Bogusik Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Wizyta dla Matiego jutro ok. 15. Mocno trzymajmy kciuki!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 3 minuty temu, Bogusik napisał: Wizyta dla Matiego jutro ok. 15. Mocno trzymajmy kciuki!!! Zaciśnięte!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uxmal Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 ALE szybko. Super :) Trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Moje też zaciśnięte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 I ja też trzymam kciuki i jestem myślami.Sporo było zapytań o Mati ale wybraliśmy ten na razie domek.Zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patmol Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 to znaczy dzisiaj? kciuki za super domek (żeby sie taki okazał) łubie takie psy pełne entuzjazmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 I znowu nieróbstwo z powodu zaciśniętych kciuków:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patmol Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 ja trzymam kciuki wirtualne jak jestem na spacerze to zawsze z zachwytem patrzę na takie psy, które sa wszędzie jednocześnie -czysty entuzjam ja pewnie bym nie dała rady z takim psem, mój pies jest bardzo zrównoważony, ale pogapić się mogę mamy takiego zaprzyjaźnionego Beagla, on tez jest taki entuzjastyczny, leeeci się zawsze do nas przywitać, potem leeeci cos powąchać, czysty optymizm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 36 minut temu, Poker napisał: I znowu nieróbstwo z powodu zaciśniętych kciuków:) A co tam,należy się odpoczynek od czasu do czasu. Mam nadzieję,że ten domek będzie okey i Mati odzyska to co ma w swoim charakterze bo jest tam spory ogród i szczelne ogrodzenie.P.Beata zawsze biadoliła,że Mati ma za mało ruchu,nie może sobie pobiegać wolno, a kocha to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Już składam ogromne podziękowanie dla Mysza2 i AgusiP za przeprowadzenie wizyty.DZIĘKUJĘ. Ta wizyta jest dla nas w tej chwili priorytetem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Trzymam kciuki za wizytę :) Pisałam to już, ale ja również (jak Patmol) kocham psy energiczne, pomysłowe, robole :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysza2 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Dziewczynki wydaje nam się, że to dobry dom dla Matiego właśnie. Ogrodzenie na podmurówce, porządna brama. Państwo pożegnali swoją sunię rok temu, zarzekali się, że już więcej żadnego psa, ale zwłaszcza pan nie wyobraża sobie domu bez psa. Działka bardzo ładna, duża, zadbana. To co opowiadali i jak opowiadali o swoich psiakach przekonało nas że były kochane i zadbane. Nie ta ostatnia, ale poprzednia sunia lubiła pływać w basenie. który jest na posesji. Mam tylko nadzieję, że będą bardzo uważać przy otwieraniu i zamykaniu bramy tak jak obiecali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 13, 2018 Author Share Posted March 13, 2018 Bardzo dziękuję za wizytę i za wiadomości.Ja też jakoś jestem przekonana do tego domku i warunków w jakie ma trafić Mati.To chyba Mati będzie miał domek.Czekamy na wiadomości od Bogusik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patmol Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alaskan malamutte Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Jak czytalam opis Bogusik to jakos tak mi pasowało...Cieszę sie ogromnie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Informacje bardzo dobre płyną. Ładnemu zawsze łatwiej w życiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 godziny temu, Mysza2 napisał: Dziewczynki wydaje nam się, że to dobry dom dla Matiego właśnie. Ogrodzenie na podmurówce, porządna brama. Państwo pożegnali swoją sunię rok temu, zarzekali się, że już więcej żadnego psa, ale zwłaszcza pan nie wyobraża sobie domu bez psa. Działka bardzo ładna, duża, zadbana. To co opowiadali i jak opowiadali o swoich psiakach przekonało nas że były kochane i zadbane. Nie ta ostatnia, ale poprzednia sunia lubiła pływać w basenie. który jest na posesji. Mam tylko nadzieję, że będą bardzo uważać przy otwieraniu i zamykaniu bramy tak jak obiecali. Dziewczynki kochane,bardzo wam dziękuję za wizytę i relację :) Jak zawsze nie chcecie nic za dojazd a tak być nie może.Anula prześle talonik na paliwko :) Myślę,że warto dać szansę Matiemu i Państwu więc jutro zadzwonię i powiadomię o decyzji.Jeszcze musimy ogarnąć sprawy umowy,czipa i daty przekazania Matiego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 godziny temu, Anula napisał: Bardzo dziękuję za wizytę i za wiadomości.Ja też jakoś jestem przekonana do tego domku i warunków w jakie ma trafić Mati.To chyba Mati będzie miał domek.Czekamy na wiadomości od Bogusik. 