DORA1020 Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 wyniki sa troszeczke lepsze,moze teraz pomalutki noga bedzie sie zrastac Quote
EVA2406 Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Dnia 2.08.2017 o 00:06, Isiak napisał: To dobra wiadomość, że wyniki są lepsze! Tylko ta noga... dlaczego się nie zrasta? Bo choroba atakuje szpik kostny. 17 godzin temu, Olena84 napisał: Gdzieś czytałam o antyrakowym działaniu kurkumy , może warto spróbować Przerabiałam ;) 6 dawek tego leku powinno dać już efekt, a tu nic :( 7.08 jadę na TK, choć wiem jaki będzie wynik. Quote
andegawenka Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Evuniu jestem cały czas z Tobą i trzymam kciuki. Quote
kaja8888 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Trzymam kciuki żeby wynik był lepszy i tak ma być, Ewcia nie nastawiaj się ze że będzie źle ma być dobrze!!!!!! I tego się trzymaj 1 Quote
anica Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 2 godziny temu, kaja8888 napisał: Trzymam kciuki żeby wynik był lepszy i tak ma być, Ewcia nie nastawiaj się ze że będzie źle ma być dobrze!!!!!! I tego się trzymaj .. ja również! wszystkie ciepłe myśli płyną do Ciebie Ewuniu... NIGDY!.. PRZENIGDY! ...NIE PODDAWAJ SIĘ!... Quote
EVA2406 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Zaglądam do Was popijając świeży soczek z granata. Co prawda wokół pachnie czosnkiem, bo obieram do ogórków na zimę. Do czegoś muszę się przydać ;) Dziękuję, że jesteście :) Quote
tomcug Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 20 minut temu, EVA2406 napisał: Zaglądam do Was popijając świeży soczek z granata. Co prawda wokół pachnie czosnkiem, bo obieram do ogórków na zimę. Do czegoś muszę się przydać ;) Dziękuję, że jesteście :) Pozdrawiam Cię, Ewuniu, gorąco! Quote
kaja8888 Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ewcia pij też hektolitry zielonej herbaty i pogryzaj owoce goji Quote
inka33 Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Dnia 4.08.2017 o 07:16, kaja8888 napisał: Trzymam kciuki żeby wynik był lepszy i tak ma być, Ewcia nie nastawiaj się ze że będzie źle ma być dobrze!!!!!! I tego się trzymaj EVA, tak jak napisała Kaja - nastawiaj się na lepsze wyniki. Jesteś konkretnym Człowiekiem, a nie bezosobowym elementem statystyki. Buziaki! :) Quote
Ewa Marta Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Zaglądam i ja:) Ewcia, tez robiłam dzisiaj ogórki, ale jak znam życie moi Panowie zjedzą je zanim dobrze sie ukiszą. zawsze te małosolne znikają w ilościach strasznych:) Słoik litrowy dziennie:) Quote
anica Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Zaczynamy Nowy tydzień! i to ma być Dobry tydzień Quote
terra Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 47 minut temu, anica napisał: Zaczynamy Nowy tydzień! i to ma być Dobry tydzień dokładnie tak :) Quote
EVA2406 Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dnia 6.08.2017 o 16:03, inka33 napisał: EVA, tak jak napisała Kaja - nastawiaj się na lepsze wyniki. Jesteś konkretnym Człowiekiem, a nie bezosobowym elementem statystyki. Buziaki! :) Inka, Twoje niektóre stwierdzenia, mimo łez smutku, doprowadzają człowieka do łez ze śmiechu :) Dnia 6.08.2017 o 23:45, Ewa Marta napisał: Zaglądam i ja:) Ewcia, tez robiłam dzisiaj ogórki, ale jak znam życie moi Panowie zjedzą je zanim dobrze sie ukiszą. zawsze te małosolne znikają w