Tola Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Dnia 1.01.2018 o 19:20, anecik napisał: Dawno podałam nr telefonu Onaa do Pani Ewy. Nie wiem czy dzwoniła lub pisała. Ja przy opiece nad psiakami, podawaniem tabletek, zastrzyków, zmianą pieluch, odsikiwaniem, myciem, sprzątaniem, mizianiem, pilnowaniem, zbieraniem tego i owego, nauką czegoś, pracą nad czymś, usiłowaniem robienia zdjęć, wizytami u weta, wyjazdami po (z) psiakami, kąpielami, wizytami pa NAPRAWDĘ nie mam czasu żeby dzwonić i dowiadywać się co u psiaków które były u mnie. Dostałam od Pani Ewy życzenia świąteczne i jedno zdjęcie Szronika. Wyślę go kiyoshi i poproszę żeby wstawiła na wątek. Moje pytanie bardziej kierowałam do Onaa; myślę, ze wkrótce ze zobaczymy tutaj Szronika Quote
kiyoshi Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 przepraszam Was bardzo- mam zdjecie Szronika od Anety Mialam wstawic od razu i zapomnialam Obiecuje dzis wieczorem wstawic Quote
Anecik Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Dziękuję Izuniu za wstawienie zdjęć :) Widać miłość Szronka do kotecka kwitnie :) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 6 godzin temu, Anecik napisał: Szronik na swoich pierwszych wczasach. No i cudnie!!! 1 Quote
Tola Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Dnia 13.07.2018 o 15:18, Anecik napisał: Szronik na swoich pierwszych wczasach. Szronik na wczasach:) A to się chłopakowi poszczęściło:) Quote
Nadziejka Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Cudny cudny Szroniutek i kotulek Rodzinka cala w komplecie przecudna Quote
Nadziejka Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Cudow z Pierwsza Gwiazdka Spelnionych Swiateczek Szronikom Quote
Recommended Posts