Jump to content
Dogomania

Ewa odeszła ['] dogomaniaczka EVA2406 potrzebuje pomocy !

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.08.2017 o 00:06, Isiak napisał:

To dobra wiadomość, że wyniki są lepsze! Tylko ta noga... dlaczego się nie zrasta?

Bo choroba  atakuje szpik kostny.

17 godzin temu, Olena84 napisał:

Gdzieś czytałam o antyrakowym działaniu kurkumy , może warto spróbować

Przerabiałam ;)

6 dawek tego leku powinno dać już efekt, a tu nic :(

7.08 jadę na TK, choć wiem jaki będzie wynik.

Posted
2 godziny temu, kaja8888 napisał:

Trzymam kciuki żeby wynik był lepszy i tak ma być, Ewcia nie nastawiaj się ze że będzie źle ma być dobrze!!!!!! I tego się trzymaj 

.. ja również! wszystkie ciepłe myśli płyną do Ciebie Ewuniu0059.gif... NIGDY!.. PRZENIGDY! ...NIE PODDAWAJ SIĘ!...

Posted

Zaglądam do Was popijając świeży soczek z granata. Co prawda wokół pachnie czosnkiem, bo obieram do ogórków na zimę. Do czegoś muszę się przydać ;)

Dziękuję, że jesteście :)

Posted
20 minut temu, EVA2406 napisał:

Zaglądam do Was popijając świeży soczek z granata. Co prawda wokół pachnie czosnkiem, bo obieram do ogórków na zimę. Do czegoś muszę się przydać ;)

Dziękuję, że jesteście :)

Pozdrawiam Cię, Ewuniu, gorąco!

Posted
Dnia 4.08.2017 o 07:16, kaja8888 napisał:

Trzymam kciuki żeby wynik był lepszy i tak ma być, Ewcia nie nastawiaj się ze że będzie źle ma być dobrze!!!!!! I tego się trzymaj 

EVA, tak jak napisała Kaja - nastawiaj się na lepsze wyniki.

Jesteś konkretnym Człowiekiem, a nie bezosobowym elementem statystyki.

Buziaki! :)

Posted

Zaglądam i ja:) Ewcia, tez robiłam dzisiaj ogórki, ale jak znam życie moi Panowie zjedzą je zanim dobrze sie ukiszą. zawsze te małosolne znikają w ilościach strasznych:) Słoik litrowy dziennie:)

Posted
Dnia 6.08.2017 o 16:03, inka33 napisał:

EVA, tak jak napisała Kaja - nastawiaj się na lepsze wyniki.

Jesteś konkretnym Człowiekiem, a nie bezosobowym elementem statystyki.

Buziaki! :)

Inka, Twoje niektóre stwierdzenia, mimo łez smutku, doprowadzają człowieka do łez ze śmiechu :)

Dnia 6.08.2017 o 23:45, Ewa Marta napisał:

Zaglądam i ja:) Ewcia, tez robiłam dzisiaj ogórki, ale jak znam życie moi Panowie zjedzą je zanim dobrze sie ukiszą. zawsze te małosolne znikają w ilościach strasznych:) Słoik litrowy dziennie:)

U mnie też tak znikają.

Wczoraj cały dzień spędziłam na Ursynowie. Wyniki były zbliżone do poprzednich, choć hemoglobina trochę spadła. Dostałam krew, ale tak trochę na wyrost, żeby 2 tygodnie był spokój z wyjazdem. Dostałam ostatnie przeciwciało, czyli ten " cudowny mój lek",  Mojego dr nie było i dr, która go zastępowała, w przeciwieństwie do niego, zauważyła niewielką poprawę. na następny mój pobyt zleciła szereg specjalistycznych badań, żeby dr miał porównanie z tymi sprzed miesiąca i sam porównał. Poza tym uważa, że nie powinno robić się przerwy, bo to nie służy  leczeniu. On ostatnio mówił,że trzeba przerwać, bo nie ma efektu. A ja już zgłupiałam.

Posted
50 minut temu, EVA2406 napisał:

Inka, Twoje niektóre stwierdzenia, mimo łez smutku, doprowadzają człowieka do łez ze śmiechu :)

U mnie też tak znikają.

Wczoraj cały dzień spędziłam na Ursynowie. Wyniki były zbliżone do poprzednich, choć hemoglobina trochę spadła. Dostałam krew, ale tak trochę na wyrost, żeby 2 tygodnie był spokój z wyjazdem. Dostałam ostatnie przeciwciało, czyli ten " cudowny mój lek",  Mojego dr nie było i dr, która go zastępowała, w przeciwieństwie do niego, zauważyła niewielką poprawę. na następny mój pobyt zleciła szereg specjalistycznych badań, żeby dr miał porównanie z tymi sprzed miesiąca i sam porównał. Poza tym uważa, że nie powinno robić się przerwy, bo to nie służy  leczeniu. On ostatnio mówił,że trzeba przerwać, bo nie ma efektu. A ja już zgłupiałam.

Nie przerywaj jeśli jest poprawa Ewuś! 

Posted

Pani Ewo

Z każdej pozytywnej zmiany trzeba się cieszyć, wtedy hormony szczęścia zaczynają pracować i zdrowie powraca.

Bardzo Szanowne organizatorki...

Gdzie najkorzystniej przesłać pieniądze do fundacji czy przez pomagam? gdzie jest mniejsza prowizja?

Posted

Dawno nie zaglądałam ale cały czas o tobie Ewuniu myślałam. Nie poddawaj się, bierz lek do skutku, skoro jest poprawa to znaczy, że działa. Masz walczyć i żyć bo masz dla kogo.

W tym miesiącu nie moglam zrobić przelewu bo jestem na sporym minusie ale we wrześniu znowu postaram się cos przelać. Nie rezygnuj z leku, będziemy zbierać do skutku.

Posłuchaj tej drugiej doktor i walcz. Pozdrawiam serdecznie i życzę jak najszybszej poprawy zdrowia.

Posted

Ewuniu, po sporej przerwie zaglądam do Ciebie z serdecznościami. Każdego dnia myślałam o Tobie, cieszę się, że jesteś w domku.
Niestety ja nadal bez sprzętu, z pożyczonego laptopa zerkam tu i tam i nie mogę ot tak nadrobić zaległości.
Moc ciepłych myśli zostawiam i też proszę, byś się nie poddawała.
Inka ma rację, Człowieku! :) statystycznie .... to ja na ten przykład ponoć wypijam kilka litrów spirytusu rocznie, a że czytam wbrew statystykom, to już lekarze milczom :D
Buziole :)