Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.

Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codziennych zmagań i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej!

Znalezione obrazy dla zapytania Malamut na boże narodzenie

Posted

Życzeń świątecznych nie zdążyłam złożyć przed wyjazdem, ale z noworocznymi udało mi się zdążyć :)

Moc serdecznych życzeń noworocznych, zdrowia, szczęście pomyślności

oraz spełnienia marzeń

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony, gify na Nowy rok

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Życzeń świątecznych nie zdążyłam złozżyć przed wyjazdem, ale z noworocznymi udało mi się zdążyć :)

Moc serdecznych życzeń noworocznych, zdrowia, szczęście pomyślności

oraz spełnienia marzeń

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony, gify na Nowy rok

Dziękujemy. I wzajemnie - zdrowia, spokoju i szczęścia w nadchodzącym 2018 rokuu

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dziękujemy. I wzajemnie - zdrowia, spokoju i szczęścia w nadchodzącym 2018 rokuu

Bardzo dziękuję :)

Posted

Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyncze wystrzały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyńcze wystrazały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła.

Biedactwo malutkie *) dlatego tak nie cierpię sylwestrów, bo człowieka wściekłość i jednocześnie bezsilność ogarnia na ludzką głupotę wystrzeliwania petard! i to seriami muszą bo przecież się uduszą, barbarzyńcy. U mnie jeszcze dzisiaj strzelają, głupole! 

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Lala boi się strzałów!. Toleruje bez problemu pojedyńcze wystrazały, ale kanonady nie trawi. Jest przerażona, na smyczy idzie bokiem i patrzy człowiekowi w oczy. A w domu jest przyklejona do nogi, chodzi krok w krok za człowiekiem. Siedziała pod biurkiem przy moich nogach, a później - wskoczyła pod kołdrę, przytuliła się i zasnęła.

Biedne te psiaki w ten sylwestrowy czas, dla nich to straszna trauma; wyprzytulaj Lalunię.

Widzę, ze moja  Florka tez boi się wystrzałów, ale nie tak bardzo, jak jeszcze niedawno Zulcia, która dosłownie chciała wbić się w każdy kąt, wpadał w panikę.

Od 2 lat Zulka nie słyszy i ma problem z głowy.

Kciuki za Lalunię już zaciśnięte!

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witamy się jeszcze przed świtem i BARDZO PROSIMY O KCIUKI NA JUTRO!

O której ma być zabieg ?

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Mam ją zawieźć na 9.30. Jutro rano psy mają obowiązkowy post.

No cóż, solidarność obowiązuje - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :)

Masz zostawić Lalunię, czy będziesz czekała ?

3 godziny temu, agat21 napisał:

Wielkie kciuki zatem jutro!

Wielkie i wszystkie :)