszcze dzisiaj strzelają, głupole! Quote
Tola Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyńcze wystrazały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła. Biedne te psiaki w ten sylwestrowy czas, dla nich to straszna trauma; wyprzytulaj Lalunię. Widzę, ze moja Florka tez boi się wystrzałów, ale nie tak bardzo, jak jeszcze niedawno Zulcia, która dosłownie chciała wbić się w każdy kąt, wpadał w panikę. Od 2 lat Zulka nie słyszy i ma problem z głowy. Kciuki za Lalunię już zaciśnięte! 1 Quote
Nesiowata Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Witamy się jeszcze przed świtem i BARDZO PROSIMY O KCIUKI NA JUTRO! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy się jeszcze przed świtem i BARDZO PROSIMY O KCIUKI NA JUTRO! Kciuki zaciśnięte, musi być dobrze!!! Quote
elik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 14 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy się jeszcze przed świtem i BARDZO PROSIMY O KCIUKI NA JUTRO! O której ma być zabieg ? Quote
Nesiowata Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: O której ma być zabieg ? Mam ją zawieźć na 9.30. Jutro rano psy mają obowiązkowy post. Quote
elik Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Mam ją zawieźć na 9.30. Jutro rano psy mają obowiązkowy post. No cóż, solidarność obowiązuje - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :) Masz zostawić Lalunię, czy będziesz czekała ? 3 godziny temu, agat21 napisał: Wielkie kciuki zatem jutro! Wielkie i wszystkie :) Quote
Recommended Posts