Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krótko, później napiszę więcej.  Szronik ma dom :) W mojej okolicy w bloku,  synowie 15 i 10 lat, kot który swoje 8 letnie źycie przeźył z psiakiem Państwa, który odszedł po 18 latach w marcu tego roku.  Pani przyjechała i wsiąkła.  Dzwonię do Onaa. 

• Upvote 5
Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Krótko, później napiszę więcej.  Szronik ma dom :) W mojej okolicy w bloku,  synowie 15 i 10 lat, kot który swoje 8 letnie źycie przeźył z psiakiem Państwa, który odszedł po 18 latach w marcu tego roku.  Pani przyjechała i wsiąkła.  Dzwonię do Onaa. 

Ale się cieszę:)

Teraz wiadomo, na kogo Szronik tak czekał :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 13.08.2017 o 16:35, anecik napisał:

Krótko, później napiszę więcej....  Pani przyjechała i wsiąkła.  Dzwonię do Onaa. 

divers2326.gif Pani wsiąkła... Anecik wsiąkła...i Onaa...też wsiąkła    divers2311.gif

Szronik, gdzie te twoje Pańcie? divers2221.gif    

Posted
5 minut temu, iwstar58 napisał:

divers2326.gif Pani wsiąkła... Anecik wsiąkła...i Onaa...też wsiąkła    divers2311.gif

Szronik, gdzie te twoje Pańcie? divers2221.gif    

No właśnie. Czekamy na wiesci

:) 

Posted

Anecik bardzo przeprasza, ale nie ma internetu.

U Szronika wszystko w jak najlepszym porządku, a w skrócie:

-  chodzi krok w krok za Panią i młodszym synem, z którym  już wczoraj szalał i się bawił,

- na spacerkach poznał już kilka piesków z osiedla i dał się wymiziać ich właścicielom,

- kot nieco obrażony i zdziwiony, ale Szronik już zachęcał go do zabawy

- cała rodzina zakochana w Szroniku po uszy,

właśnie na Nich Szronik czekał

Ogólnie cud, miód i orzeszki!!!

Oczywiście Państwo obiecali fotki.

• Upvote 4
Posted

Jak Anetka do mnie zadzwoniła to nie mogłam uwierzyć!, oczywiście bardzo się ucieszyłam, ale przyznam że boję się cieszyć -  wiecie on tak dużo niszczy..  Ale z tego co mi opowiadała Anetka to Pani bardzo fajna, no i zakochana w Szroniku :D. Czytam wieści z nowego domku Szronika i nadal nie wierzę że on już na swoim, tak czekał, czekał i nic a tu nagle - domek :). Bardzo dziękuję Anetko za zawiezienie Szronika do ds.

I teraz bardzo proszę Wszystkich o trzymanie kciuków za Szronika w nowym domku. Żeby Szronik mógł tam być już zawsze kochany i żeby był grzeczny :).

• Upvote 2