57 minut temu, Bogusik napisał: Dziewczynki kochane,bardzo wam dziękuję za wizytę i relację :) Jak zawsze nie chcecie nic za dojazd a tak być nie może.Anula prześle talonik na paliwko :) Myślę,że warto dać szansę Matiemu i Państwu więc jutro zadzwonię i powiadomię o decyzji.Jeszcze musimy ogarnąć sprawy umowy,czipa i daty przekazania Matiego. Strasznie się cieszę i trzymam kciuki aby Państwo baaaardzo chłopaka pilnowali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Mati nie spodziewa się zmian... więc kciuki mocno za całokształt! Oby tym razem się udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgusiaP Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Mocno zaciskam kciuki, za domek Matiego. Myślę, że będzie bardzo kochany, Pan ma dosłownie bzika na punkcie psów. Dziewczynki, nie wygłupiajcie się nawet z tym zwrotem pieniażków za paliwo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patmol Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Jak Mati zobaczy ten cały teren do bieeegania i pobiega, powącha -to ja myślę, że w jeden dzień zapomni o p Beacie. I może jedzenie lepsze dostanie, bo jak p Beata na hotelik dla niego nie miała, to może i z jedzeniem tez nie szalała zbytnio. A pies jak dobrze zje, i dobrze pobiega - no to jest szczęśliwszy zwyczajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anula Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 16 minut temu, Patmol napisał: Jak Mati zobaczy ten cały teren do bieeegania i pobiega, powącha -to ja myślę, że w jeden dzień zapomni o p Beacie. I może jedzenie lepsze dostanie, bo jak p Beata na hotelik dla niego nie miała, to może i z jedzeniem tez nie szalała zbytnio. A pies jak dobrze zje, i dobrze pobiega - no to jest szczęśliwszy zwyczajnie. Mati akurat jest utuczony z braku ruchu.P.Beata gotowała Matiemu,że z jedzeniem nie było źle.Głównie chodziło o spacery i wybieganie się Matiego a to było od początku adopcji bardzo trudne.Doszły jeszcze sprawy osobiste i się stało jak się stało,że Mati musi zmienić miejsce zamieszkania.Przypuszczam,że Mati szybko zaaklimatyzuje się w nowym domu bo przecież kocha ruch.Sądzę też,że się uspokoi i zmieni się jak otrzyma dużą dawkę ruchu i bez szkolenia stanie się normalnym psiakiem.Dla Matiego nie trafiliśmy z domkiem ale naprawiłyśmy to i zobaczymy jak to będzie wyglądać w realu. P.Beata przekaże Matiego z całym wyposażeniem a więc Mati powinien lekko przejść zmianę domu ale to też się okaże. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patmol Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 a ja sie nauczyłam lajkowac posty tylko nadal nie wiem czym sie rożni to serduszko od tej strzałki w górę -serduszko to lubię, a strzałka popieram? nie uważam, ze p. Beata Matiego głodziła, na pewno był najedzony, ale i sycące jedzenie może być różne można dawać psu przykładowo samą wołowinę gulaszową czy szonder, a można raczej dawać ryz/kaszę/makaron z warzywami i ewentualnie mięsem - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogusik Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Patmol napisał: Jak Mati zobaczy ten cały teren do bieeegania i pobiega, powącha -to ja myślę, że w jeden dzień zapomni o p Beacie. I może jedzenie lepsze dostanie, bo jak p Beata na hotelik dla niego nie miała, to może i z jedzeniem tez nie szalała zbytnio. A pies jak dobrze zje, i dobrze pobiega - no to jest szczęśliwszy zwyczajnie. Miejmy taka nadzieję,że właśnie tak będzie! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Myślę ,że Mati będzie lepiej w nowym DS. i szybko się o tym przekona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts