Poker Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Śmieszna kobieta, dalej również bez komentarza. Quote
Tyśka) Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 A ja skomentuję: coś mi ta pani Danusia od początku nie pasowała do Majusi... wiadomo nie od dziś, że ona Wam pisana (tzn. Majusia, nie pani Danusia). ;) Quote
Kejciu Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 o kurcze to dobrze że sobie przypomniała bo co by było jakby zapomniała ? i dobrze że nie w dniu operacji... a tak na poważnie to ŻE NU AAAA do mnie dzwoniła pani w sprawie Koko ( tricolor na DT u mnie ) i mówi że chce kota dla babci....pytam ile lat ma babcia ? 90 :)))))))) Quote
malagos Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 To kot do wygrzewania kolan się przyda :) Majusia siłą rzeczy zostaje na razie u nas, ale domu szukamy nadal. Żeby nie było, ze nie szukamy..."Jak jest zima, to musi być zimno" Quote
Tyśka) Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Szukacie? No chyba żartujesz ;) Toż Ty nie widzisz, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że Wam pisana? ;) 1 Quote
Poker Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 A może starsza pani mieszka z rodziną i chce mieć kotka ,a rodzina zamierza spełnić jej życzenie. Zależy na kogo byłaby adopcja. Quote
Kejciu Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 22 godziny temu, Poker napisał: A może starsza pani mieszka z rodziną i chce mieć kotka ,a rodzina zamierza spełnić jej życzenie. Zależy na kogo byłaby adopcja. Pani mieszka sama niestety :( a pani która dzwoniła mówiła że jest u niej raz w tygodniu. Babcia miała kota z fundacji z białaczką przez pół roku i był problem z leczeniem i wizytami u weta :( kotek odszedł w ubiegłą niedzielę :( i Pani chciałą kolejnego dla Babci... Quote
malagos Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Na weekend przyjechała Ania z Kenią i mój starszy syn z Marzenką. Bardzo lubię tę dziewczynę, bo spokojna, inteligentna i lubi zwierzęta. Nie mogła się oderwać od Majusi, z wzajemnością...ale też Dinka do nie lgnęła, nawet Czarusia. Na razie młodzi wynajmując małe mieszkanko, w grudniu odbierają mieszkanie w Ząbkach. To moze?........ Skoro Paweł, młodszy syn, ten uczuleniowiec na zwierzęta, ma od dwóch tygodni znaleziona koteczkę?..... 1 Quote
Poker Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Może, może , oby skoro taka obopólna miłość się pojawiła..... Quote
malagos Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Pogoda okropna, jak tu wyjść ze zwierzyną na dwór?.... Ale rano grzecznie wymaszerowały za mną, choć siusiu było na pierwszym trawniczku i do domu. Suszę grzyby z wczorajszego zbioru, kilka słoiczków mam marynowanych i trochę zamrożonych. Mimo zwolnienie nie nudzę się w domu. 1 Quote
irenas Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Bo w domu nie można się nudzić! Zawsze się znajdzie jakieś zajęcie. A jak tam powód zwolnienia? Zdrowie się poprawia? Życzę Ci tego z całego serca, bo przy Twojej ruchliwości bardzo Ci będzie potrzebne dobre zdrowie. Quote
malagos Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Irenasie, już czuje się lepiej, przesypiam noc bez leków przeciwbólowych :) Rwa kulszowa mnie dopadła :) za 10 dni wybieram się w Bieszczady, więc muszę być sprawna. Inna inszość, ze Tomek zostanie znów sam ze zwierzyną :( Quote
malagos Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Takie małe zdjątko - pozytywna osoba :) 2 Quote
mari23 Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Dnia 16.09.2017 o 13:52, Tyś(ka) napisał: Szukacie? No chyba żartujesz ;) Toż Ty nie widzisz, że wszystkie znaki na niebie wskazują, że Wam pisana? ;) Popieram !!! :) i pozdrawiam serdecznie !!! zdjątko prześliczne, a rwa kulszowa niech sobie idzie precz !!!! Zdrowia życzę ! :) 1 Quote
malagos Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Dzięki, Maryś! :) Na zdjęciu właśnie Marzenka, która się zakochała w Majusi... Jej mogę oddać Majeczkę, jak tylko przekona mojego synka Michała do tego pomysłu... Quote
irenas Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Trzymam kciuki. Niech Majusia zostanie w rodzinie! Quote
malagos Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 Kochani, myślę, ze Majusia znajdzie swoich ludzi :) Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta, ale wszystko wskazuje na to, ze Majuś zostanie w rodzinie, czyli adoptują ją Michał i Marzenka :) 2 Quote
Aldrumka Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 no to ślicznotka będzie miała równie dobrze jak u malagos :) pozdrawiam wszytskich Quote
Poker Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 2 godziny temu, malagos napisał: Kochani, myślę, ze Majusia znajdzie swoich ludzi :) Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta, ale wszystko wskazuje na to, ze Majuś zostanie w rodzinie, czyli adoptują ją Michał i Marzenka :) Suuuuper, cieszę się i trzymam kciuki za pozytywną decyzję. 1 Quote
konfirm31 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Ooo! I będzie przyjeżdżać do Was na wakacje, jak do nas Max ;) Quote
agat21 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Ale fajnie :)) Wspaniałe dzieci masz Malagosie :) 1 Quote
elik Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Dnia 22.09.2017 o 09:37, malagos napisał: Kochani, myślę, ze Majusia znajdzie swoich ludzi :) Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta, ale wszystko wskazuje na to, ze Majuś zostanie w rodzinie, czyli adoptują ją Michał i Marzenka :) Micha mi się uśmiechnęła Quote
Recommended Posts