ilościach strasznych:) Słoik litrowy dziennie:) U mnie też tak znikają. Wczoraj cały dzień spędziłam na Ursynowie. Wyniki były zbliżone do poprzednich, choć hemoglobina trochę spadła. Dostałam krew, ale tak trochę na wyrost, żeby 2 tygodnie był spokój z wyjazdem. Dostałam ostatnie przeciwciało, czyli ten " cudowny mój lek", Mojego dr nie było i dr, która go zastępowała, w przeciwieństwie do niego, zauważyła niewielką poprawę. na następny mój pobyt zleciła szereg specjalistycznych badań, żeby dr miał porównanie z tymi sprzed miesiąca i sam porównał. Poza tym uważa, że nie powinno robić się przerwy, bo to nie służy leczeniu. On ostatnio mówił,że trzeba przerwać, bo nie ma efektu. A ja już zgłupiałam. Quote
Ewa Marta Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 50 minut temu, EVA2406 napisał: Inka, Twoje niektóre stwierdzenia, mimo łez smutku, doprowadzają człowieka do łez ze śmiechu :) U mnie też tak znikają. Wczoraj cały dzień spędziłam na Ursynowie. Wyniki były zbliżone do poprzednich, choć hemoglobina trochę spadła. Dostałam krew, ale tak trochę na wyrost, żeby 2 tygodnie był spokój z wyjazdem. Dostałam ostatnie przeciwciało, czyli ten " cudowny mój lek", Mojego dr nie było i dr, która go zastępowała, w przeciwieństwie do niego, zauważyła niewielką poprawę. na następny mój pobyt zleciła szereg specjalistycznych badań, żeby dr miał porównanie z tymi sprzed miesiąca i sam porównał. Poza tym uważa, że nie powinno robić się przerwy, bo to nie służy leczeniu. On ostatnio mówił,że trzeba przerwać, bo nie ma efektu. A ja już zgłupiałam. Nie przerywaj jeśli jest poprawa Ewuś! Quote
kaja8888 Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Oczywiście że nie przerywaj - czyli zbiórkę na lek trzeba kontynuować, Ewa będzie dobrze: ) Quote
uxmal Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Pani Ewo Z każdej pozytywnej zmiany trzeba się cieszyć, wtedy hormony szczęścia zaczynają pracować i zdrowie powraca. Bardzo Szanowne organizatorki... Gdzie najkorzystniej przesłać pieniądze do fundacji czy przez pomagam? gdzie jest mniejsza prowizja? Quote
dwbem Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Dawno nie zaglądałam ale cały czas o tobie Ewuniu myślałam. Nie poddawaj się, bierz lek do skutku, skoro jest poprawa to znaczy, że działa. Masz walczyć i żyć bo masz dla kogo. W tym miesiącu nie moglam zrobić przelewu bo jestem na sporym minusie ale we wrześniu znowu postaram się cos przelać. Nie rezygnuj z leku, będziemy zbierać do skutku. Posłuchaj tej drugiej doktor i walcz. Pozdrawiam serdecznie i życzę jak najszybszej poprawy zdrowia. Quote
Gusiaczek Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ewuniu, po sporej przerwie zaglądam do Ciebie z serdecznościami. Każdego dnia myślałam o Tobie, cieszę się, że jesteś w domku. Niestety ja nadal bez sprzętu, z pożyczonego laptopa zerkam tu i tam i nie mogę ot tak nadrobić zaległości. Moc ciepłych myśli zostawiam i też proszę, byś się nie poddawała. Inka ma rację, Człowieku! :) statystycznie .... to ja na ten przykład ponoć wypijam kilka litrów spirytusu rocznie, a że czytam wbrew statystykom, to już lekarze milczom :D Buziole :) Quote
EVA2406 Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 To prawda Gusiaczku z tą statystyką ;) Teresko, dopisz, proszą - AJula - 20 zł Dziękuję za każde wsparcie, szczególnie to pogodne słowo :) Quote
Recommended Posts