Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Danusia chce dać dom Majusi. Za tydzień, prawdopodobnie. Zaletą jest fakt, ze dom i ludzie naprawdę dobrzy, i ze to Warszawa, niedaleko.

Mam już przesyłki z Zooplusa. Dziś dam panu dla Żabki drobne granulki Bosha i Animondę w puszkach.

żabka2.jpg

żabka.jpg

żabka3.jpg

Posted
22 godziny temu, agat21 napisał:

A to wieści!! :)) Majeczka Piękne Uchole szykuje się do odlotu do własnego domu. Cudnie :) A jaki rejon Warszawy zaszczyci cudna psina? 

Koło, i blisko lasek na ole, gdzie pani Danusia chodziła na spacery z Sarą ONką.

Dnia 5.09.2017 o 10:09, Mattilu napisał:

ale będzie płacz, jak Majeczka pojedzie do domku...

no.....................;(

Posted

No to będę wypatrywać suczyny na każdym spacerze! :) Chociaż do Lasku na Kole rzadko chodzę, bo moja piesa ma traumatyczne wspomnienia z tego miejsca (pogoniły go dwa olbrzymie luzem puszczone owczarki, bidny tak uciekał, że mało nóg nie pogubił, a ja go znalazłam dopiero pod drzwiami domu :( ). Ale może w innym miejscu na Kole się spotkamy :)

Posted
21 godzin temu, malagos napisał:

Jedyna korzyść z oddania Majusi, o ile można tak powiedzieć, to taka, ze zwolni się domowa miejscówka....

Kiedy trzymamy kciuki ?

o rety myślałam że Majusia zostanie ;P

Posted
12 godzin temu, irenas napisał:

Doszły mnie słuchy, że oczywista oczywistość nie jest taka oczywista, bo pani Danusia coś się zdecydować nie może...

może to jakiś znak :D dla Malagosów że jeszcze można zmienić decyzję hihih

• Upvote 2
Posted

No ładnie.. a ja już miałam pytania od TZ gdzie dokładnie Maja będzie mieszkać, bo może warto tam pokręcić się po okolicy, żeby "przypadkiem" spotkać Maję z nową panią.. :D

• Upvote 1
Posted

Dogomania zamiera! Na wątku Szerloka też nikt się nie odzywa. Paskudny Facebook zawłaszcza każdą sekundę naszego życia. A fuj!

Posted
2 godziny temu, irenas napisał:

Paskudny Facebook zawłaszcza każdą sekundę naszego życia. A fuj!

To prawda, ale są jeszcze na szczęście osoby , które się nie poddały FC i nie są jego niewolnikiem.

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

To prawda, ale są jeszcze na szczęście osoby , które się nie poddały FC i nie są jego niewolnikiem.

Podnosisz mnie na duchu!

Posted

A ja ciągle w ruchu, zajęta, na szkoleniach, wyjazdach, dożynkach, zebraniach......a po południu rehabilitacja w szpitalu. Nie mam czasu zajrzeć do komputera.

Pani Danusia się nie odezwała na razie, wiec i ja siedzę cicho. W gminnym kojcu od dziś kolejna sunia, taka posokowcowata trochę (Tomek już ją obejrzał na prośbę wójta, dziś chłopaki z Komunalnej ją przywieźli ze wsi). Trochę jesteśmy w czarnej doo z tą pomocą, bo po pierwsze brak czasu, po drugie właśnie Majeczka (wg Tomka....) blokuje domowa miejscówkę. A jest już pomysł, by Czarusię wziąć do domu. wypadałoby i tę nowa zabrać po sterylce do kuchni. Nie poradzę, i tylko mnie złość bierze.

Posted

Sunia z kojca to jeszcze szczeniak, ma z 5 miesięcy. Na razie sterylka nie wchodzi w grę.

Jutro pani Danusia przyjedzie po Majusię. Na zakładkę Czarusia grzeje doopkę w domu, przyzwyczaja się do bycia damą.

Piekę karpatkę.

Posted

To jakby to powiedzieć..........

5 godzin temu, konfirm31 napisał:

To kciukam za dobre życie Majeczki w nowym domku, chociaż troszkę mi jej żal, ale.... rzeczywistość skrzeczy...

Przytulam. 

Pani Danusia przypomniała sobie nagle, ze ma operację oka i nie może wziąć pieska.

to tyle.

Bez komentarza.

Tak przypuszczałam :)