Moli@ Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 47 minut temu, Gabi79 napisał: O rany, ale tempo. Pusto? Może Suzi i Hanę byś przyjęła, to przestanie być pusto Domek fajny to po co zwlekać... niech na Pańci kolanach dupcię mości :) Quote
Gabi79 Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Przed chwilą, Moli@ napisał: Domek fajny to po co zwlekać... niech na Pańci kolanach dupcię mości :) To prawda, takie szybkie tempo mi jak najbardziej odpowiada Quote
Alaskan malamutte Posted July 17, 2017 Author Posted July 17, 2017 Na konto Tropka wpłynęło 15 zł od Yoana. Bardzo dziękujemy!! Quote
elik Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 12 godzin temu, Gabi79 napisał: O rany, ale tempo. Pusto? Może Suzi i Hanę byś przyjęła, to przestanie być pusto 12 godzin temu, agat21 napisał: Pomysł z Haną i Suzi przedni ;)) 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Aneciku...przyjełabyś starszą sunie Hanę?? i Suzi?? Obie??? Tak, tak, tak Przepraszam, że nie zdałam na wątku relacji z wizyty przedadopcyjnej, ale mam duże kłopoty z otwieraniem okiem, pisaniem i praktycznie ze wszystkim co jest zależne od dysku. Jutro TZ ponownie zawiezie go do wymiany - z poprzedniego pobytu w serwisie wrócił rzekomo naprawiony, ale w rzeczywistości sprawia jeszcze większe kłopoty niż przed przez pobytem w serwisie. Wrażenia przekazałam telefonicznie Asi i Gabrysi. Quote
Alaskan malamutte Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 "Przepraszam, że nie zdałam na wątku relacji z wizyty przedadopcyjnej, ale mam duże kłopoty z otwieraniem okiem, pisaniem i praktycznie ze wszystkim co jest zależne od dysku. Jutro TZ ponownie zawiezie go do wymiany - z poprzedniego pobytu w serwisie wrócił rzekomo naprawiony, ale w rzeczywistości sprawia jeszcze większe kłopoty niż przed przez pobytem w serwisie". Elu, wierzę, że problemy z komputerem miną, i będziesz mogła normalnie pisać. Quote
Alaskan malamutte Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Wrażenia przekazałam telefonicznie Asi i Gabrysi. Mam nadzieję, że to będzie dobry domek dla Tropcia!! Quote
teresaa118 Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Dnia 30.6.2017 o 11:57, teresaa118 napisał: lipcowe alimenty w drodze, czaruje, w lipcu na pewno znajdzie swoj domek i wyczarowalam, Tropeczek ma dom a ja pozegnam sie, pieniazki przekazcie na jakies psie dlugi 1 Quote
elik Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Mam nadzieję, że to będzie dobry domek dla Tropcia!! Pani sprawia wrażenie delikatnej i wrażliwej. Topciowi będzie w tym domu bardzo dobrze. Będzie miał do dyspozycji niewielki ogródek, w którym będzie mógł spędzać czas, gdy tylko pogoda na to pozwoli. Quote
Gabi79 Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 9 godzin temu, elik napisał: Tak, tak, tak Przepraszam, że nie zdałam na wątku relacji z wizyty przedadopcyjnej, ale mam duże kłopoty z otwieraniem okiem, pisaniem i praktycznie ze wszystkim co jest zależne od dysku. Jutro TZ ponownie zawiezie go do wymiany - z poprzedniego pobytu w serwisie wrócił rzekomo naprawiony, ale w rzeczywistości sprawia jeszcze większe kłopoty niż przed przez pobytem w serwisie. Wrażenia przekazałam telefonicznie Asi i Gabrysi. Elu, kochana nie masz za co przepraszać. Z całego serca dziękujemy Ci za przeprowadzenie wizyty i relację telefoniczną. Quote
Gabi79 Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 4 godziny temu, teresaa118 napisał: i wyczarowalam, Tropeczek ma dom a ja pozegnam sie, pieniazki przekazcie na jakies psie dlugi Czaruj kochana, czaruj. Teraz czas na Szronika Mimo, że domek zapowiada się super, ja nauczona doświadczeniem na razie się nie cieszę, lecz stresuję. Dopiero jakiś czas po adopcji odetchnę i będę się cieszyć. Pieniążki oczywiście przekażemy na inną bidę, może wyciągniemy kolejnego pieska. Zostań proszę z nami na wątku i trzymaj kciuki za Tropcia. Quote
Gabi79 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 A co tu taka cisza? Chyba nikt nic nie pisze, bo wszyscy trzymają kciuki. Jutro Tropcio wyrusza do DS!!! Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 41 minut temu, Gabi79 napisał: A co tu taka cisza? Chyba nikt nic nie pisze, bo wszyscy trzymają kciuki. Jutro Tropcio wyrusza do DS!!! Rozmawiałam z anecik. Wiem, że dzwoniła do niej Pani Karolina z pytaniem: "Czy mój Tropcio jutro przyjeżdża?? Nic się nie zmieniło?" Tropcio wyrusza rano, kciuki bardzo potrzebne!!!! Quote
Gabi79 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z anecik. Wiem, że dzwoniła do niej Pani Karolina z pytaniem: "Czy mój Tropcio jutro przyjeżdża?? Nic się nie zmieniło?" Tropcio wyrusza rano, kciuki bardzo potrzebne!!!! To dobrze wróży. Pani Dorotka od Kajtusia, której miałam dać znać, jak znajdę kogoś na wizytę zadzwonila i zapytała: "Jak tam nasz Kajtuś" Bardzo mnie tym ujęła. Quote
Radek Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Chyba nikt nic nie pisze, bo wszyscy trzymają kciuki. No pewnie, że kciuki zaciśnięte:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 2 godziny temu, anecik napisał: My już w drodze do Tropciowego domku :) Kciuki z całych sił zaciśnięte!!! Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Mam wieści z Tropciowego domku!!!! Tropcio zwiedza mieszkanie! Znalazł siatkę z karmą i podchodzi do państwa i do siatki, skomląc o jedzonko!! Uszka postawione, ogonek w górze, pozwala się głaskać!! Mam obiecane zdjęcia!! 1 Quote
Anecik Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 U Tropka jak napisała Alaskan wszystko w porządku. Pan był, bardzo miły i sympatyczny i ani słowa po polsku :) więcej napiszę w domu - może laptop oźyje. Quote
kiyoshi Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Ma ogrodek? Bo bez smyczy widze ze jest Powidzenia Tropeczku .:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 8 minut temu, kiyoshi napisał: Ma ogrodek? Bo bez smyczy widze ze jest Ma ogródek, co prawda niewielki, ale Tropcio pospacerować i poleżeć na powietrzu sobie może! i na szybkie nocne awaryjne siku tez może wyjść :-)). Anecik wszystko sprawdziła, ogrodzenie szczelne. Quote
Recommended Posts