Bogusik Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Rozmawiałam dzisiaj z Panem Józefem i otrzymałam najlepsze pod słońcem wiadomości :) Matiś przy tak pięknej pogodzie wybiera ogród,na którym biega,pogoni czasem gołębie i z ciekawością obserwuje naturę.Jak się zmęczy wraca do domu,ulokuje się gdzie mu wygodnie i odpoczywa.Jest pupilem całej rodziny,a wnusia za nim przepada i z wzajemnością.Pan Józef jest tak szczęśliwy,że ma Matiego,że nawet nie potrafię tu tego opisać...:) Tyle ciepłych słów pada z jego ust i w głosie słychać tyle radości,że chce się żyć i nadal pomagać psiakom w potrzebie...:) Matisiu,czuwały nad nami jakieś jeszcze wyższe siły,które pozwoliły mi podjąć taką,a nie inną decyzję,dzięki której masz tak wspaniały domek! :) Pan Józef obiecał podsyłać zdjęcia....:) 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Kolejna wspaniała wiadomość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Cudne wieści o Mati!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Kolejny szczęściarz. Może wreszcia zła passa minie. No, ale prawda jest taka, że musi być to właśnie ten dom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Jak wspaniale, że Mati trafił do SWOJEJ Rodziny, na miarę szytej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Wspaniałe wieści. Mati szczęściarzu kochany :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysza2 Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Super, że Matiś tak się odnalazł w nowym domku i że jest kochany przez całą rodzinkę. Zresztą jego nie można nie pokochać:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Bardzo się cieszę, że Mati tak dobrze trafił, to na p. Józefa widocznie czekał, tylko nie potrafił tego przekazać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Dnia 8.04.2018 o 23:20, Poker napisał: Kolejna wspaniała wiadomość. Dnia 8.04.2018 o 23:21, Alaskan malamutte napisał: Cudne wieści o Mati!! Dnia 9.04.2018 o 04:26, Nesiowata napisał: Kolejny szczęściarz. Może wreszcia zła passa minie. No, ale prawda jest taka, że musi być to właśnie ten dom. Dnia 9.04.2018 o 13:24, Tyś(ka) napisał: Jak wspaniale, że Mati trafił do SWOJEJ Rodziny, na miarę szytej :) Dnia 9.04.2018 o 16:24, b-b napisał: Wspaniałe wieści. Mati szczęściarzu kochany :) Dnia 10.04.2018 o 21:33, Mysza2 napisał: Super, że Matiś tak się odnalazł w nowym domku i że jest kochany przez całą rodzinkę. Zresztą jego nie można nie pokochać:) 20 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że Mati tak dobrze trafił, to na p. Józefa widocznie czekał, tylko nie potrafił tego przekazać ;) BARDZO WAM KOCHANE DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA KIBICOWANIE MATIEMU! :) Było nie łatwo,ale się udało :) Chyba tego nie pisałam,że p.Beata też dzwoni do p.Józefa i dopytuje o Matisia,jak również otrzymuje zdjęcia.To nie była dla niej łatwa decyzja ale teraz wie,że właściwa....:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 30 minut temu, Bogusik napisał: BARDZO WAM KOCHANE DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA KIBICOWANIE MATIEMU! :) Było nie łatwo,ale się udało :) Chyba tego nie pisałam,że p.Beata też dzwoni do p.Józefa i dopytuje o Matisia,jak również otrzymuje zdjęcia.To nie była dla niej łatwa decyzja ale teraz wie,że właściwa....:) Decyzja najwłaściwsza dla chłopaka :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Bądż już zawsze szczęśliwy Matisiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Matiś pozdrawia z cudownego domku....:) 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Pięknie! Najważniejsze, że piecho szczęśliwy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysza2 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Jaki super pychol:):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Ma tyle przestrzeni do biegania i nic mu więcej do szczęścia nie potrzeba niż się wyszaleć :) Bogusiu a Państwo coś pisali o Matim? Czy wychodzą z nim poza teren na smyczy. Czy coś si w jego zachowaniu na spacerach zmieniło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 59 minut temu, b-b napisał: Ma tyle przestrzeni do biegania i nic mu więcej do szczęścia nie potrzeba niż się wyszaleć :) Bogusiu a Państwo coś pisali o Matim? Czy wychodzą z nim poza teren na smyczy. Czy coś si w jego zachowaniu na spacerach zmieniło? Bogduniu,nic mi na ten temat nie wiadomo poza tym,że był wyjazd do spa.Mati ma do dyspozycji tak duży teren w koło domu do biegania,że chyba lepsze to,niż spacery na jakiś blokowiskowy skwer i kilkumiesięczna mozolna praca odwracania uwagi od samochodów i ptaków.Psiak odżył u Pańswa,biega po całym domu i ogrodzie,który uwielbia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Bogduniu,nic mi na ten temat nie wiadomo poza tym,że był wyjazd do spa.Mati ma do dyspozycji tak duży teren w koło domu do biegania,że chyba lepsze to,niż spacery na jakiś blokowiskowy skwer i kilkumiesięczna mozolna praca odwracania uwagi od samochodów i ptaków.Psiak odżył u Pańswa,biega po całym domu i ogrodzie,który uwielbia. Byłam ciekawa czy szaleństwa w przydomowym ogrodzie zmienią jego zachowanie na spacerach. Czy to,że może się do woli wylatać na dworze wpłynęło na to jak zachowuje się na spacerze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 6 godzin temu, Bogusik napisał: Bogduniu,nic mi na ten temat nie wiadomo poza tym,że był wyjazd do spa.Mati ma do dyspozycji tak duży teren w koło domu do biegania,że chyba lepsze to,niż spacery na jakiś blokowiskowy skwer i kilkumiesięczna mozolna praca odwracania uwagi od samochodów i ptaków.Psiak odżył u Pańswa,biega po całym domu i ogrodzie,który uwielbia. Skoro był w SPA i wrócił do domu to chyba nie było tak źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Cudne zdjęcia szczęśliwego Matisia!! Przestrzeń i możliwość wybiegania się to jest to, co sznaucerki lubią najbardziej!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Ale się chłopakowi trafiło. Ma swój basen, mnóstwo przestrzeni do biegania,że aż z radości śpiewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: Byłam ciekawa czy szaleństwa w przydomowym ogrodzie zmienią jego zachowanie na spacerach. Czy to,że może się do woli wylatać na dworze wpłynęło na to jak zachowuje się na spacerze :) Wiem Bogduniu :) Może za jakiś czas i takie wieści będą.....:) 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Skoro był w SPA i wrócił do domu to chyba nie było tak źle? Pewnie,że nie! :) 1 godzinę temu, Poker napisał: Ale się chłopakowi trafiło. Ma swój basen, mnóstwo przestrzeni do biegania,że aż z radości śpiewa Nic ująć i nic dodać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Matiś wraz z Panem Józefem serdecznie pozdrawiają i życzą wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Matiś wraz z Panem Józefem serdecznie pozdrawiają i życzą wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Jak miło oglądać naszego Maticzka w cudownym domku.Ja tez serdecznie pozdrawiam p.Józefa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts