Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze to dobrze że sobie przypomniała bo co by było jakby zapomniała ? i dobrze że nie w dniu operacji...

a tak na poważnie to ŻE NU AAAA

do mnie dzwoniła pani w sprawie Koko ( tricolor na DT u mnie ) i mówi że chce kota dla babci....pytam ile lat ma babcia ?

90 :))))))))

Posted

To kot do wygrzewania kolan się przyda :)

Majusia siłą rzeczy zostaje na razie u nas, ale domu szukamy nadal. Żeby nie było, ze nie szukamy..."Jak jest zima, to musi być zimno"

Posted
22 godziny temu, Poker napisał:

A może starsza pani mieszka z rodziną i chce mieć kotka ,a rodzina zamierza spełnić jej życzenie. Zależy na kogo byłaby adopcja.

Pani mieszka sama niestety  :( a pani która dzwoniła mówiła że jest u niej raz w tygodniu.

Babcia miała kota z fundacji z białaczką przez pół roku i był problem z leczeniem i wizytami u weta :( kotek odszedł w ubiegłą niedzielę :( i Pani chciałą kolejnego dla Babci...

Posted

Na weekend przyjechała Ania z Kenią i mój starszy syn z Marzenką. Bardzo lubię tę dziewczynę, bo spokojna, inteligentna i lubi zwierzęta. Nie mogła się oderwać od Majusi, z wzajemnością...ale też Dinka do nie lgnęła, nawet Czarusia. Na razie młodzi wynajmując małe mieszkanko, w grudniu odbierają mieszkanie w Ząbkach. To moze?........

Skoro Paweł, młodszy syn, ten uczuleniowiec na zwierzęta, ma od dwóch tygodni znaleziona koteczkę?.....

• Upvote 1
Posted

Pogoda okropna, jak tu wyjść ze zwierzyną na dwór?.... Ale rano grzecznie wymaszerowały za mną, choć siusiu było na pierwszym trawniczku i do domu.

Suszę grzyby z wczorajszego zbioru, kilka słoiczków mam marynowanych i trochę zamrożonych. Mimo zwolnienie nie nudzę się w domu.

• Upvote 1
Posted

Bo w domu nie można się nudzić! Zawsze się znajdzie jakieś zajęcie. A jak tam powód zwolnienia? Zdrowie się poprawia? Życzę Ci tego z całego serca, bo przy Twojej ruchliwości bardzo Ci będzie potrzebne dobre zdrowie.

Posted

Irenasie, już czuje się lepiej, przesypiam noc bez leków przeciwbólowych :) Rwa kulszowa mnie dopadła :)

za 10 dni wybieram się w Bieszczady, więc muszę być sprawna. Inna inszość, ze Tomek zostanie znów sam ze zwierzyną :(

Posted
Dnia 16.09.2017 o 13:52, Tyś(ka) napisał:

Szukacie? No chyba żartujesz ;) Toż Ty nie widzisz, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że Wam pisana? ;)

Popieram !!! :) i pozdrawiam serdecznie !!!

zdjątko prześliczne, a rwa kulszowa niech sobie idzie precz !!!! Zdrowia życzę ! :)

• Upvote 1
Posted

Dzięki, Maryś! :)

Na zdjęciu właśnie Marzenka, która się zakochała w Majusi... Jej mogę oddać Majeczkę, jak tylko przekona mojego synka Michała do tego pomysłu...

20.jpg

21.jpg

Posted

Kochani, myślę, ze Majusia znajdzie swoich ludzi :) Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta, ale wszystko wskazuje na to, ze Majuś zostanie w rodzinie, czyli adoptują ją Michał i Marzenka :)

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

Kochani, myślę, ze Majusia znajdzie swoich ludzi :) Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta, ale wszystko wskazuje na to, ze Majuś zostanie w rodzinie, czyli adoptują ją Michał i Marzenka :)

Suuuuper, cieszę się i trzymam kciuki za pozytywną decyzję.

• Upvote 1
Posted
Dnia 22.09.2017 o 09:37, malagos napisał:

Micha mi się uśmiechnęła       59c627d56f576_kciukiok8.jpg.d3bb8d0f9700a5326982011978c6b9ad.jpg     hurra.gif.62f96e6d7a0a6cc23b6b3eb727c734e4.gif